Καταγγελία Κτηνιάτρων

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Βλεπω μαθαινεις γρηγορα να γραφεις ελληνικα με σωστη προφορα
και νόμιζα ότι είναι η ιδέα μου!

Δεν απαγορεύονται οι 2εγγραφές στο φόρουμ; Τόσα συστηματικά μέλη μπανιαρίστηκαν... Εδώ τι συμβαίνει; :(

Μπερδεύτηκε το google chrome και στην αναζήτηση "ioulias puppy world" μου έβγαλε πρώτα το "dogcenter"...

edit: mareco, συγγνώμη, τώρα το έπιασα!!! αργώ λίγο σήμερα! :-|

Last edited:

IPW - Ioulia

Member
27 Δεκεμβρίου 2010
23
0
IPW-Ioulia, ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι θέλεις επιτέλους να μας πεις...
Ζήτησες να κάνεις μια καταγγελία εναντίον ενός κτηνιάτρου. Κατά την γνώμη μου, δεν ήταν και ιδιαίτερα στοιχειοθετημένη.
Από κει και πέρα, νομίζω ότι είμαστε κατά πολύ off-topic. Αν έχεις να προσθέσεις κάτι άλλο συγκεκριμένο επί του θέματος, ευχαρίστως να το ακούσουμε, αλλιώς καλύτερα να μην συνεχίσουμε εδώ τουλάχιστον να "εκθειάζουμε" παπυμιλλάδες και bybάδες. Αν θεωρείς ότι μπορείς να πετύχεις μια έμμεση διαφήμισή σου, θα έπρεπε να έχεις καταλάβει, ότι το φόρουμ δεν είναι το κατάλληλο μέρος.
Αλιος αρχισα - αλου το πιγατε. Διαφιμισι κανω στο σαιτ μου, στα αλα σαιτ, εδω δεν χριαζετε να κανω διαφιμιση, τρεις και ο κουκος - τεσσερες. Αλο ηθαν το τεμα - ζβισε τα ολα - φορουμ για κτινιατρους ειναι - εαν δεν ειναι δωστε αλο ονομα και περιοριστιτε στους αυτους τους τρεις και τον κουκο και να χαιδευετε τα αυτια σας. Καντε το απο δογ φορουμ _ Λεσχι αδικιμενων - Παραδιγμα Για μενα λετε πολα να πουμε και εμεις- δεν μπορουμε. Παταμε το καλο....... Αληθεια πολες φορες ποναι - αλα και με λογια δεν περναι.

Last edited:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.420
10.633
Athens
Μ' αρέσει που όταν μπήκε ο άνθρωπος από την Ιταλία για να μιλήσει για τα κοκκόνια στην Ιταλία του την πέσαμε για τα αγγλικά. Τουλάχιστο εκεί καταλαβαίναμε τι μας έλεγε...

Εδώ δεν καταλαβαίνουμε χριστό... Δεν πρέπει να σβηστούν όλα τα ποστς της IPW-Ioulia και οι συναφείς απαντήσεις άλλων αφού δεν είναι ελληνικά?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Αν θέλεις να πεις κάποια πράγματα, μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα όλο δικό σου και να γίνει εκεί, η όποια συζήτηση.
Αυτό σου λέω.
Εδώ το θέμα είναι: καταγγελία κτηνιάτρων και έχουμε ξεφύγει τελείως.

Last edited:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Μμμμμ.....Η αγνώστου εθνικότητας ......Angela......είναι......κτηνίατρο........στην Santo-ρίνη.....σωστά?

Last edited:

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
926
53
46
Αθηνα..Δυστυχως.
Στο παρκο που βγαινουμε καθε μερα για να παιξουμε, μου ανεφερε μια καλη μου φιλη το παρακατω...

Ασε Γιωργο πηγα την Χατσι στον ............ (αν επιτρεπεται λεω το ονομα μετα με edit) για να της κοψει τα νυχια και να την δει γενικα...

Της τα ματωσε ολα,την ψηλάφησε 2 λεπτα ,μας εβαλε τρελά της φωνες επειδη δεν καθοταν ησυχη και στο τελος μας λεει..
30 ευρ και γω δεν κοβω αποδειξη!!!
Περιοχη Γαλατσι.

deckel

Well-Known Member
22 Σεπτεμβρίου 2011
70
0
Ρόδος
3) Αν ο γιατρός δεν εξετάσει δεν είναι ιατρικό λάθος είναι απραξία ... δεν υπάρχει σαν "κατηγορία" σε δικαστήριο αλλά δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις - παρά μόνο αν έχεις απόδειξη οτι πλήρωσες επίσκεψη - και μάλιστα για το συγκεκριμένο ζώο ... ;)

Αντιθέτως είναι παραλειψη που ισοδυναμεί με ενέργεια ειδικά όταν υπάρχει ιδιαίτερη νομική υποχρέωση από τη μεριά του φερόμενου ως δράστη!!!! Εγκλημα που τελείται με παράλειψη!!! άρ. 15 ΠΚ

Last edited by a moderator:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ