Καλώς σας βρήκα!

StergiosCC

Member
21 Ιανουαρίου 2011
21
0
Παιδια γεια σας!Πραγματικα εχω εντυπωσιαστει με τοσα πολλα θεματα:)Εχω αποφασισει τι σκυλο θα παρω μετα απο πολυυυωρο ψαξιμο και απορριψη πολλων ρατσων.Ενα αρσενικο Κανε Κορσο!Εχω εμπειρια με τα σκυλια και εχω γνωρισει αυτην τη ρατσα απο κοντα! Υπαρχει ενα ελληνικο εκτροφειο με τους οποιους επικοινωνησα (δεν μπορω να πω, μια χαρα ειναι τα σκυλια τους) αλλα εχω καταληξει να φερω το κουταβι μου μετα το καλοκαιρι απο το εξωτερικο.Εχω βρει δυο φοβερα εκτροφεια : το ενα ειναι στην Ιταλια http://www.tanzarella.it/ , και το αλλο ειναι στη Σερβια http://www.sanguemagnifica.com/ . Εχω ενημερωθει και απο τα δυο για τιμες και ειναι πανω κατω οι ιδιες. (Δυστυχως με τους Ιταλους δεν μπορεσα να συνεννοηθω και πολυ καλα γιατι παρολο που τους εστελνα στα αγγλικα μου απαντουσαν στα Ιταλικα :p ) Τι εχετε να πειτε παιδια για τα δυο αυτα εκτροφεια? Θεωρειτε καποιο ανωτερο?

Ευχαριστωωω

StergiosCC

Member
21 Ιανουαρίου 2011
21
0
Γιατι ετσι?Αμα μπεις στο σαιτ τους και δεις τα σκυλια τους τα βραβεια τους και τα πεντιγκρι πιστευω πως μπορει να αλλαξεις γνωμη :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
έχουν βραβεία και απο άλλες χώρες?
έχουν σκυλιά στο εκτροφείο τους απο ευρωπαικές γραμμές-ιταλικές ίσως?
για τσέκαρε κατ επίσω τις γραμμές τους?
αναφέρουν εξετάσεις που έχουν κάνει?

έχει και στην Ελλάδα καλά εκτροφεία κάνε κόρσο-τα τσέκαρες?

StergiosCC

Member
21 Ιανουαρίου 2011
21
0
Ναι φιλε υπαρχουν δυο ελληνικα εκτροφεια κανε κορσο στην ελλαδα.Εχω επικοινωνησει μαζι τους και πραγματικα τους θαυμαζω για το ποσο καλα κανουν το εργο τους.Ναι εχουν βραβεια απο κροατια σερβια (νομιζω και ουκρανια) ευρωπαικα και εχουν και εναν αρσενικο παγκοσμιο πρωταθλητη.Μιλησα με εναν πολυ καλο γνωστη της ρατσας και μου ειπε πως το σερβικο εκτροφειο εχει βγαλει ορισμενα απο τα καλυτερα αρσενικα που υπαρχουν!Αν θελετε μπορειτε να μπειτε στα σαιτ που σας εγραψα να μου πειτε κατι παραπανω!:)

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Σου είπε οτι είναι λίγο δύσκολο βέβαια να σου δώσουν εσένα γιατι δεν σε ξέρουν αλλά επειδή σε συμπαθεί θα μεσολαβήσει αυτός;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
StergiosCC καλώς ήρθες στο φόρουμ και με το καλό να αποκτήσεις το σκυλάκι σου :)
Τα παιδιά από πάνω, προσπαθούν να σου επιστήσουν την προσοχή, στο να διαλέξεις σωστά τον εκτροφέα σου.
Δεν ξέρω από εκτροφεία αλλά και στην Σερβία είναι πιθανό να υπάρχει κάποιο καλό. Αρκεί να ξέρεις πως θα το ξεχωρίσεις. Ενα βοήθημα καλού-κακού, είναι αυτό:
Πως διαλέγω εκτροφέα;
Ρίξε μια ματιά, μήπως κάτι σου έχει ξεφύγει και να θυμάσαι ότι ποτέ ένα "σωστός" εκτροφέας δεν θα αφήσει άλλον να μεσολαβήσει, για το που θα καταλήξει ένα από τα σκυλάκια του. Αν δεν μιλήσεις ο ίδιος μαζί του, να προβληματιστείς για την προέλευση του κουταβιού σου.

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
Σαφώς θα έχει και καλά στην Σερβία. Απλά ξέρω οτι δεν υπολογίζουν και τίποτα για να βγάλουν κέρδος. Όχι οι Σέρβοι γενικά και αόριστα αλλά ΄σερβοι ζωέμποροι.

StergiosCC

Member
21 Ιανουαρίου 2011
21
0
Οχι παιδια δεν ειπα πως θα μεσολαβησει καποιος!:)Εγω επικοινωνησα με τον Σερβο εκτροφεα και ηταν πραγματικα πολυ προθυμος και ευγενικος.Και οταν με το καλο αποφασισω να το παρω απο Σερβια θα παω να το παρω ο ιδιος καθως ειναι 12-13 ωρες δρομος και θα ταλαιπωρηθει λιγοτερο το σκυλακι!Μareco πιστευεις πως υπαρχει η πιθανοτητα νε με εξαπατησουν μονο για το κερδος?

Lord & Maya

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2009
470
0
υπαρχει ποιο σοβαρός λόγος να σε εξαπατήσει κάποιος εκτός απο το κέρδος;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Βεβαίως αγαπητέ. Κάθε "εμπορική" συνδιαλλαγή, έχει αυτό το ρίσκο. Οχι επειδή είναι Σερβία, ή επειδή μιλάμε για εκτροφέα σκύλων.
Γι' αυτό...τα μάτια σου δεκατέσσερα...
Καλή έρευνα [αν και καταλαβαίνω πως το κατέχεις κάπως το αντικείμενο] και πρόσεξε πάρα πολύ, μην πέσεις πάνω σε puppy mill.

William

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2010
260
13
38
Πειραιας
Καλησπερα φιλε StergiosCC!

Η Σερβια εχει οντως πολυ καλα εκτροφεια απλα θα πρεπει να εισαι προσεκτικος στην επιλογη σου.Μπορεις επισης να επισκεφθεις και το ιταλικο εκτροφειο.
Απο Ελλαδα,θα σου προτεινα το Passione per Cane Corso στο Πικερμι.Νομιζω πως ειναι παρα πολυ καλο.

Θες να μας πεις για ποιο λογο απεκλεισες τα ελληνικα εκτροφεια και θελεις να αποκτησεις σκυλο απ'το εξωτερικο;

StergiosCC

Member
21 Ιανουαρίου 2011
21
0
Εννοειται παιδια εχω πολυ χρονο μπροστα μου και μπορω να το ψαξω παρα πολυ μεχρι να το αγορασω.Φιλε William το εκτροφειο στο Πικερμι το ξερω και εχω επικοινωσει με τον κ.Ξωνα και μιλησαμε και για την τιμη και για την επιλογη κουταβιου.Αλλα να σου πω την αληθεια εκτος απο τον Μαο δεν εντυπωσιαστηκα ιδιαιτερα με καποιο αλλο σκυλο τους..Αποτι ειδα τα σκυλια του σερβικου εχουν απειρες διακρισεις και πραγματικα εχουν νομιζω μεγαλη διαφορα και η τιμη ειναι μονο λιγο μεγαλυτερη..Απο την πρωτη στιγμη που μιλησα με τους Σερβους μου εστειλαν αναλυτικα τις τιμες τους απο καθε γεννα και απο τι εξαρταται μου μιλησαν για κομμενη ουρα και αυτια και μου εστειλαν φωτογραφιες απο δυο διαθεσιμα κουταβια τους(αρσενικο-θηλυκο) καθως και τους γονεις τους και πραγματικα εντυπωσιαστηκα παρα πολυ με τα αρσενικο κουταβι!

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Aν σε έχει ''κερδίσει'' ο εκτροφέας από την Σερβία μην το σκέφτεσαι.
Δώσε βάση όμως και στην υγεία των σκύλων,αλλά και στον χαρακτήρα,μην ''μαγέυεσαι'' από της διακρίσεις και αφήνεις τα άλλα στην άκρη.
Διάλλεξε εκτροφέα που να τηρεί το τρίπτυχο υγεία-μορφολογία-χαρακτήρα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
να πώ ότι
μερικές φορές
πολύ καλά εκτροφεία (απο άποψης διακρίσεων)
ακούγεται να πουλάνε "άλλα" κουτάβια υπο την αιγίδα των πολύ καλών τους πεντιγκρί
αυτό πως το εξασφαλίζει κάποιος?

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Αν εννοείς να δίνουν άλλα κουτάβια από ότι αυτά που αναφέρει το πεντιγρι,νομίζω πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι.

Πάντως κάποιος που είναι πραγματικός γνώστης μια φυλής,είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα μπορούσε να καταλάβει,ο ενήλικας πια σκύλος σε ποιους γονείς αντιστοιχεί.

StergiosCC

Member
21 Ιανουαρίου 2011
21
0
Nαι παιδια οι φωτογραφιες που μου εστειλαν απο τα 2 κουταβια ειναι απο τη στιγμη της γεννας, του θηλασμου, μεχρι και τωρα που ειναι περιπου δυομιση μηνων. Εννοειται πως πανω απο ολα κοιταω την υγεια και τον χαρακτηρα και πιστευω καταφερε να μου δωσει να καταλαβω για την μεγαλη φροντιδα που τους δειχνουν και πως το κανουν με πολυ μερακι.Για τον χαρακτηρα μου εστειλε φωτο απο τα σκυλια τους που ειναι ολα μαζι και παιζουν και φωτογραφιες που ειναι μαζι με παιδια.Προκειται για φημισμενο εκτροφειο και εκτος απο τα πεντιγκρι φαινονται και τα κουταβια τους ποσο αριστα ειναι μορφολογικα.Και με τετοια σκυλια που εχουν εκει περιμενα να μου ζητησουν πολλα παραπανω χρηματα..Πιστευετε πως θα ηταν καλο να κανω μια βολτα απο Σερβια μιας και εχω μια φιλη Σερβιδα που πηγαινοερχεται?

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Για το σέρβικο εκτροφείο έχει ξαναγίνει λογος. Δεν ξέρω για τη φυλή αυτή να σε βοηθήσω σε κάτι. Μπορώ να βοηθησω με την ιταλική απάντηση μόνο, για να ξερεις τι λενε. Στη θέση σου όμως δε θα εδινα σημασία στους Ιταλούς, καθως δεν μπηκαν στον κόπο να σου απαντησουν στα αγγλικά για να καταλάβεις κι εσυ, πράγμα που δειχνει αδιαφορία για τον μελλοντικό κηδεμονα. Το site τους ειναι και στα αγγλικα, άρα απευθυνονται και σε μη ιταλόφωνους, παρολα αυτά σε έγραψαν.
Πηγαινε στο σέρβικο με τη Σέρβα φίλη σου, που καταλαβαινει τη γλώσσα και μπορεί να τους ''κόψει'' καλύτερα. Αφου πηγαινει και συχνά, ισως θα είναι ευκολο και για σένα να κρατάς επαφή με τον εκτροφέα, εφοσον τον επιλέξεις, οπου και αν χρειάζεται.