Καταστημα πετ σοπ στο ιντερνετ

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.748
7.268
Η την κάνουν οι ίδιοι, ή την κάνει κάποιος άλλος και αυτοί του τα προωθούν! Η ευθύνη είναι δική τους 100%
Καλά καλέ, μη συγχίζεσαι, δεν είπα ότι δεν είναι δικιά τους η ευθύνη! Απλά μπορεί να του το φέρεις ως επιχείρημα όταν θα παραπονεθείς "έτσι τις πήρες τις παρτίδες λες; Οκ τότε αλλάζεις προμηθευτή κ τότε ίσως τα ξαναλέμε".
Απαπαα νεύρα... :p Φταίει που δε γίναν τα ποπκορν ακόμα;;

mechsilk

Well-Known Member
9 Μαϊου 2015
135
159
41
Αφού η zoofast δεν είναι επίσημος προμηθευτής της ακανα (ή οριτζεν ήταν αυτή που έστειλε το μέλος μέιλ στη μητρική; ) από κάπου ή μέσω μιας οδού κάποιων τις αγοράζει. Από τότε που φύγαν από το εργοστάσιο, που αναμφισβήτητα θα φύγαν με λοτ κ ημερ.λήξης, κάπου σε αυτή την οδό γίνεται κουτσουκέλα. Μπορεί να την κάνει η ζοοφαστ, ή όπως τα περιγράφετε, αφού κάποιες τροφές έχουν κ κάποιες συγκεκριμένες δεν έχουν, το πιθανότερο είναι να γίνεται η στραβή από τον προμηθευτή αυτπων που δεν έχουν.
Σε όλη την Ελλάδα πάντως 1 αντιπρόσωπο έχει επίσημο.
Στην άλλη σελίδα λέει ότι εδώ δεν έχει καν κατάστημα που να πουλάει αυτές τις δύο τροφές: http://www.championpetfoods.com/where-to-buy/
Όλα τα καταστήματα εδώ λοιπόν στην Ελλάδα είναι παράνομοι αντιπρόσωποι των τροφών αυτών και ότι και να σου τύχει πάλι η μαμά εταιρεία δεν αναλαμβάνει ευθύνη.

Προσωπικά πιο λογικό μου κάνει να έφυγαν από το εργοστάσιο χωρίς ημερ. λήξης και λοτ. , παρά να κάτσει κάποιος και να τα σβήσει με το χέρι. Η λογική είναι 1ον ότι οι τροφές όπως ένα σωρό άλλα είδη δεν πετιούνται επειδή έληξαν. Νόμιζα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι το ξέρουν αυτό.
Ακόμα και είδη που εμείς καταναλώνουμε συλλέγονται από τα εργοστάσια και είτε ξανατυποποιούνται νόμιμα είτε πηγαίνουν για παραγωγή ζωοτροφών είτε για παραγωγή άλλων ειδών όπως λιπάσματα ή κατώτερα είδη. Το να κάτσει κάποιος για ένα είδος που κοστίζει 20 ευρώ παραγωγή το περισσότερο, να πληρώσει εργατοώρα αυτόν που θα του σβήνει τις ημερομηνίες, να πληρώνει αποθήκευση και και και... για να σου πει στο τέλος "στείλε την πίσω και θα έχεις refund" είναι απλά αστείο.

Προσωπικά θεωρώ ότι οι τροφές αυτές είτε είναι β διαλογής για αυτό και δεν έχουν επάνω τις ημερομηνίες, δηλ. δεν ολοκλήρωσαν τον κύκλο παραγωγής. Συνήθεις λόγοι είναι: παραπάνω αέρας στην συσκευασία, απόκλιση κιλών κατά την τυποποιήση πχ λέει 15 κιλά +-0,3κιλά αν πάει 0,5 κιλά απόκλιση απορρίπτεται, είτε σε δειγματολειπτικό έλεγχο μπορεί να αποκλίνει από αυτά που έχει ως στάνταρ το εργοστάσιο βάση iso. Άλλος λόγος που δεν έχει ημερ. παραγωγής θα μπορούσε να είναι γιατί η zoofast τα παίρνει από το εργοστάσιο από μαύρο έμπορο. Η ημερ. παραγωγής τυπώνεται μαζί με τον lot, για να αποφεχθεί λοιπόν το tracing back από τον lot τα πουλάει χωρίς αυτόν - άρα και χωρίς ημερομηνία.
@sea-mol
Εγώ αυτόν που είπε για την Brit δεν το πιστεύω μιας και πήρα πριν 1 μήνα τροφή και όλα είναι καλά. Περιμένω να δω φώτο όπως έβαλα και εγώ.

skar

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2014
81
158
28
Ελλάδα
@skar
Στην brit κανονικά πρέπει να είναι στο πάνω μέρος της σακούλας.
Επίσης όταν λες εκεί που ανοίγει η τροφή που εννοείς? γιατί εγώ στο σακί δεν είδα να έχει κάποιο συγκεκριμένο μέρος ανοίγματος όπως η προπλαν έπρεπε να το κόψω με ψαλίδι.
tracking number δεν μου έχουν στείλει μου έρχονται μαιλ συνήθως 3-4 όπου με ενημερώνουν ότι πήραν την παραγγελία, 2 ότι είναι έτοιμη προς αποστολή, 3 ότι την έστειλαν, 4 ότι έχει έρθει στην μεταφορική της περιοχής. Τα σακιά πως σου ήρθαν? εμένα είχαν χοντρό σελοφαν γύρω γύρω με ταινία νομίζω ήταν διαφημιστική του zoofast.
δηλαδη δεν δινουν καθολου αριθμο αποστολης, ε? ενα λουρι που ειχα παραγγειλει, δν το παρελαβα ποτε...
εμενα ηρθαν σε κουτι μεγαλο, σελοφαν καθολου, μαλλον για αυτο ηταν τριμματακια στον πατο....εκει που ειναι το ανοιγμα γιανα το κοψεις πχ, το ειχαν γυρισει αλλη μια φορα κολημενο με κολλα... ημερομηνια δεν υπαρχει καθολου...
σαν τροφη πως σ φανηκε? την τρωει με ορεξη? δν σ φαινονται λιγα τα γραμμαρια που προτεινει?

mechsilk

Well-Known Member
9 Μαϊου 2015
135
159
41
@skar
Την τροφή την πήρες τώρα πρόσφατα, αν ναι μπορείς να βάλεις μια φώτο από το τσουβάλι?
Tracking numberπου να πατάς τον αριθμό και να σου δείχνει που είναι το πακέτο δεν έχει.
Στην αξιολόγηση αναφέρουν ότι κρατάνε ιστορικό με αριθμούς παραγγελίας, την οποία αναφέρει η απόδειξη που σου στέλν0υν στο μαιλ.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Στον λογαριασμό σας, στις παραγγελίες, αναγράφει μέσα τον αριθμό παραγγελίας!

Παίρνετε τηλέφωνο στην PTA Services και ρωτάτε που βρίσκεται το δέμα!

:)

• Like
Reactions: skar

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
@skar Μια φορά έτυχε που είχα πάρει ξηρή τροφή της brit απο pet shop στην Ελλάδα και η περισσότερη ήταν τρίμματα[όχι μόνο στον πάτο]. Μήπως η Brit γενικά είναι συνήθως έτσι;; Αν ξέρεις και άλλους που παίρνουν απο άλλο κατάστημα ρώτησε τους καλού κακού.

skar

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2014
81
158
28
Ελλάδα
@skar
Την τροφή την πήρες τώρα πρόσφατα, αν ναι μπορείς να βάλεις μια φώτο από το τσουβάλι?
Tracking numberπου να πατάς τον αριθμό και να σου δείχνει που είναι το πακέτο δεν έχει.
Στην αξιολόγηση αναφέρουν ότι κρατάνε ιστορικό με αριθμούς παραγγελίας, την οποία αναφέρει η απόδειξη που σου στέλν0υν στο μαιλ.
πανε 10-15 μερες, θα ανεβασω κ φωτο να δεις πως ειναι...

skar

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2014
81
158
28
Ελλάδα
@skar Μια φορά έτυχε που είχα πάρει ξηρή τροφή της brit απο pet shop στην Ελλάδα και η περισσότερη ήταν τρίμματα[όχι μόνο στον πάτο]. Μήπως η Brit γενικά είναι συνήθως έτσι;; Αν ξέρεις και άλλους που παίρνουν απο άλλο κατάστημα ρώτησε τους καλού κακού.
Αληθεια? δεν ξερω, μ φαινεται καπως απιθανο να ειναι απο το εργοστασιο εχει αρκετα καλη φημη σαν μαρκα... θα ρωτησω να ακουσω γνωμες, αν κ κατι κατι μ λεει οτι ειναι θεμα μεταφορας (κουριερ)...

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Αληθεια? δεν ξερω, μ φαινεται καπως απιθανο να ειναι απο το εργοστασιο εχει αρκετα καλη φημη σαν μαρκα... θα ρωτησω να ακουσω γνωμες, αν κ κατι κατι μ λεει οτι ειναι θεμα μεταφορας (κουριερ)...
Και εγώ στις σχετικά καλές τρόφες την έχω κατατάξει με βάση τα συστατικά της όμως.
Η μεταφορά της σίγουρα παίζει το ρόλο της αλλά μπορεί και σαν κροκέτα να τρίβεται ευκολότερα από άλλες τροφές. Ρώτα αν μάθεις κάτι πες και εδώ, γιατί μου είχε κάνει εντύπωση που η περισσότερη ήταν μες στην "σκόνη" κροκέτας.

mechsilk

Well-Known Member
9 Μαϊου 2015
135
159
41
Τίποτα το αξιοσημείωτο. Τώρα φτάνω στο τέλος περίπου του 1ου σακιού και έχει λίγα τρίματα. Στην ημερήσια μεζούρα του φαγητού (400γρ περίπου) τώρα έχει μισή κροκέτα τριμμένη. Και το τσουβάλι το συγκεκριμένο επειδή είχα μαστόρους, το πήγαινα μια από εδώ, μια απο εκεί, τουτέστιν έχει φάει μπόλικο κοπάνημα από εμένα.
Σε σχέση με την προπλαν όμως σπάει πιο εύκολα , απλά δεν διαλύεται όλη η κροκέτα τρίβονται οι άκρες, τονίζω όμως όχι κάτι το αξιοσημείωτο ώστε να ανησυχήσω για σπατάλη τροφής.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αγοράζω Brit care αρκετό καιρό και πριν από αυτή brit απλή, επίσης για αρκετό καιρό (η profine που παρεμβλήθηκε δεν κάθισε καλά στο αντεράκι). Δεν την αγόρασα on-line μεχρι τώρα και δεν εχω βρει τρίμματα παρά μόνο στον πάτο. Ίσως φταίει που όταν ανοίξουμε το σακί χωρίζουμε άμεσα σε polypags τα γεύματα που βγάζει το σακί. (Μη σχολιάσει, πλιζ, κανείς το ψυχαναγκαστικό της διαδικασίας). Πάντως και τρίμματα να είχε σε ποσότητα άξια αναφοράς, δεν θα τη θεωρούσα σπατάλη, αφού σημασία έχει το βάρος του γεύματος κι όχι ο όγκος του.

• Like
Reactions: epial and Aslan