Εμένα μου έκανε εντύπωση κάτι που έγραψες στο subforum των ροτβάιλερς: ότι δηλαδή ζευγάρωσες τον σκύλο σου, ενώ έχεις διευκρινήσει ότι δεν ασχολείσαι με εκτροφή σκύλων.
Γνωστή φίλου μου με παρακάλεσε να ζευγαρώσει την σκύλα της με τον δικό μου . Αυτό είναι εκτροφή σκύλων ; Δηλαδή αν κάποιος ή κάποια απο το forum έχει θυληκό Bulldog και τα ζευγαρώσουμε θα σημαίνει οτι είμαστε εκτροφείς ;Chloe said:Εμένα μου έκανε εντύπωση κάτι που έγραψες στο subforum των ροτβάιλερς: ότι δηλαδή ζευγάρωσες τον σκύλο σου, ενώ έχεις διευκρινήσει ότι δεν ασχολείσαι με εκτροφή σκύλων.
Δεν εννοούσα αυτό. Αυτό που έκανες δεν είναι εκτροφή αλλά ένα ακόμα ανεύθυνο ζευγάρωμα. Δεν πρέπει να ρίχνουμε ευθύνες εκεί που υπάρχει άγνοια οπότε διάβασε εδώ: http://dogforum.gr/forum/viewtopic.php?t=444greekbull said:Γνωστή φίλου μου με παρακάλεσε να ζευγαρώσει την σκύλα της με τον δικό μου . Αυτό είναι εκτροφή σκύλων ; Δηλαδή αν κάποιος ή κάποια απο το forum έχει θυληκό Bulldog και τα ζευγαρώσουμε θα σημαίνει οτι είμαστε εκτροφείς ;
its a bulldog mate!!! αυτο θα ελειπε να μην ειχαν πεισμα!!greekbull said:Υ.Γ.2 Το παιχνίδι που τον "φτιάχνει" είναι αυτο που λένε Τag of war αν δεν κάνω λάθος . Δηλαδή μια πετσέτα ή ενα πανί να το αρπάξει και μετά να προσπαθείς να του το πάρεις . Αμα το έκλεισε στα σαγόνια του τελείωσε . Αυτό που με εντυπωσιάζει σε αυτό το σκυλί είναι το απίστευτο πείσμα του .
1χλμ είναι ικανοποιητικό,αλλά θα ήταν προτίμότερο να τον βγάζεις για βόλτα πρωί και βράδι.Aπο βόλτα κάθε βράδυ τον πάω με το λουρί γύρω στο 1χλμ.
.Το απόγευμα παίζει με τα παιδιά μου στον κήπο . Παλιότερα τον άφηνα και ελεύθερο αλλα εχει την τάση να κυνηγά μικρότερα ζώα ή αντικείμενα (π.χ. γάτες , μικρότερα σκυλιά , κινούμενη μπάλα) Δεν τους κάνει κακό όταν τα πιάσει αλλα θέλει να τα πιάσει . Με τα παιδιά εχει μια απίστευτη σχέση
Εμένα μου φέρνει την μπάλα για να την κρατάω από την μια μεριά και να τραβάει αυτός από την άλλη!Ειδικά όταν αυτά παίζουν μπάλα . Οταν πιάσει την μπάλα στα δόντια του δεν λέει να την δώσει πίσω . Την πάει λίγο πιο μακρυά και περιμένει να δει αν ενδιαφέρεσαι . Αν αδιαφορήσεις την πιάνει και περνάει επιδεικτικά απο μπροστά σου για να σου υπενθυμίσει οτι αυτός την έχει . Αν πας να του την πάρεις την παίρνει και τρέχει όσο μπορεί .
Είναι πολύ φυσιολογίκο,1ον γιατί είναι μωρό ακόμη και είναι πιο δυσταχτίκο σε ότι είναι άγνωστο γι`αυτόΥ.Γ. 1 . Είναι ιδιέταιρα καχύποπτος με τους ξένους . Ποτέ δεν θα πλησιάσει απο μόνος του εναν άγνωστο για να του κάνει χαρές . Την ουρά του δεν την κουνάει σε μέλος εκτός της οικογένειας .
Από 2 μηνών μεχρι τώρα μαζέβει τις πετσετες και γενικά ότι κρέμεται και ξέρεις την συνέχεια :evil:Υ.Γ.2 Το παιχνίδι που τον "φτιάχνει" είναι αυτο που λένε Τag of war αν δεν κάνω λάθος . Δηλαδή μια πετσέτα ή ενα πανί να το αρπάξει και μετά να προσπαθείς να του το πάρεις . Αμα το έκλεισε στα σαγόνια του τελείωσε . Αυτό που με εντυπωσιάζει σε αυτό το σκυλί είναι το απίστευτο πείσμα του .