Ναι nasouk κι εγω συμφωνω μαζι σου, αλλα πουθενα κανεις μας δεν ηξερε οτι ο κυριος που ξεκινησε το παρον θεμα,
εψαχνε να βρει Γιορκσιρ με 300 ευρω. Και οτι ελεγε στον εν λογω εκτροφεα οτι δε θελω να ειναι το σκυλι pedigree, για να γλυτωσει λεφτα.
Αλλα την κουτσουλια του για το εκτροφειο την πεταξε στο δημοσιο φορουμ καταλαβες ?
Ετσι εκανε και καποιος αλλος προσφατα βαζοντας θεμα με τιτλο "Εκτροφεας η Απατεωνας" σου υπενθυμιζω αν δε το παρακολουθησες, προσπαθωντας να εκθεσει αλλον εκτροφεα απο αλλη φυλη και στο τελος εγινε και ρομπα.
Ο ιδιος χρηστης, οταν πιεστηκε να πει με σιγουρια αν ο συγκεκριμενος εκτροφεας του ειπε πως εχω κουταβια που ειναι pedigree και κουταβια που δεν ειναι, αλλαξε τα λεγομενα του και : " να δεν ξερω και δεν θυμαμαι , δεν ειμαι τοσο σιγουρος..."
Πολλοι ασχετοι με την εκτροφη εσπευσαν να τον κατηγορησουν τον εκτροφεα (χωρις καν να τον γνωριζουν), επειδη προτεινε σκυλο απο αλλη γεννα ιδιωτη, οταν ομως μαθευτηκε η αληθεια απο πρωτο χερι, τοτε ειπε οτι ζητουσε σκυλο χωρις πεντιγκρι για να δοκιμασει ποιος ειναι σοβαρος εκτροφεας και ποιος οχι.
Πλακα μας κανεις ρε φιλε εχουμε παθει ναυτια απο τις κωλοτουμπες.