Καλώς τα παιδιά...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ποια basset, ωρέ; Καμία σχέση με αρκούδες... Δεν ξέρω...

Και, σαν έξτρα, έρχεται η δωρεάν χρήση του α) σαν καναπές ή μαξιλάρι και β) σαν αρχική πηγή πρώτης ύλης για να ανοίξεις μία οικογενειακή ...κλωστοϋφαντουργία (πράγμα καθόλου κακό, στην εποχή της κρίσης, που περνάμε)
:lol: :lol: :lol:

Με την τρίχα θα έχεις ανοχή ή θα γκρινιάζεις και θα βρεθεί το αρκούδι κουρεμένο σαν γίδι;

jackal

Member
28 Φεβρουαρίου 2011
20
0
ενταξει το αρκουδοειδες δεν ειναι απολυτο..! δεχομαι και αλλες προτασεις. Με την τριχα δεν υπαρχει θεμα..

Krema

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
48
0
Αθήνα
Σωστή η Veronica!!!!

Αμαρτία να πάθει κατάθλιψη το σκυλί.. (για το κούρεμα)
ή εσύ (για τον καναπέ) !!!!

:)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Δεν έχει και πολύ νόημα αυτό jackal :) Μια χαρά είναι το μπασέ... Αν και όπως είδαμε και πρόσφατα με νέο μέλος που το θέλει διακαώς, αν είσαι Έλληνας πρέπει να το θέλεις πάρα πολύ και να είσαι διατεθειμένος να περιμένεις ή να ταξιδέψεις στο εξωτερικό για να το βρεις. Και να το πληρώσεις φυσικά. Το ίδιο ισχύει και για άλλες φυλές.
Εφ' όσον μιλάμε για καθαρόαιμα θα σε ρωτήσω το εξής: Είσαι διατεθειμένος να περιμένεις πολύ καιρό, να ταξιδέψεις στο εξωτερικό και να πληρώσεις ένα σεβαστό ποσό για το σκυλάκι που κατά βάθος θέλεις?
Εφ' όσον δεν πολυ-ξέρεις τι θέλεις αλλά θέλεις καθαρόαιμο κοίταξε καλύτερα (γνώμη μου) τι εκτρέφεται στην Ελλάδα και μπορείς σχετικά εύκολα να βρεις (μιλάμε για σωστούς χομπίστες που σέβονται, υπηρετούν, προάγουν τις φυλές που εκτρέφουν). Αν δεν σου είναι απαραίτητη η καθαροαιμία του ζώου ρίξε μια ματιά στις αγγελίες με τα εκατοντάδες σκυλιά που χαρίζονται ή κάνε μια βόλτα σε ένα καταφύγιο.
Σκέψου, μάλιστα, και τη λύση της υιοθεσίας ενός ενήλικου σκύλου με διαμορφωμένο χαρακτήρα :)

(παρεμπιπτόντως συνήθως τα κοντότριχα μαδάνε περισσότερο απ' τα μακρύτριχα...)

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
καλως τον jackal ! !

εγω θα σου προτεινα να παραμεινειςστην πρωτη σου επιλογη,το chow
και με υπομονη και επιμονη και σωστη εκπαιδευση ολα θα πανε καλα και το σκυλι θα γινει οπως θες εσυ.
εγω το εχω περιπου 2,5 μηνες και εχω παθει πλακα,μου αρεσει γιατι εχει χαρακτηρα και μαλιστα δυναμικο.
αν παρολα αυτα θες κατι αλλο,ενα samoyed ειναι μια πολυ καλη επιλογη ιδικα αν εχεις και χρονο για βολτες ειναι οτι πρεπει.
εχει η αδερφη μου ενα θυλικο και μπορω να σου πω οτι ειναι παρα πολυ καλο ,παιχνιδιαρικο στοργικο καλο με ολους και της αγκαλιας που θες και εσυ....

jackal

Member
28 Φεβρουαρίου 2011
20
0
χρονο ναι , λεφτα ετσι κ ετσι, εξωτερικο οχι.. Αλλα δεν πρεπει να καταληξω σε ρατσα πρωτα για να ψαχτω μετα με εκτροφεις κτλ???

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
χρονο ναι , λεφτα ετσι κ ετσι, εξωτερικο οχι.. Αλλα δεν πρεπει να καταληξω σε ρατσα πρωτα για να ψαχτω μετα με εκτροφεις κτλ???
Ναι, φυσικά...
Πέντε έξι φυλές σου έχουν προταθεί ήδη...
Ξεκίνα το διάβασμα αν είναι (στο φόρουμ και αλλού) κι εδώ είμαστε.

Ωστόσο, είπα μήπως στη δική σου περίπτωση τα πράγματα ήταν κάπως πιο εύκολα (γιατί, αν τελικά καταλήξεις π.χ σε μαλτέζ θα δυσκολευτείς).
Κι όλα αυτά, επειδή αφ'ενός δεν καταλήγεις σε ράτσα με αυτό τον τρόπο (με ψιλο-κουβεντούλα "αυτός ο σκύλος πώς είναι?" ή "ο άλλος πώς είναι?") αλλά με πολύ διάβασμα και μελέτη, και αφ'ετέρου επειδή νομίζω ότι δεν έχεις ακόμα κατασταλάξει στα κριτήρια επιλογής σου :)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Κάτι ακόμα.
Αν "εξωτερικό όχι" οι επιλογές σου σαφώς περιορίζονται. Δεν πας μια βόλτα σε καμιά έκθεση να δεις περίπου τι παίζει εδώ, εφ'όσον θέλεις καθαρόαιμο?

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
εισαι ενημερος περι πετ σοπ?
ενα καθαροαιμο απο καλο εκτροφειο θα στοιχεισει καποια χρηματα(συνηθως περιπου τα διπλασια απο τις τιμες των πετ σοπ)...

το τσοου και εγω θα ελεγα οχι για πρωτο...φυσικα εσυ εχεις την τελικη αποφαση...
τα κανις ειναι απιθανα σκυλια...με ενα κουρεματακι γινονται και τσου χαχα...

αν δεν κολας στη ρατσα ριξε μια ματια ή και 2 και 3 στα αδεσποτα που ζητουν σπιτι...το οτι πρεπει να παρεις ενα σκυλι απο κουταβι για να σε μαθει και οτι μεχρι 6 μηνων εκπαιδευονται δεν υσχιει οποτε σιγουρα μη κολας σε αυτα...

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
αληθεια απο που το πηρες πανο?? (αν μπορεις να πεις φυσικα..)
το πηρα απο petshop στα βορια προαστια(αθηνα)
δυστυχως αφου το πηρα εμαθα γιαυτα που κανουν τα pet,
τωρα θα προτημουσα καποιο εκτροφειο.
αν μπορεις ψαξτω λιγο
αν παλι δεν αντεχεις να περιμενεις και καταληξεις σε pet μαθε οσα πιο πολλα μπορεις

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
τ
αν παλι δεν αντεχεις να περιμενεις και καταληξεις σε pet μαθε οσα πιο πολλα μπορεις
Δεν υπάρχουν και πολλές επιπλέον πληροφορίες να μάθει. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
'Οπως;

Αν ο πετ σοπας τα φέρνει από ουγγαρία με 15 ευρώ έκαστο ή 30 ή 50;
Αν το φέρνει πακέτο με πλαστό pedigree από γ.π., ή χωρίς pedigree;
Τι ακριβώς να μάθει;

Να μάθει για τα τσόου τσόου;
Αφού δεν θα είναι τσόου τσόου,
θα είναι κάτι που μοιάζει με τσόου τσόου..