Γεια σας, ειμαι η Μανια, και εχω την Μπουμπα, ημιαιμο γερμ.ποιμενικο περιπου 2,5 χρονων.(εντελως παλαβο!!:lol Εχει εδω και 2 μερες ξεκινησει ενα κλαψουρισμα υποχθονιο χωρις εμφανη λογο. Την ψαχνω, την ξαναψαχνω, δεν δειχνει κατι να την ενοχλει, εξωτερικα τουλαχιστον. Εχω ανυσηχησει γιατι το κοριτσι μου ειναι πολυ σκληροπυρηνικο και δεν κλαψουριζει ποτε. Μου φερνει ασταματητα-ολη μερα τα παιχνιδια της και μου τα αραδιαζει στο σαλονι κλαιγοντας, τα μασαει, κλαιγοντας κλπ. Δεν περιμενει περιοδο, δεν εχω αλλαξει τιποτα στην καθημερινοτητα της, δεν λειπω περισσοτερο απο οσο συνηθως, γενικα, δεν εχω κανει κατι διαφορετικο για να νιωσει ας πουμε ανασφαλεια. Ειναι κεφατη και δεν ειναι, τρωει και δεν τρωει, δεν καταλαβαινω. Ειναι λιγο πιο σοβαρη απο οτι συνηθως..Σκεφτηκα μηπως ειναι απλα καπριτσιο, σημερα ολη μερα καθεται κατω απο το τραπεζι χωμενη. Ανυσηχω πραγματικα, και θα περιμενω αλλη μια μερα πριν παω στον γιατρο. Αν ειναι καπριτσιο αλοιμονο της. Θα ηθελα να ακουσω μια αποψη απο καποιον επι του θεματος.. Ευχαριστω πολυ