Το site είναι από Πολωνία!
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η επίδραση των τροφών στα σκυλιά! Θαρρώ πως ίδια τροφή είναι και στην Πολωνία και στην Ελλάδα! Δεν αλλάζει κάτι!
Επειδή έχω συγγενή (συνοικιακό) πετσοπά και πελάτες με αλεστήρια ζωοτροφών,να σου πώ τί με προβληματίζει με ξένα site. Δε ξέρω τί ελέγχους κάνει η Πολωνία στις σκυλοτροφές, το νομικό και πραγματικό της πλαίσιο.
Εξηγούμαι. Δε ξέρω αν η συγκεκριμένη πολωνική εταιρεία έχει αλεστήρια και ανασυσκευάζει τροφές (νόμιμα, δε λεώ), ή αν ανασυσκευάζει (παράνομα) ληγμένες τροφές.
Τί μου λεέι ότι δε το κάνει μια ελληνική εταιρεία;
Τίποτα.
Αλλά 1. ο πετσοπάς Βαγγέλης της γειτονιάς μου, η ο πετσοπάς ξάδερφός μου, ΔΕΝ έχει αλεστήρια (άρα "κομπίνες" μπορεί να κάνει μόνο με τις χύμα τροφές), 2. οι μεγάλες pet shop εταιρείες που έχουν (ή συνεργάζονται με αλεστήρια), δε ρισκάρουν εύκολα τη φήμη τους να διαρεύσει μια απάτη και 3. (για να μιλήσω προσωπικά) το pet shop που αγοράζω εγώ acana είναι στην επίσημη λίστα συνεργατών της αντιπροσωπίας της acana, στην οποία acana έστειλα μάλιστα και mail για να με ενημερώσει για κωδικό που υπάρχει στην Ελλάδα (Acana Adult) αλλά δε διαφημίζεται στο επίσημο site της και για το δίκτυο συνεργατών της εδώ.
Είμαι απόλυτα καλυμένος ως προς τη ποιότητα τροφής που δίνω και μπορώ να γνωρίζω αν είναι ανασυσκευασμένη;
Προφανώς όχι.
Απλά αυτά είναι όσα μπορώ να κάνω.
Α, και κάτι τελευταίο. Δε λέω ότι εγώ έχω δίκιο και οι άλλοι άδικο. Λέω τους προβληματισμούς μου (στη τελική δεν αποκλείεται καθόλου να είμαι εγώ το χάπατο που δίνω 60€ για ένα σακί για την ίδια ή κατώτερης ποιότητας τροφή από κάποιον που το φέρνει απ' έξω με 45€)