Καλώς σας βρήκα!

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
καλα καλα σε εστειλε η μανα σου στο στομα του λυκου!!!!
ειδικα αυτον τον απο πανω μου να τον προσεχεις εχει χαρακτηριστει επικινδυνος!!!
κανει εκτροφη των λεγομενων κοκονουα!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
και σύντομα και μαυροπύρινα κοκόνια γνωστά στο μέλλον ώς κοκονβάιλερ -έχω βρεί κι αρσενικό ήδη :lol:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τώρα που έχουμε και την τιμή να έχουμε και βιολόγο στην παρέα........ποιός μας πιάνει.........θα μπολιάζουμε τα πάντα με τα πάντα :lol:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ρε σουπεράνθιμε.....μόλις είδα την υπογραφή σου........πως την είδες???θα μας φάς το ψωμί?????????//:lol:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
έεεεετσι respect

Βιολογικός αποδεκτός :) ;)

Λοιπόν κοπέλα μου, τιμή σου έλεγες!!!???!!!???

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
ξερω γω τι κανω που θα παει δε θα φερεις τι κοκονα για κοινωνικοποιηση?μαμ μαμ!!!
ρε που ναι το κοριτσι τοσο γρηγορα εφυγε??νομιζω εχουμε γινει πολλοι καλοι

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Έχω ακούσει τόσα πολλά για την παρέα σας.. Τιμή μου που σας γνωρίζω!
Τιποτα καλο εχεις ακουσει? :confused::p
Καλως ηρθες κι απο μας απο το τρελοκομειο Ξανθης!

Κοντα εισαι, ελα μια βολτα να μας δεις όποτε μπορεσεις! Γυναικες δεν πειραζουν τα σκυλια μου! :cool:

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
προφανώς μας καλοπιάνει με αυτό το "τιμή της" :lol:
έχει ακούσει πολλά πολλά ,το λέει και μόνη της :lol: :lol:

G.M.Z.K.

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2010
192
0
Αλεξανδρούπολη, Έβρος
Μας ειπε τι σκυλο εχει? Φαντασου να τον πηρε απο πετ σοπ!! :D:D
όχι βέβαια για ποιά με περνάς σιγά μη σπάσω το γουρουνάκι μου (κουμπαράς) για να ψωνίσω εισαγωγής. Προτιμώ ελληνικά φθηνά προιόντα..BYB:cool::D

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
38
0
Αλεξ/πολη
Καλως ήρθες στην παρέα μας,G.M.Z.K.Σου εύχοναι καλή επιτυχία στις σπουδές σου.Πώς σου φαίνεται η Αλεξανδρούπολη; Εγώ κατάγομαι από αυτήν και μένω επίσης εδώ.Θα ήταν πολύ ωραία καποια στιγμή να γνωριστούμε και να σου συστήσω και από κοντά τον Jordan μου.

G.M.Z.K.

Well-Known Member
29 Οκτωβρίου 2010
192
0
Αλεξανδρούπολη, Έβρος
Καλως ήρθες στην παρέα μας,G.M.Z.K.Σου εύχοναι καλή επιτυχία στις σπουδές σου.Πώς σου φαίνεται η Αλεξανδρούπολη; Εγώ κατάγομαι από αυτήν και μένω επίσης εδώ.Θα ήταν πολύ ωραία καποια στιγμή να γνωριστούμε και να σου συστήσω και από κοντά τον Jordan μου.
Την έχω λατρέψει αυτή την πόλη!!!! Γιατί όχι να πάμε για μια βόλτα τα σκυλάκια.. μόνο που τα δικά μου θα είναι νοητά κοντά μας.. Αν φέρω μόνο τα λουρακια μαζί λες να με περάσουν για διαταραγμένο άτομο??? Δεν θα τα σέρνω...:shock::D

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλως το κοριτσι!Σπιρτοζα σε κοβω!Δεν εμοιασες στη μαμα σου μαλλον,ε;:D
Μοριακη βιολογια και Γενετικη;Εχουμε κατι θεματακια σχετικα στο φορουμ με ρατσες.Βρηκαμε τον ανθρωπο μας!:p

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Active Member
4 Δεκεμβρίου 2010
38
0
Αλεξ/πολη
Δεν δίνουμε δεκάρα για τι είδους άτομα μας περάσουν.Σε όποιον αρέσουμε.Και όσο για τα σκυλάκια σου ,έχουμε να πούμε τόσα πράγματα που θα είναι σαν να τα έχουμε κοντά μαςΑπό αρχή του έτους έχω αδεια ,όποτε μπορείς χτύπα μήνυμα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709