Καταρχήν καλημέρα.
Είναι γεγονός ότι το σκηνικό υποδοχής μου από παλαιότερα μέλη του forum ,παραπέμπει σε σκηνικό που γίνεται όταν ένα νέο σκυλί εμφανίζεται σε ένα χώρο που ήδη προϋπάρχουν σκυλιά !
Άλλα έρχονται μυρίζουν και φεύγουν
Άλλα δεν έρχονται καθόλου, απλά παρατηρούν περιμένοντας τι θα γίνει
Άλλα έρχονται με διάθεση για παιχνίδι
Κι άλλα έρχονται με τις τρίχες όρθιες έτοιμα για καβγά
Σε σκυλοφορουμ είμαστε ,οπότε ίσως και να είναι αυτό το σωστό καλωσόρισμα
Ειλικρινά τέτοια "ταύτιση" δεν την περίμενα, αλλά οκ...παμ παρακάτω.
Δυο πράγματα μου έχουν κάτσει στο στομάχι και δεν θα τα αφήσω έτσι.
Πρώτον:
Όλοι εσείς και ειδικά εσύ ghelly ,που τόσο εύκολα αφορίζετε συμπεριφορές και χαρακτηρίζετε ανθρώπους που δεν ξέρετε, που ζείτε? Ελβετία μεριά?
Εκτός των petshops ,εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν επώνυμοι κύριοι ,δηλωμένοι εκπαιδευτές , πιστοποιημένοι κριτές σε εκθέσεις ,που κάνουν αυτή τη δουλειά που κατακεραυνώνετε!
Και την κάνουν ΦΑΝΕΡΑ κι επώνυμα, όχι κρυφά!
Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω πόσες μηνύσεις (όχι ως ghelly αλλά με όνομα και επώνυμο) έχει κάνει η ghelly (κι ο/η κάθε ghelly εδώ μέσα ) σε αυτούς τους κυρίους!
Ήθελα να’ ξερα επίσης ,πόσες φορές όταν (εάν) έχει συναντηθεί , η ghelly (κι ο/η κάθε ghelly εδώ μέσα ) , face to face σε κάποια έκθεση με τους εν λόγο κυρίους ,τους έχουν βρίσει, ξεφτιλίσει, χαρακτηρίσει όπως ακριβώς κάνουν σε ένα άγνωστο μέσω μιας οθόνης κι ενός πληκτρολόγιου !
Γιατί εάν ,λέω εάν, η ghelly (κι ο/η κάθε ghelly εδώ μέσα ) περιορίζονται στο να την πέφτουν στον κάθε kostillo μέσα σε ένα forum ,κάποιο πρόβλημα έχουν και καλά θα κάνουν να το λύσουν με επίσκεψη σε ειδικούς !
Δεύτερον :
Σχετικά με τον κύριο από τη Λαμία , που ο Sirkos επιμένει ότι είναι εκτροφέας , δεν κάνει εντύπωση σε ΚΑΝΕΝΑΝ ότι δεν είναι δηλωμένος στο ΚΟΕ ?
Προκαλώ οποιονδήποτε να αποδείξει το αντίθετο! Ένα τηλέφωνο στο ΚΟΕ αρκεί…
Τέλος για τον ευγενικό
Giannis_Rottie (δόξα το Θεό που υπάρχεις ) θα ήθελα να πω ότι ο κύριος από τη Λαμία , αφού μιλήσαμε στο τηλέφωνο 2-3 φορές προσφέρθηκε και τηλεφώνησε σε “γνωστό” εκπαιδευτή σκύλων και κριτή, στη Κερατέα (είναι 2 αδέλφια…. σταματώ εδώ... ) για να μου δώσει πίσω την προκαταβολή που τους είχα δώσει και να πάρω κουτάβι , απο εξωτερικο, από εκείνον.
Εάν όπως υποθέτεις ΔΕΝ ήθελε να μου δώσει κουτάβι ή τα είχε όλα κλεισμένα, δεν είχε λόγο να κάνει το τηλεφώνημα που έκανε! Δεν έγινε γέννα .-
Στην τελική εμένα μου είναι αδιάφορο τι κάνει και πως το κάνει , ο κύριος από τη Λαμία.
Επιμένω στο θέμα, γιατί κάποιοι ξερόλες εδώ μέσα θέλοντας (δήθεν) να αποδείξουν πόσο ασυνείδητος ,επιφανειακός, αδιάφορος, επιπόλαιος κτλ κτλ είμαι εγώ ,επιμένουν για την ιδιότητα του κυρίου από τη Λαμία, χωρίς να δίνουν τη παραμικρή σημασία όταν λέω πως την περίοδο που έψαχνα εγώ για σκύλο ,είχαμε μιλήσει πολλάκις !
Αλήθεια, τι διαφορά έχει ο κύριος από τη Λαμία (που δεν είναι δηλωμένος στο ΚΟΕ και τα πεντιγκρί του, ευγενικά μιλώντας …ελέγχονται…) από τον κύριο από τη Σερβία που πήρα εγώ το σκυλί μου (και που εάν ήθελα θα είχα και ..."πεντιγκρί" ….. ) ???
Να φανταστώ ότι εάν είχα πάρει κουτάβι από τη Λαμία θα ήμουν οκ ,σωστά?
Δεν θα πείραζε που ο Λαμιώτης εκτροφέας ,δεν είναι στο ΚΟΕ!
Δεν θα πείραζε που ή δεν θα είχα πεντιγκρι ή εάν είχα θα ήταν από …άλλη γέννα…
Το σκυλί θα ήταν τότε … υγιές ….σωστά?
Δουλευόμαστε (με το ζόρι) ρε παιδιά?
Δεν μιλάμε καλύτερα για τα σκυλιά μας αφήνοντας κατά μέρος τους... χαρακτηρισμούς?!
ΥΓ
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από όλους και ιδιαίτερα απο την Φωτεινή για την απαγορευμένη λέξη! Θα αυτοτιμωρηθώ μπροστά σε όλους σας !
Δεν θα ξαναγράψω στο dogforum τη λέξη λυκόσκυλο
…........