Καλημέρα σε όλους!
Επειδή έχεις επίστευτο θράσος έχω να πώ ότι δεν σου είπα ποτέ ότι είχα την δεδομένη στιγμή κουτάβι που εσύ ήθελες,αλλά με ευχαριστεί το ότι έχουν καταλάβει όλοι στο φόρουμ ότι εσύ ήσουν το πρόβλημα σε όλη την υπόθεση
Υπάρχουν πράγματι και όρια!!!
Λοιπόν ...δημόσιε υπάλληλε ....
Τον Ιούνιο του 14 μου είχες πει ότι θα μιλούσες με τον εκπαιδευτή από την Κερατέα για να μου δώσει πίσω την προκαταβολή που του είχα δώσει για να μου φέρει σκύλο από το εξωτερικό και να πάρω σκύλο από εσένα!!!
Πρόσεξε τι γράφεις γιατί ΕΧΩ το mail που σου έχω στείλει και σου λέω ότι πήρα πίσω την προκαταβολή κι ανοίγει ο δρόμος για να πάρω κουτάβι από το εκτροφείο σου!
ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ!!!!!!!
Το τελευταίο mail αλλά και τηλέφωνο το έλαβες τον 12/14
Από τον ΙΟΥΛΙΟ του 2014 ΕΧΩ την Bianca!!!!
Άρα για να λες ότι έχεις στείλει mail ,εσύ σε εμένα τον Δεκέμβριο του 2014 ή δεν έχεις καταλάβει με ποιον μιλάς ή....τι να πω....
Είναι δυνατόν να έχω σκύλο από τον Ιούλιο και να ενδιαφέρομαι τον Δεκέμβριο για κουτάβι.....
Εμεις οι δυο μιλουσαμε τον Ιουνιο για να παρω κουταβι απο εσενα και τη γέννα που θα έκανες.
Δευτερη φορά :
ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ!!!!!!!
ουδέποτε μίλησες με κανέναν ΚΟΕ
Αυτό δεν μπορώ να το αποδείξω ότι το έκανα...
Φυσικά κι εσύ δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν το έκανα
Αλλά απλά σου λέω ότι το έκανα
αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα σου δεν μου έδωσες καμμία προκαταβολή και δεν σου έδωσα ποτέ ημερομηνία παραλαβής κουταβιού για να λες ότι σε κοροιδεψα
ωπ ωπ ...
είπα με ταλαιπώρησες κι εξήγησα το γιατί
Ε που να μου δώσεις ημερομηνία...
Που ξανακούστηκε εκτροφέας να ξέρει πότε (κι εάν) θα γεννήσει η σκύλα του!!!!
Ειδικά όταν μιλάει με πελάτη για να του δώσει κουτάβι !!
Και για να ξέρεις, εσύ βγήκες στη κουβέντα, επειδή κάποιος αμφισβήτησε ότι εγώ πριν πάρω όπως πήρα το σκυλί μου ΔΕΝ έψαξα
Άλλος σε έβγαλε στη φόρα…
Που να ‘ξερε όμως ότι τελικά έλεγα αλήθεια….
Νόμιζε ότι συνομιλούσε με …τρόλεϊ Πατήσια Κολιάτσου.
Επαναλαμβάνω.... εγώ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ σε εσένα ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΙΟΥΝΙΟΥ 2014!
Τι κάνεις τώρα ,τι είσαι , τι σκυλιά έχεις ,εάν τους δίνεις χαρτζιλίκι να πάνε σινεμά …..ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Έχω σκύλο πλέον!
και εκτός αυτού πάψε να κρύβεσε πίσω από ένα ψευδώνυμο στο φόρουμ και να λές στα μέλη του ασάφειες.
Δεν λέω ΚΑΜΟΙΑ ασάφεια! Διαφήμιση σου κάνω!!!!
Όπως έχω γράψει (ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ) εάν μου δώσει άδεια ο ADMIN κι εσύ , ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ!
Δεν θέλω να το κάνω αλλά μη με πιέζεις.....
Σταμάτα την κουβέντα γιατι θα εκτεθείς (τρίτη φορά)!
Ας πούμε ρε αδελφέ ότι ήταν μια.... άτυχη στιγμή ....μια κακή συνεννόηση ....μια δημιουργική ασάφεια ...μια .....παρεξήγηση τέλος πάντων!!!
Σε ότι αφορά την ποιότητα εκτροφής βολέψου με ότι πήρες και άσε να μιλάνε για εμένα οι πελάτες μου.
Την ποιότητα .... εκτροφής.... δεν την έκρινα γιατί όπως έχω γράψει ΔΕΝ είναι αύτη η δουλειά μου!!!
Αυτό το "βολέψου" ΔΕΝ μου άρεσε! Καθόλου δεν μου άρεσε....
Είμαι πολύ χαρούμενος με το σκυλί που έχω!
Κι εσένα σου αρέσει...πες την αλήθεια......
Κράτα αυτά που θα σου πω :
Μετά απο ΟooooΣΑ πέρασα και είδα ,είμαι ΔΥΟ φορές χαρούμενος που
εν γνώσει μου έχω ένα ...."κόπρο" που μοιάζει με WHITE SWISS SHEPHERD DOG,παρά
να είχα ένα WHITE SWISS SHEPHERD DOG που να ήταν κόπρος !!!