Καλώς σας βρήκα, ένα chow chow επιτέλους!! :)

argyris_kav

Active Member
29 Μαρτίου 2011
29
0
ΚΑΒΑΛΑ
καλησπερα ! πειρα απο μια γνωστη μου το βιβλιο για τα chow chow! διαβασα αρκετα πραματακια και εμαθα αρεκετα ! και μετα απο πολυ αναζητηση για κουταβι και σκεψη και αρκετες πληροφοριες για τις αρρωστιες και μπλα μπλα γιατι εχει chow chow και ειναι 2 ετων,
σιγουρα ολοι θελουμε ενα υγειες σκυλακι! το παιζεις κορονα γραματα και οτι βγει

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
καλησπερα ! πειρα απο μια γνωστη μου το βιβλιο για τα chow chow! διαβασα αρκετα πραματακια και εμαθα αρεκετα ! και μετα απο πολυ αναζητηση για κουταβι και σκεψη και αρκετες πληροφοριες για τις αρρωστιες και μπλα μπλα γιατι εχει chow chow και ειναι 2 ετων,
σιγουρα ολοι θελουμε ενα υγειες σκυλακι! το παιζεις κορονα γραματα και οτι βγει
:confused:
ΓΙΑΤΙ να το παίξει κορώνα γράμματα?
ΓΙΑΤΙ να μην βρεις ένα ΣΩΣΤΟ εκτροφέα?

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Επειδη ο φιλος ειχε αναφερει στην αρχη του θεματος οτι λογικη τιμη για αυτον ειναι 350ε (οποτε αποκλειουμε σωστο εκτροφεα) και προφανως ειναι διατεθιμενος να ρισκαρει.

argyris_kav

Active Member
29 Μαρτίου 2011
29
0
ΚΑΒΑΛΑ
λοιπον θα σου πω γιατι και γιατι... γιατι καλητερα να παρω ενα κουταβακι και να το ρισκαρω 50-50 και οτι γινει στη τελικη με τους γιατρου και τα σχετικα απο τα 350 θα φτασουμε στα 700-800 ευρω με τα εξοδα σε αντιθεση απο ελλαδα που θα το παρω 700-800 και εαν εχει προβλημα θα μου βγει πολυ ακριβοτερα ! και αστε τα χαζα περι σηνθηκες ζωης και αφτα .. ουτε σε γρανιτες τα μεγαλονουν τα εκτροφεια εδω ελλαδα ουτε τπτ τα ιδια και εκει τα ιδια και εδω.....

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Αν χτυπα ξυλο γινει κατι και εχει κληρονομικα θεματα το σκυλακι του πετσοπ, αυτα που υπολογιζεις οτι θα δωσεις ειναι παρα πολυ λιγα. Τον χαρακτηρα του τον σκευτεσαι πως μπορει να ειναι ? Αν σου βγει φοβικο σαν τον δικο μου ? Τι θα κανεις ? Εχεις δει συνθηκες ζωης σε εκτροφειο και εισαι τοσο απολυτος? Επρεπε να τραβηξω βιντεο απο το "εκτροφειο" του Ζαροφ να δεις συνθηκες διαβιωσης... Αφου επιμενεις ομως στην αποφαση σου, σου ευχομαι καλη τυχη στο λαχειο που θα παρεις και μακαρι να μην σου τυχει καμια στραβη.

edit: εγω εχω δωσει απο τον αυγουστο μεχρι σημερα πανω απο 450ε για ωτιτιδες, δερματικα και νυχια συν τις επισκεψεις στους γιατρους, για απλα θεματα δηλαδη, συντομα ισως χρειαστει να κανουμε και επεμβαση για εντροπιο το οποιο ξεκιναει απο 400ε και οσο παραπανω ζηταει ο καθε γιατρος. Προβληματα υγειας που δεν θα ειχε το σκυλι αν ηταν απο σωστο εκτροφεα.

Last edited:

argyris_kav

Active Member
29 Μαρτίου 2011
29
0
ΚΑΒΑΛΑ
το σκυλι γινεται ενα με το αφεντικο του καρμπον! οταν περνεις ενα μικρουλι 2-2, μηνων και δεν εχει ιδεα τι γινεται και δεν εχει διαμορφοση χαρακτηρα τη να παει στραβα ? εδω ο ανθρωπος ολοκληρωνει στα 22-24 χαρακτηρα τα σκυλακια στα 2μηνων ? και οι συνθηκες διαβιωσεις δεν με "νιαζουν" τοσο γιατι θα εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ τις συνθηκες που του προσφερω εγω !!
αυτο δεν αρκει ?

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
λοιπον θα σου πω γιατι και γιατι...
1)γιατι καλητερα να παρω ενα κουταβακι και να το ρισκαρω 50-50 και οτι γινει στη τελικη με τους γιατρου και τα σχετικα απο τα 350 θα φτασουμε στα 700-800 ευρω με τα εξοδα σε αντιθεση απο ελλαδα που θα το παρω 700-800 και εαν εχει προβλημα θα μου βγει πολυ ακριβοτερα !

2)και αστε τα χαζα περι σηνθηκες ζωης και αφτα .. ουτε σε γρανιτες τα μεγαλονουν τα εκτροφεια εδω ελλαδα ουτε τπτ τα ιδια και εκει τα ιδια και εδω.....
1) φίλε μου, από τα 350 στα 700-800 θα φτάσεις αμέσως αμέσως μόνο απο αγορά όλων των απαραίτητων "αξεσουάρ", τροφών, πρώτον εμβολιών και εξετάσεων για το νέο σου σύντροφο! ΑΝ και ΟΤΑΝ προκύψει κάποιο πρόβλημα υγείας (που θα μπορούσες να είχες αποφύγει με σωστή επιλογή κουταβιού) ΕΥΧΟΜΑΙ ειλικικρινά να μπορείς να ανταπεξέλθεις στα έξοδα (που είναι ΠΑΡΑ πολυ πιθανό να είναι μεγαλύτερα απο 400 ευρω) και να μην παρατησεις το σκυλάκι σου στο δρόμο και στη μοίρα του, όπως γίνεται ΠΟΛΥ συχνά στη χώρα μας ειδικά.

2) για να κάνουμε και λίγο πλάκα, σε γρανίτες θα ήταν κακοποίηση να τα μεγαλώνουν γιατί οι γρανίτες και τα μάρμαρα είναι ΠΟΛΥ κρύα. Στα σοβαρά τώρα:
-άλλο να μεγαλώνει το κουταβάκι σε μια γεννήστρα, κοντά στη μαμά του και στα αδελφάκια του μέχρι τους 2 μήνες τουλάχιστον, η μάνα να τρώει μια πολύ καλή τροφή όσο θηλάζει, τα κουταβάκια να τρώνε μια πολύ καλή τροφή μετά τον απογαλακτισμό, ο άνθρωπος που τα φροντίζει να τα αγαπάει και να τα προσέχει μέχρι να φύγουν απο το σπίτι αλλα ΚΑΙ μετά. (σωστός εκτροφέας)
-άλλο να μεγαλώνει το κουταβάκι σε μια αποθήκη ας πούμε, η μαμά να τρώει ότι να`ναι όσο θηλάζει, να αποχωρίζεται τη μαμά του μόλις απογαλακτιστεί ή και νωρίτερα και ο άνθρωπος που τα "φροντίζει" να κοιτάει να τα ξεφορτωθεί όσο πιο γρήγορα, δίνοντάς τα όπου να`ναι και να βγάλει και κανα φράγκο. (ΒΥΒ)
-άλλο να μεγαλώνει το κουτάβει σε ένα κλουβί 0,5x0.5x0.5, η μάνα να τρώει κάτι ίσα ίσα για να ζήσει και να μπορεί να ξαναγεννησει, η μανα να πρέπει να κάνει προσπάθεια για να μην τσαλαπατήσει τα κουτάβια, τα κουτάβια να κάνουν πληγές από τα σίδερα των κλουβιών, να αποχωρίζονται τη μαμά τους 30 ημερών (ΟΣΑ φτασουν μεχρι αυτη την ηλικια), να στοιβάζονται σε φορτηγά και να ταξιδευουν για πολλαααααα χιλιόμετρα μέχρι τις αποθήκες των μεσαζόντων όπου ΟΣΑ καταφερουν να ζησουν στελνονται στις βιτρινες των πετσοπ όπου ΟΣΑ καταφερουν να ζησουν ΙΣΩΣ να σταθούν λίγο τυχερά στην υπόλοιπη -προβληματική το πιθανοτερο- ζωή τους. (παππυ μιλλς)
[video=youtube;CQqpFOUs4Fc]http://www.youtube.com/watch?v=CQqpFOUs4Fc[/video]

Last edited:

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Δεν σε νοιαζει τι τραβανε αυτα τα σκυλια για να μπορεις ΕΣΥ να το παρεις σχετικα φτηνα και ο πετσοπας να βγαλει ενα σεβαστο κερδος? 50-100ε τα αγοραζουν αυτοι. Οταν πληρωνεις για φιατακι μην εχεις απαιτησεις να κραταει σαν φεραρι. Διαβασες για τα κληρονομικα προβληματα που εχει η φυλη ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ σε τετοιας εκτροφης κουταβι,ακομα και στα πουπουλα να το εχεις, αργα ή γρηγορα θα εμφανιστουν.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
το σκυλι γινεται ενα με το αφεντικο του καρμπον! οταν περνεις ενα μικρουλι 2-2, μηνων και δεν εχει ιδεα τι γινεται και δεν εχει διαμορφοση χαρακτηρα τη να παει στραβα ? εδω ο ανθρωπος ολοκληρωνει στα 22-24 χαρακτηρα τα σκυλακια στα 2μηνων ? και οι συνθηκες διαβιωσεις δεν με "νιαζουν" τοσο γιατι θα εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ τις συνθηκες που του προσφερω εγω !!
αυτο δεν αρκει ?
Aφού είσαι γνώστης του θέματος, αφού τα ξέρεις όλα περί αναπαραγωγής κληρονομικότητας και σωστών συνθήκων διαβίωσης ενός σκύλου τότε τι ζητάς από όλους εμάς, την γνώμη μας πάνω σε τι ; Εδώ σου έχουν παραθέσει του κόσμου τις πληροφορίες να διαβάσεις και να ενημερωθείς, άραγε έκανες τον κόπο να πατήσεις έστω και ένα λινκ;
Ελπίζω για το καλό του σκύλου που θα αποκτήσεις να μην προκύψει κανένα πρόβλημα υγείας ή συμπεριφοράς γιατί τότε δεν είμαι σίγουρη για την κατάληξή του.
A και παρεπιπτόντως, ο άνθρωπος μέχρι 5 ετών έχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα του.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
αυτο δεν αρκει ?
δεν αρκεί γιατί οι μέρες-μήνες που περνάει το κουτάβι με την τοκετομάδα του είναι ΠΟΛΥ σημαντικοί στη διαμόρφωση του μετέπειτα χαρακτήρα του και ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ όσο πρόθυμος κι αν είναι ο καινουριος ιδιοκτήτης.

Πέρα απο αυτό όμως, τα κουτάβια των πετσοπ δεν γεννιουνται απλά υπο άσχημες συνθήκες. Γεννιούνται και ζουν υπο συνθήκες ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ και ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ για να έχεις εσύ (ο κάθε ένας) φτηνο κουτάβι. Πως γίνεται να θες να γίνεις μέρος αυτού του κυκλώματις ενισχυοντάς το???????????

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
αυτο δεν αρκει ?
Θα διαφωνήσω καθέτως (οριζοντίως και διαγωνίως αν χρειαστεί) με όλα τα παραπάνω.
α)ο σκυλι γινεται ενα με το αφεντικο του καρμπον
Το σκυλί μου δεν με έχει δει ποτέ να είμαι επιθετική σε σκύλο, δεν με έχει δει να κάνω διάκριση ανάμεσα σε θηλυκά ή αρσενικά σκυλιά, δεν με έχει δει να ασκώ την όποια βία. Όχι γιατί τα κάνω κρυφά του, απλά γιατί δεν τα κάνω. Τότε αφού είναι καρμπόν μου γιατί είναι επιθετικός στα αρσενικά σκυλιά? Μάλλον οφείλεται σε λάθη που έχω κάνει εγώ ως προς αυτόν, ίσως και σε γενετική προδιάθεση (αν και για το δεύτερο αμφιβάλλω)

β)οταν περνεις ενα μικρουλι 2-2, μηνων και δεν εχει ιδεα τι γινεται και δεν εχει διαμορφοση χαρακτηρα τη να παει στραβα ?
μπά? δεν έχει διαμορφώσει χαρακτήρα? Τότε ένας σωστός εκτροφέας (αλλά ακόμα κι ένας έμπειρος κυνόφιλος) πως μπορεί να ξεχωρίσει το κυριαρχικό κουτάβι από το πιό ήρεμο και από το φοβικό, πολλές φορές μάλιστα, τόσο νωρίς, πριν ανοίξουν καν τα ματάκια τους?

γ) εδω ο ανθρωπος ολοκληρωνει στα 22-24 χαρακτηρα τα σκυλακια στα 2μηνων ?
Ο άνθρωπος διαμορφώνει χαρακτήρα στα παιδικά του χρόνια, πρίν καν την εφηβία και από εκεί και πέρα διαμορφώνει την συμπεριφορά. Μέχρι τα 22-24 χρόνια έχει συνήθως κατασταλλάξει στην συμπεριφορά που τον εκφράζει-τον βολεύει-τον εξυπηρετει-τον συμφέρει και συνήθως την παγιώνει. Βέβαια αν στην πορεία μια δεδομένη συμπεριφορά αποβεί "ασύμφορη" μπορεί και να την αλλάξει. Την συμπεριφορά. Μην μπερδεύουμε τον χαρακτήρα με την συμπεριφορά. Επηρρεάζει μεν ο χαρακτήρας την συμπεριφορά και μάλιστα πολύ, αλλά δεν την καθορίζει.

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί σε ποιά ανθρώπινη ηλικία αντιστοιχεί τον κουταβίσιο 2 μηνών? Εσύ θα άφηνες το παιδί σου να βλέπει ή να ζει βίαιες πράξεις, να ζει σε ανθυγειηνό περιβάλον και κλεισμένο μέσα σ'ένα άθλιο δωμάτιο το ανθρώπινο βρέφος σου μέχρι να φτάσει την αντίστοιχη ανθρώπινη ηλικία?

δ)και οι συνθηκες διαβιωσεις δεν με "νιαζουν" τοσο γιατι θα εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ τις συνθηκες που του προσφερω εγω !!
τις συνθήκες που όπως γράφεις εσύ ο ίδιος πιό πάνω
καλησπερα ! πειρα απο μια γνωστη μου το βιβλιο για τα chow chow! διαβασα αρκετα πραματακια και εμαθα αρεκετα ! και μετα απο πολυ αναζητηση για κουταβι και σκεψη και αρκετες πληροφοριες για τις αρρωστιες και μπλα μπλα
Το διάβασμα δεν φτάνει, θέλει εμπειρίααααααααα............ Από το διάβασμα μπορείς να πάρεις μια ιδέα και μόνο... Έρευνα, διασταύρωση πληροφοριών, καλό κτηνίατρο και καλό εκπαιδευτή αν είσαι άπειρος (όπως άπειρη είμαι κι εγώ) και πάλι ελπίζεις να σου βγεί καλό το πρώτο σου σκυλί....

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας!

Επίσης δεν θα ακούσεις εδώ μέσα αυτό που θέλεις να ακούσεις!

Ωστόσο επειδή προφανώς δεν ξέρεις τίποτα από εκτροφή σε παρακαλώ αν έχεις δει κάτι σε ελληνικό εκτροφείο και τις συνθήκες διαβίωσης των σκυλιών εκεί παρακαλώ να στηρίξεις την άποψη σου ή να πας σε κάποια αρχή!

Εδώ δεν είμαστε για να τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι επειδή δεν έχουμε λεφτά να αποκτήσουμε σωστά έναν σκύλο ή επειδή δεν ξέρουμε τι μας γίνετε από το θέμα "σκύλος"!
Γι'αυτό όταν δεν ξέρουμε ΔΕΝ μιλάμε!Είμαστε σε δημόσιο forum που μας βλέπουν χιλιάδες και βλέπουν εσένα να μιλάς για κάτι που ΔΕΝ ξέρεις!

Ελπίζω να ενημερωθείς και να μην κοιτάς αυτά που θέλεις να δεις!Επίσης ελπίζω να αποκτήσεις τον σκύλο που θέλεις και να έχετε ζωή καλή!

Από εδώ και πέρα παρακαλώ όλους να προσέχουμε ΤΙ γράφουμε!

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
αυτο δεν αρκει ?
Έλα Αργύρη, ομολόγησε ότι μας κάνεις πλάκα! Δε μπορεί, μας πειράζεις.....
Εάν από την άλλη σε παρεξηγώ, πάρε μια ανάσα, σταμάτα να γράφεις και αντί αυτού διάβασε κάποια πράγματα που σου έχουν γράψει άλλα μέλη του forum και τα θέματα που σου έχουν επισυνάψει.

Κανείς εδώ δε θέλει να σου "πουλήσει" ούτε σκυλί, ούτε πνεύμα...πολλοί από αυτούς που σου γράφουν μπορεί να έχουν κάνει χειρότερα "λάθη". Να συμβάλουμε στη σχέση που πας να αναπτύξεις με ένα ζωντανό οργανισμό.

Εάν πάλι αφιερώσεις λίγο χρόνο να διαβάσεις αυτά που σου προτάθηκαν και συνεχίζεις να τα βλέπεις έτσι τα πράγματα δε μπορεί να σε εμποδίσει κανείς...

Αυτά από κάποιον που έχει αγοράσει στο παρελθόν "καλό" "φτηνό" rott από Βουλγαρία;)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
αυτο δεν αρκει ?
Αφού έχεις όρεξη για διάβασμε κάνε ένα κλικ και διάβασε για το πόσα προβλήματα συμπεριφοράς μπορεί να βγάλει το μικρούλι αν δεν έχει μεγαλώσει σωστά και αν αποκοπεί από τη μάνα και την τοκετομάδα πιο νωρίς από όσο πρέπει...

Νομίζω ότι είναι αρκετά εγωιστικό να σκέφτεσαι μόνο το δικό σου κουτάβι... πριν από λίγο καιρό διάβασα για παπιμιλά που του την πέσανε και είδανε ότι είχα σκύλα με κομμένο πόδι (το οποίο κοπηκε από το "κοτετσόσυρμα" του κλουβιού όταν ήταν κουτάβι) και την είχε να γεννάει ασύστολα παρά την αναπηρία της.

Αλλά δυστυχώς έτσι είμαστε εμείς, ό,τι δε βλέπουμε απλά δεν μας αφορά...

Last edited:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ρε παιδια δεν βαρεθηκατε ακομη?το κεφαλι δεν ειναι συρταρι να το ανοιξεις να βαλεις μεσα ενα βιβλιο με σημειωσεις.αν δε θελει καποιος να,τοτε δε....

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Μπορεί να τα διαβάσει κάποιος άλλος και να καταλάβει.
Άλλωστε δεν έχει αγοράσει ακόμα σκύλο, ποτέ δεν ξέρεις, εκτός από το χρόνο μας ίσως (και την υπομονή μας μερικές φορές) δε χάνουμε και τίποτα άλλο.
Δεν κάνουμε κάτι κακό άλλωστε, ούτε έχει ξεφύγει το θέμα με αγένειες, ειρωνίες και χαρακτηρισμούς.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
δεν ειπα σε κανεναν να σταματησει η οτι κανει κατι κακο.ημουν πολυ συγκεκρημενος σε αυτο που ειπα.

το οτι διαβαζουν κ αλλοι τωρα,πιστευω πως ειναι πολυ απλη σκεψη κ ως εκει την εχω....αυτοι οι αλλοι αν εχουν ορεξη να μαθουν ,θα μαθουν κ απο αλλα θεματα αλλα κ απο αυτο που μιλαμε τωρα ,που εχει φτασει τις 10 σελιδες.στην πρωτη σελιδα υπαρχουν παραπομπες κ σε αλλα θεματα που μπορει να διαβασει ο οποιος θελει να μαθει.μετα απο καποιο σημειο ειναι ασκοπο κ απλα τσαταρουμε σε τετοια θεματα που δεν βγαζουν πουθενα με τον αμεσα ενδιαφερωμενο που απλα αμφισβητει.

αυτο ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη.καποιες φορες απλα πρεπει να σταματαμε να μιλαμε.τοτε ισως κ να καταλαβει ο αλλος το τι γινεται,γιατι τοτε σταματαει κ η κοντρα της αμφισβιτησης κ ισως σκεφτει πιο καθαρα.κ να σου πω κ κατι?πολυ δυσκολα ο φιλος θα παρει σκυλι απο εκτροφεα.εχει προδιαγραψει την πορεια του.στανταρακι οτι θα χτυπησει πετσοπντογκ.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Συμφωνώ ότι υπάρχουν ήδη πολλά θέματα, όπως και για τα περισσότερα πράγματα γύρω από την κυνοφιλία-κυνοτεχνία σε αυτό το φόρουμ. Ας μη σταματήσουμε όμως να συζητάμε και απλά να παραθέτουμε λινκ, κάποιος μπορεί να θέλει παραπάνω σπρώξιμο για να ψαχτεί κι αν υπάρχουν άτομα με μια κάποια υπομονή να επιμένουν (κόσμια πάντα) ακόμα καλύτερα.

Συμφωνώ ότι απο το να αρχίζει να γεμίζει ένα νήμα με ποστ που απλά καταφέρονται ενάντια στο μέλος που κάνει κάτι "κακό" δεν έχει και πολύ νόημα και προσπαθώ όταν δε μπορώ να γράψω με ψυχραιμία να μη γράφω καθόλου ακριβώς γιατί ο άλλος μπαίνει σε θέση αμυντικής επίθεσης και πολύ πιο δύσκολα θα κάτσει να ψαχτεί, παρά θα κάθεται να απαντάει στα σχόλια των άλλων.

πολυ δυσκολα ο φιλος θα παρει σκυλι απο εκτροφεα.εχει προδιαγραψει την πορεια του.στανταρακι οτι θα χτυπησει πετσοπντογκ.
και σε αυτό συμφωνώ δυστυχώς, αφού δεν τον βλέπω να προβληματίζεται, αλλά ελπίζω πως κάνουμε λάθος :(

Καληνυχτα :)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Έλα Αργύρη, ομολόγησε ότι μας κάνεις πλάκα! Δε μπορεί, μας πειράζεις...
Ετσι νομίζω, ή τουλάχιστον θέλω να ελπίζω και εγώ...;)

Προτιμώ χίλια άτομα να μου κάνουν πλάκα, να με δουλεύουν και, δεν πειράζει, θα το καταπιώ...:cool:
Παρά έναν να σοβαρολογεί...:(

stamatina

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2011
363
0
Αιγαλεω city
Είσαι λίγο πνεύμα αντιλογίας όμως ε; :p Ti από αυτά που είπε η Χρυσούλα δεν ισχύει; Δεν τα έχεις δει ποτέ να γίνονται αυτά στην ελλάδα;

Σε ενα θα διαφωνήσω , ότι τα σκυλιά από petshop είναι φτηνά, καθόλου φτηνά δεν είναι , μικρή η διαφορά από εκτροφείο αλλά ευκολότερη πρόσβαση ίσως, και πιο εύκολη λύση.Επιπλεον στο πετσοπ κανείς δεν θα εξετάσει αν είσαι κατάλληλος να πάρεις σκύλο...
Θαδιαφωνησω ριζικα.Καταρχην καλησπερα σε ολους μην τα θεοπιουμε ολα .Πρωτα απο ολα ειμαι κατα των ΠΕΤ ΣΟΠ για να μην παρεξηγηθω κιολας ομως ψαχνοντας για εκτροφειο στο εξωτερικο και μιλωντας με καλα εκτροφεια υποτιθετε οπου ζητανε για ενα σκυλο 2000 ευρω δεν θυμαμαι να με ρωτησε κανεις που θα παει το σκυλι και ολα τα σχετικακαι παλι δεν θελω να παρεξηγηθω δεν μιλαω για ολα