Νικο πιστευω πως ειναι και τα δυο απο τα καλυτερα εκτροφεια (στην Ευρωπη εχω ψαξει μονο εννοειται).Το sangue magnifica εχει φοβερα αρσενικα!Ομως αποσο εψαξα και την τανζαρελλα και επικοινωνησα μαζι της ειδα οτι εχει συνεχως πρωταθλητες και πολυ συχνα παγκοσμιους.Εκτος απο αυτο η τανζαρελλα μαζι με το κουταβι μου δινει χαρτια υγειας για δυσπλασια κτλ. και κατι ελεγχους dna.(ευχαριστω πολυ την Veronica για την βοηθεια της στην μεταφραση απο τα ιταλικα
)
Διαβασα και ξενα φορουμ και ολοι συνεχως μιλαγαν για αυτα τα δυο εκτροφεια.Αυτο με τα χαρτια υγειας πρεπει να το ρωτησω και στους Σερβους.Η τανζαρελλα μου ειπε πως βγαζει αρσενικα και 65 κιλων!Θα δειξει παιδια μολις ερθει η ανοιξη η το καλοκαιρι θα προσπαθησω να επισκεφτω τα εκτροφεια.Πιστευω ομως πως ειναι πιο ευκολο να φερεις ενα ζωο απο την Ιταλια λογω ευρωπαικης ενωσησ κτλ...
Τωρα οι εκθεσεις δεν με τρελαινουν μιας και υπαρχουν ατομα που παιρνουν σκυλια αποκλειστικα για εκθεσεις ωστε να παρουν μια καλη θεση και μαλλον ενα καλο ποσο απο την αναπαραγωγη και τις γεννες..Ομως πιστευω πως με ενα τετοιο σκυλαρο θα ηταν μια πολυ ωραια εμπειρια και για μενα και γιαυτον καθως πολυ πιθανο να ειναι αριστος μορφολογικα απο ενα τετοιο εκτροφειο!Απο το να παω να δω την εκθεση μονος μου για να γνωρισει καλυτερα τις φυλες ειναι προτιμοτερο να τον κατεβασω και αυτον!
Ευχαριστω πολυ παιδια αμα μου στειλουν καμια καινουργια γεννα και εχω χρονο θα σας ανεβασω μερικες φωτο να δειτε τι γλυκουλια ειναι!