Δηλαδή είχαν δει ότι δεν αναγράφονταν παρτίδα και ημερομηνία, όμως παρ' όλα αυτά σου την έστειλαν. Πολύ ωραία...εχω και εγω φωτογραφιες παιδια, ειχα παραγγειλει orijen χωρις καθολου lot και ημερομηνια ληξης, και δε φαινοταν να ειναι ουτε καν σβησμενο. Απλα δεν υπηρχε. Τους ειχα παρει τηλεφωνο τοτε και μου ειχαν πει να τους το επιστρεψω ακομα και ανοιγμενο, να μου στειλουν κατι αλλο γιατι ολες οι orijen που ειχαν ηταν ετσι χωρις παρτιδα και ημερομηνια. Βεβαια τοτε ειχαν την Orijen 54 ευρω, ενω τωρα οι τιμες ειναι αρκετα αυξημενες.
Όσο δελεαστικές είναι οι τιμές στο zoofast, άλλο τόσο δεν θα είναι αυτές του κτηνιάτρου αν, ο μη γένοιτο, συμβεί κάτι στο σκύλο από ληγμένη τροφή.παντως ψαχνοντας λιγο στο φορουμ για την οριτζεν συγκεκριμενα υπαρχουν αρκετα παραπονα απο παραγγελιες στ zoofast ! ελπιζω να μαθουμε τι παιζει να ξερουμε, γτ οι τιμες οσο να ναι ειναι δελεαστηκες!
Πέρα από το θέμα της ανάκλησης που εύλογα θέλεις σαν καταναλωτής να μπορείς να ελέγξεις αν συμβεί κάτι υπάρχουν και άλλοι λόγοι για το σβήσιμο του LOT.@vasgial, γιατί όμως είναι σβήσμενος ο αριθμός παρτίδας; Χωρίς αυτόν τον αριθμό, πως θα ελέγξω, εγώ ο καταναλωτής ότι δεν πρόκειται για παρτίδα υπό ανάκληση;
Το να μη δυσφημειται η εταιρια μαλλον δε τους πολυ-νοιαζει, αν κρινω απο την απαντηση που μου εστειλαν απο την εταιρια οταν τους εστειλα e-mail για την συσκευασια που πηρα, χωρις lot και ημερομηνια ληξης...Πέρα από το θέμα της ανάκλησης που εύλογα θέλεις σαν καταναλωτής να μπορείς να ελέγξεις αν συμβεί κάτι υπάρχουν και άλλοι λόγοι για το σβήσιμο του LOT.
Η champion δεν δίνει η ίδια εμπόρευμα στο συγκεκριμένο κατάστημα.
Τα προϊόντα λογικά είναι γνήσια. Αν δεν ήταν οι Καναδοί θα είχαν ήδη κινηθεί αναλόγως.
Άρα η μόνη εξήγηση είναι ότι κάποιος εισαγωγέας (ένας ή περισσότεροι) δίνει τα προϊόντα που είναι κοντά στην ημερομηνία λήξης τους (πρακτική που τον συμφέρει αντί να το πετάξει).
Αν φαίνεται το LOT προκύπτουν διάφορες πληροφορίες για την παρτίδα: αν έχει ανακληθεί, όπως αναφέρεις, η πραγματική ημερομηνία λήξης της αλλά και σε ποιον εισαγωγέα παραδόθηκε αυτή η παρτίδα που τελικά πωλείται από το συγκεκριμένο κατάστημα (οπότε και αφήνεται έκθετος ο προμηθευτής).
Και στη σύμβαση μεταξύ του εισαγωγέα και της champion προφανώς θα απαγορεύεται να πουλάει (τουλάχιστον χονδρική) έξω από τη χώρα του, θα υποχρεούται να έχει το προϊόν σε καλή κατάσταση και να μην δυσφημεί την εταιρία (με ύποπτα για ληγμένα) και (αν κρίνω από την ελληνική αγορά) θα έχει ρήτρα για φιξ τιμές.
Παιδιά καλημερα, είτε ληγμένη είτε υπο ανάκληση η τροφή ειναι ακατάλληλη για τα ζώα!! Η σκυλα μου έπαθε γαστρίτιδα εμετούς συνέχεια. Εκεί αρχισα να ψάχνω να δω τι γίνεται και ανακάλυψα το foroum.