Καλώς σας βρήκα ( yorkshire terrier )

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
όχι δεν μου πουλησες δεν σε ξέρω και δεν εχω κατι εναντίον σου,συγχωρα με αλλά θα μπορούσες να είσαι πιο ουδέτερος
Τώρα για παράδειγμα μιλάς για επαγγελματίες και πελάτες, δε ξέρω ίσως το δικο μου το μυαλό να μην τα πιάνει σωστά αυτα που λες και σε παρεξηγησα κι εσένα.
πλέον ουδέτερο γνώστη δεν πρόκειται να βρεις

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Θα υπάρχουν μαζί με τα γραφόμενά τους ΟΛΟΙ...και τα γραπτά δημιουργούν μνήμες αλλιώτικες.....
Σαφώς τόσο όσο αφορά εσενα με το σκύλο που έχεις ιδιαίτερα, κανεις δεν ειναι δυνατόν να ξεχάσει αυτους που έκαναν τις Ελληνικές φυλές πραγματικότητα

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Όσο αφορά την "δική" μου φυλή....αλίμονο......πως να ξεχάσει κανείς τόσους αιώνες κτηνοτροφίας...
Γιατί δεν ξέρω κάποιον άλλο να την έχει κάνει πραγματικότητα...:)
"Κυνολογική" πραγματικότητα άλλωστε δεν την έχει κάνει κανείς ακόμα....κι ας προσπαθούν...

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Απλά βασίλη μου το 2008 όταν πήρες τον σκυλο σου άλλοι είχαν πάμπολα χρόνια προυπηρεσίας με αφθονα εύσημα, βέβαια εσύ σήμερα εσυ σήμερα είσαι mod εδω και μπορείς να κανεις ban όποιους θέλεις, αλλά αυτοι που εσυ θα κάνεις ban θα υπάρχουν στίς μνήμες των κυνόφυλων, εσυ θα υπάρχεις?
Εσυ θα υπαρχεις ? :D ...ως ο Τheogonia kennel , o μεγας ? Αυταπατασαι , αλλα ευτυχως δε θα το μαθεις ποτε (εκ των πραγματων:D)
Ενδεχομενως αυτο να αποτελει το δικο σου ζωτικο ψευδος και δε θα ηθελα να στο χαλασω με τη δικη μου προβλεψη.

Α , και δεν κανω ban οποιο μελος θελω ...οποιοδηποτε μελος ομως (ειτε ανθρωπος ή δρακουλας :rolleyes:) , μπορει να γινει ban αν παραβει συγκεκριμμενους κανονισμους.

Ας παμε λοιπον παρακατω , οποτε και μπορεις να μου απαντησεις στο εξης ερωτημα.

...αρα ο πραγματικος εκτροφεας τι δουλεια εχει να βρει πελατη για λογαριασμο καποιου αλλου που εχει μια γεννα κουκουρουκου ?

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Ρε παιδιά γιατί δεν τα συζητάτε κάπου αλλού?Σε ανάλογο τοπικ ή με πμ...Είστε οφ τοπικ και χαλάτε και το θέμα του ανθρώπου..
Έλεος ούτε το Κυπριακό να λύνατε...:|

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μήπως θα έπρεπε το θέμα να διαχωριστεί ώστε να καθαριστεί το καλωσόρισμα και οι απορρίες του νέου μέλους και να μπορέσουμε να μιλήσουμε άνετα για το ενδιαφέρον θέμα "εκτροφέας προτείνει σκύλο απο ξένη γέννα χωρίς πεντιγκρι"?

Δεν κάνω πλάκα και συγγνώμη αν μπλέκομαι εκεί που δεν έχω δουλειά, αν το βρίσκετε κακή ιδέα, αγνοήστε με :)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
οι moderators ,σε αυτό το φόρουμ τουλάχιστον, δεν έχουν αρμοδιότητες ban.

και κρατήστε τα πνεύματα εν ειρήνη .

και αιώνες κτηνοτροφίας κράτησαν ζωντανό τον τύπο του ελληνικού ποιμενικού
άλλο ο τύπος και άλλο η φυλή
;)

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Παρακαλώ να σβηστούν όλες οι απαντήσεις μου απ' το παρόν θέμα. Το να κατηγορηθώ ότι οι δικές μου απαντήσεις θα κάνουν τα μέλη ή τους επισκέπτες να μην πάρουν σκύλο με πέντιγκρυ επειδή υποστήριξα αυτό που γνωρίζω με πτυχία, μεταπτυχιακό και χρόνια δουλειάς , δε θα το απαξιώσει κανένας όποια κι αν είναι η ηλικία του. Δεν έχω καμία σχέση με συντεχνίες και στιχομυθίες του κυνολογικού χώρου και δε με αφορούν. Επίσης πλέον δε με αφορά ούτε ετούτος εδώ ο χώρος. Αποχωρώ απ' αυτή τη στιγμή και δεν ξαναμπαίνω επομένως δεν έχουν κανένα νόημα και τα πμ.
Χαίρομαι για όσους γνώρισα είτε από κοντά, είτε μέσω πμ ή τηλεφώνων και δεν πρόκειται να απαξιώσω το dogforum επειδή υπάρχουν διαφωνίες με ανθρώπους που νομίζουν πως μπορούν να επεμβαίνουν παντού. Ευχαριστώ όσους έκαναν την παραμονή μου εδώ πέρα καλύτερη, όσους μου έμαθαν πραγματάκια κι όσους ανταλλάξαμε και μερικές κουβέντες πέραν των κυνολογικών.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
??!! Tι έπαθες εσύ και "τα πήρες"? Δεν κατάλαβα..... Τα off topic ή θα σβηστούν όλα μαζί ή θα μεταφερθούν σε άλλο νήμα ή θα μείνουν ως εχουν.... (αναλογα με το πόσοι μοντ έχουν πάει διακοπές). Μεμονωμένα ποστ κατα παραγγελία δε σβήνονται.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Φώτη με τον καλό να πάρεις τον σκύλο σου, και να το προσέχεις πολύ, είναι τοσο μικρά που κινδυνεύουν από περισσότερα πράγματα από ότι οι μεγαλύτεροι σκυλοι!
Διαβάζοντας όσο μπορούσα τις 16 σελίδες, θα συμφωνήσω με το κριτήριο σου να μην πάρω σκύλο από εκτροφέα μεν που δίνει όμως και από την πίσω πόρτα σκύλους χωρίς pedigree , και κύριε theog μην με ρωτήσετε πόσα χρόνια έχω σκύλο γιατί θα αποκαλύψω την ηλικία μου πρώτον, και δεύτερον και πέρσυ να είχα πάρει πρώτη φορά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ έχω κριτήριο γιατί το τι είναι θεμιτό και τι όχι.

Φώτης

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2011
52
0
Σε ευχαριστώ Kyveli :)
Έχει το φορουμ κάποια λίστα με συνεργάτες π.χ. καταστήματα pet shop στα οποία έχουμε έκπτωση;
Κάνω έρευνα για την προίκα του μικρού, πρέπει την Κυριακή να του έχω ετοιμάσει τα βασικά όπως το κρεβατάκι του.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Με το καλο Φωτη νε δεχτεις το σκυλακι σας και να εισαι σιγουρος οτι μεγαλωνοντας τα παιδια σου μαζι του , μονο καλυτεροι ανθρωποι θα γινουν.:)
Με το μονο που διαφωνω απο τις 16 σελιδες ειναι οτι δεν δεχομαι απο εναν καταξιωμενο εκτροφεα να προτεινει σκυλο χωρις pedigree απο αλλη γεννα απο αλλον κατοχο κλπ.
Δηλαδη οτι προσπαθουμε να κανουμε τοσο καιρο , τωρα να παει χαμενο για τους σωστους τροπους αποκτησης.:mad:
Η παιρνεις ημιαιμο η παιρνεις απο εκτροφειο με ολα τα χαρτια του.Αλλος τροπος δεν υπαρχει στο τυραννισμενο μυαλο μου.
Αν δεν εχεις λεφτα παρε ημιαιμο η βαλε κουμπαρα.;)

Γριφε , η αποχωρηση σου δεν μου στεκει ρε φιλε.Αντε παρε τα σκυλακια σου μια βολτα μεγαλη να σε ηρεμησουν και μολις τα ζυγιζεις μεσα σου θα δεις οτι ισως να εχω δικιο.:eek:

mortezes

Well-Known Member
25 Σεπτεμβρίου 2009
632
1
Ναι nasouk κι εγω συμφωνω μαζι σου, αλλα πουθενα κανεις μας δεν ηξερε οτι ο κυριος που ξεκινησε το παρον θεμα,
εψαχνε να βρει Γιορκσιρ με 300 ευρω. Και οτι ελεγε στον εν λογω εκτροφεα οτι δε θελω να ειναι το σκυλι pedigree, για να γλυτωσει λεφτα.
Αλλα την κουτσουλια του για το εκτροφειο την πεταξε στο δημοσιο φορουμ καταλαβες ?
Ετσι εκανε και καποιος αλλος προσφατα βαζοντας θεμα με τιτλο "Εκτροφεας η Απατεωνας" σου υπενθυμιζω αν δε το παρακολουθησες, προσπαθωντας να εκθεσει αλλον εκτροφεα απο αλλη φυλη και στο τελος εγινε και ρομπα.
Ο ιδιος χρηστης, οταν πιεστηκε να πει με σιγουρια αν ο συγκεκριμενος εκτροφεας του ειπε πως εχω κουταβια που ειναι pedigree και κουταβια που δεν ειναι, αλλαξε τα λεγομενα του και : " να δεν ξερω και δεν θυμαμαι , δεν ειμαι τοσο σιγουρος..."
Πολλοι ασχετοι με την εκτροφη εσπευσαν να τον κατηγορησουν τον εκτροφεα (χωρις καν να τον γνωριζουν), επειδη προτεινε σκυλο απο αλλη γεννα ιδιωτη, οταν ομως μαθευτηκε η αληθεια απο πρωτο χερι, τοτε ειπε οτι ζητουσε σκυλο χωρις πεντιγκρι για να δοκιμασει ποιος ειναι σοβαρος εκτροφεας και ποιος οχι.
Πλακα μας κανεις ρε φιλε εχουμε παθει ναυτια απο τις κωλοτουμπες.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Να σου πω κάτι Mort; Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, όταν πετάμε λάσπη σε εκτροφείς ή άλλους επαγγελματίες του χώρου και μετά αναδιπλωνόμαστε η λάσπη μένει στο μυαλό πολλών και όχι το αποτέλεσμα που δικαιώνει ίσως τους εκτροφείς. Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση από εναν εκτροφέα δεν περιμένεις να σου προτείνει σκύλο χωρίς πεντιγκρί επειδή ζήτησες φθηνότερο σκυλί...Εκεί εγώ διαφωνώ με τον εκτροφέα. Βέβαια θα συμφωνήσω επίσης μαζί σου ότι πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί για το πως έγιναν τα πράγματα γιατί πολλά λέγονται και λίγα είναι αληθινά.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
"Ποιά είναι η δεοντολογικώς ορθή αντιμετώπιση ενός μελλοντικού ανάδοχου κουταβιού που ζητάει κουτάβι χωρίς πεντιγκρί?"
thats the question...

Kyvelli δεν γράφτηκε ή υπονοήθηκε πουθενά ότι ο εκτροφέας για τον οποίο επέμεινε ο Theogonia ότι είναι σωστός και άξιος "πουλάει απο την πίσω πόρτα κουτάβια χωρίς πεντιγκρί "
και για τους υπόλοιπους που αναφέρθηκαν εγώ δεν έχω βγάλει άκρη-πρέπει να κάτσω να κάνω σχεδιάγραμμα για να καταλήξω...........