Μπρε μπας και σου κάνει απεργία πείνας? Εγώ πάλι σκέφτομαι το βρωμό-Μουφο που θα το τρέχω στο Μίσιγκαν για το Αυστραλέζικο χάππενινγκ τον Οκτώβριο και μπορεί να μου κάνει κανά αστείο πάλι και να θέλει να μείνει εκεί, οπότε να κλαψουρίζει πάλι σ' όλο το δρόμο. Η πλάκα μάλιστα είναι ότι και ταψί με μπιφτέκια και πατάτες να του δώσω ολόκληρο στο πίσω κάθισμα, θα διακόψει το κλαψούρισμα να το φάει και θα ξαναρχίσει φτου κι απ' την αρχή!! Τον ξέρω από την περασμένη φορά που τον κλείδωσα στην κρεβατοκάμαρά μου μαζί με ένα σωρό φαΐ ώστε να μου κάνουν τη μετακόμιση με την ησυχία τους και το μικρό απαίσιο έτρωγε και έκλαιγε μαζί διότι ήθελε να του ανοίξω να σεργιανίσει μπούγιο...
Αν δεν έχει υιοθετηθεί ακόμα και η φιλενάδα του η Τέσσα και την κουβαλήσουνε εκεί πέρα, αλίμονό μου!!:shock: Αν και τον έχω επίσης ικανό, τώρα που ανέπτυξε κτητικές τάσεις, να θέλει να έρθει μαζί μου και έτσι και υπάρξει υπόνοια ότι θα έρθει και η Τέσσα μαζί να γίνει έξαλλος και ν' αρχίσει τις σκηνές όπως πέρσυ που είπα να υιοθετήσω το φιλαράκι του από τη φάρμα! Τη ζωή του δεν ήθελε το βρωμοχαϊδεμένο!!:shock::shock:
Σε τελική ανάλυση δηλαδή ό,τι και να αποφασίσει ο Άρχων Βασιλεύς φασαρία θα κάνει...
Αν δεν έχει υιοθετηθεί ακόμα και η φιλενάδα του η Τέσσα και την κουβαλήσουνε εκεί πέρα, αλίμονό μου!!:shock: Αν και τον έχω επίσης ικανό, τώρα που ανέπτυξε κτητικές τάσεις, να θέλει να έρθει μαζί μου και έτσι και υπάρξει υπόνοια ότι θα έρθει και η Τέσσα μαζί να γίνει έξαλλος και ν' αρχίσει τις σκηνές όπως πέρσυ που είπα να υιοθετήσω το φιλαράκι του από τη φάρμα! Τη ζωή του δεν ήθελε το βρωμοχαϊδεμένο!!:shock::shock:
Σε τελική ανάλυση δηλαδή ό,τι και να αποφασίσει ο Άρχων Βασιλεύς φασαρία θα κάνει...