Κατάστρωμα, crate και κουτάβι.

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Έχε μαζί σου το βιβλιάριο υγείας και ένα φίμωτρο χωρίς να του το φοράς βέβαια, για τα μάτια του κόσμου!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εφόσον έχεις crate..δεν θα έχεις πρόβλημα και μέσα στο πλοίο σε σαλόνι και τέτοια..για την καμπίνα θα πρέπει να ρωτήσεις. Στο κατάστρωμα άνετα!! Καλά να περάσετε!!!!

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Στο σαλόνι το πιο πιθανό θα συναντήσει πρόβλημα, το καλύτερο είναι να κλείσεις μια καμπίνα με τον άνδρα σου οι 2 σας (όχι 4κλινη) γιατι μπορεί να μπείτε με άλλους και να έχετε τον σκυλάκο εκεί, και όποτε θέλετε τον βγάζετε για τις ανάγκες του στο κατάστωμα.

Το καλοκαίρι είναι όλοι πολύ ανεκτικοί. Μη δεκτείς να το βάλεις σε κλουβί..

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Στο σαλόνι το πιο πιθανό θα συναντήσει πρόβλημα, το καλύτερο είναι να κλείσεις μια καμπίνα με τον άνδρα σου οι 2 σας (όχι 4κλινη)
Έχω ταξιδέψει άπειρες φορές με πλοίο και έχω γράψει άπειρες ώρες ταξιδιού. Αν το σκυλί είναι με ειδικό μέσο μεταφοράς δεν σου λένε να μην μπεις (εκτός αν μιλάμε για μεγαλόσωμο). Τα χύμα στα σαλόνια και στις τουριστικές θέσεις απαγορεύονται. Αντιθέτως ..για την καμπίνα απαγορεύεται εκτός αν το πλοίο διαθέτει ειδική καμπίνα στην οποία μπορείς να έχεις το κατοικίδιο.Μου έχει τύχει να έχω κλείσει καμπίνα δίκλινη Α΄θέση, να έχω κλουβί μεταφοράς και να μου έχουν απαγορέψει την είσοδο (η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ρωτήσει αν μπορούσα να έχω το σκύλο μαζί μου).

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Όχι παιδιά, κι από οικονομικής άποψης δεν κλείνω καμπίνα. Το κουτάβι θα είναι σχεδόν 4 μηνών και δε νομίζω να είναι τρομερά μεγαλόσωμο ώστε να ενοχλήσει τόσο πολύ τον κόσμο γύρω μας.
Θα είμαστε κατάστρωμα, με crate. Τώρα το φίμωτρο θα το πάρω περισσότερο για να μη πάθει καμιά κρίση και γαυγίζει συνεχώς (που δε νομίζω) και όπως είπατε για τα μάτια του κόσμου.
Θα ενημερώσω νωρίτερα άλλωστε και ευελπιστώ να μην έχουμε κανένα θέμα.

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Μίλα με το πρακτορείο της εταιρείας να δεις τι θα σου πουν, πρόσεξε μη ξεχάσεις και το εισιτηριο του σκύλου:p (μηδενικο, χωρις χρεωση).

Αμα σου τα μασήσουνε (πολύ πιθανο), πεταξου μια καθημερινη τωρα μεχρι τον πειραια που θα ειναι αραγμενο το καραβι και μιλα σε καμια ναυταρα εκει να δεις τι θα σου πει! τουλαχιστον αυτος θα σου πει σιγουρα πραγματα

Στο πλοιο που δουλευα εγω δεν υπηρξε κανενα προβλημα με τα σκυλια που ειχε ο κοσμος, το καλοκαιρι μη σου πω πιο πολλα τα κατοικιδια! :p πάντως βασει του νομου (που ειναι και τοιχοκολλημενη στο εμπαρκεσιο) κατοικιδια πρεπει να φερουν βιβλιαριο ανανεωμενο τουλαχιστον 2 μηνων και φιμωτρο! μπορει να πεσεις σε κανενα περιεργο για αυτο μεχρι να μπεις που θα σε δουν πολλά μάτια φορα του το για 1-2 λεπτα και αμεσως το βγαζεις.

Το crate που λες δεν νομιζω να το χρειαστεις, λουρακι και βολτα στα ανοιχτα καταστρωματα, μονο για τον υπνο δλδ! μη σκεφτεις ουτε ενα λεπτο να κρυφτεις σε καμια γωνια για να μη σε βλεπουν και αμα στην τελικη κανενας συνεπιβατης σου κανει παρατηρηση φωναξε καποιον υπευθυνο!

Καλο ταξιδι σου ευχομαι και καλα μπανια!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Το crate το σκέφτομαι για να περιορίζω λίγο την ανάγκη του..Να έχω και καμιά πάνα μαζί μου για καλό και για κακό; Είμαι εντελώς noob σ' αυτά τα θέματα :p

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Αμα θα θες να την πεσεις για υπνο και να εισαι ¨ησυχος¨ παρε crate, αλλιως δεν θα σε οφελησει σε κατι.

Καλυτερα να του εχεις και ενα μακρυ λουρακι ωστε να εχει την ανεση να παει περα δοθε.

Και να πας νωρις να μπεις στο πλοιο για να πιασεις καλη θεσουλα. Δεν χρειαζεται να αγορασεις 213231 μπουκαλακια νερο, την ταϊστρα σου στο μπαρ και γεμισμα!

Στο σκυλο πρεπει να συμπεριφερομαστε οπως σε εναν ανθρωπινο επιβατη! αυτο να σκεφτεσαι παντα

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Α..Το έχω ξανακάνει χωρίς ύπνο, δε με πειράζει. Αλλά και να θέλω να κοιμηθώ θα είμαστε δύο οπότε θα αλλάζουμε βάρδιες :p

Λουρί εννοείται και καθ'ολη τη διάρκεια του ταξιδιού γιατί δε σκοπεύω να μάθει μπάνιο στο Αιγαίο βουτώντας από τον τρίτο όροφο του πλοίου.

Αυτά..Γενικότερα δεν αγχώνομαι για το ταξίδι πλέον, αφού επιτρέπεται και δεν του κάνει κακό λόγω ηλικίας. Μια χαρά!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Τι εννοείς "πάνες για καλό και για κακό"?
Ελπίζεις να κρατηθεί 20 ώρες?
Πάνες οπωσδήποτε!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Όχι καλέ, ούτε εγώ κρατιέμαι τόσες ώρες! Απλά λέω να πάρω για να τα κάνει εκεί πάνω καλύτερα, για να μη γίνω και μούτσος σφουγγαρίζοντας το κατάστρωμα...
Βάσει λογικής δηλαδή αυτό κάνεις έτσι κι αλλιώς, ρωτάω μόνο για να επιβεβαιώνομαι.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Να εχεις χαρτι κουζινας αρκετο και σακκουλακια για τα χοντρα.
Αυριο παω με τον προεδρο για Συρο μεσα στο 3 ημερο , ε ρε γλεντια.

Μην ανησυχεις , το πιο πιθανο ειναι να την πεσει και να κοιμηθει, το ντουκου ντουκου του καραβιου τα χαλαρωνει , τουλαχιστον τα δικα μου.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97