Καλώς σας βρήκα !

greekbull

Member
14 Ιουνίου 2008
18
0
LAMIA
Ειμαι απο Λαμια . Μου άρεσαν μου αρέσουν και θα μου αρέσουν όλα τα ζώα . Πιο πολύ όμως τα σκυλιά . Απο μικρό παιδί πάντα στη ζωή μου είχα σκύλο . Κυνηγόσκυλα στην αρχή και τα τελευταία χρόνια σκύλους φύλακες . Ροτβαηλεράς μεχρι κόκκαλο . Σαν φοιτητής είχα ροτβάηλερ κι έπειτα επειδή δεν έβρισκα οτι ήθελα (μορφολογικά ) ασχολήθηκα με τσοπανόσκυλα ( ελληνικά καυκάσου ασιάτικα) Είχα την τύχη απο κάθε μία απο τις παραπάνω ράτσες να μπορώ να βρώ τα καλύτερα . (χωρίς υπερβολές ) . Τον τελευταίο καιρό πάντως εχω ενα American Bulldog "bully type" . Eιναι τωρα 10 μηνών . Θα ανεβάσω φωτο απο τα σκυλιά που είχα και έχω , σύντομα . Στο φόρουμ γράφτηκα για να ανταλλάξω απόψεις με ανθρώπους που αγαπάνε όσο εγώ (ίσως και περισσότερο) τα σκυλιά . Περισσότερα στη συνέχεια ...

mitsakos

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2008
273
0
παλι ροττβαιλερ???τι θα γινει με σας
:lol: :lol:

καλως ηθρες κ πανεμορφος ο "μπουλης" σου :)

ektor

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2008
118
0
Chloe said:
ΠΟΛΥ επιβλητικό σκυλί! Κούκλος! Να τον χαίρεσαι και καλώς ήρθες! :D
Οχι σαν τον δικό μου τον χαζοχαρούμενο :lol:
Πραγματικά είναι πανέμορφος :wink:
Να σου ζήσει και να τον χέρεσαι :!: :D
Καλωσορισες και καλη υπομονή :!: :lol:

greekbull

Member
14 Ιουνίου 2008
18
0
LAMIA
Το ροτβάηλερ πεθανε απο καλαζαρ . Τα τσοπανόσκυλα τα έχω χαρίσει σε φίλους εδώ στην ευρύτερη περιοχή . Εχω τρία παιδάκια και εδω στην περιοχή μου συνεχώς κάνουν βολτες μικρά παιδιά , ουρλιάζουν , τσιρίζουν φωνάζουν κυνηγιούνται . Ενα ροτβάηλερ ή ενα τσοπανόσκυλο εύκολα παρεξηγεί κάποιες καταστάσεις (οχι όλα βέβαια , με σωστη κοινωνικοποίηση όλα ρυθμίζονται ) . Ο μεγάλος μου γυιός ( 6 ετών) βλέπει ροτβάηλερ και τρελένεται . Τα λατρεύει . Ο μεσαίος ( 5 ετών ) είναι λάτρης των τσοπανόσκυλων . Ο άλλος είναι 1 χρονών ακόμα . Ενας κολλητός μου έχει εκτροφείο γερμανικών ποιμενικών και διατηρεί και μερικά τσοπανόσκυλα για φύλαξη χώρου . Οταν θέλω να χαλαρώσω πάω και αράζω εκεί . Η ανιδιοτελής αγάπη που σου δείχνει ενας σκύλος είναι το κάτι άλλο .

Να μερικές φωτό απο παλιότερα σκυλιά μου .
Αν δεν είναι η σωστή διάσταση ας τις διορθώσει ο Admin ( τον παρακαλώ)

Ο ΑΡΗΣ το ροτβαηλεράκι μου

Στον Σπερχειό για μπάνιο

Ο ΜΠΑΛΚΟ και Ο ΜΠΡΟΥΝΟ κουτάβια ελληνικοί ποιμενικοί

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
greekbull said:
Aυτή η φωτό μου θυμίζει αυτή.. :?

http://www.dogforum.gr/forum/viewtopic.php?t=3021

Καταλαβαίνω(?) ότι κάπου εκτός Αθηνων μπορεί τα σκυλιά να ζουν σε χώμα ίσως κ όχι σε γκαζόν,αλλά....απ την αλλη..Δεν το καταλαβαίνω...
Οι αλλες φωτο βασικα ειναι μια χαρά και φαίνεται οτι αγαπας τα σκυλια σου και μου κανε ασχημα τωρα το ροτ δεμενο στη λασπη...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Να σου ζησει ειναι πανεμορφο σκυλι!

και εμενα με παραξενεψαν καποιες φωτο... :? παρολλο π φαινονται καλοταισμενα και πολυ περιποιημενα τα σκυλια σου!

γτ δεμενα ομως???(το ροτ και το μπουλ)

Καλως ηρθες!!! :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν