Καλώς σας βρήκα, ένα chow chow επιτέλους!! :)

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
ναι ναι ,και μετα γυρνανε πισω στο σπιτι και βαζουν και τα παιδια τους στο καζανι και φτιαχνουν μια ωραια σουπα.
τα ισοπεδωσες ολα ρε χρυσουλα
Έχεις τη εντύπωση ότι ζεις σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο μου φαίνεται... όλα μα όλα είναι από προσωπικές εμπειρίες...

Δεν έχεις ακούσει εσύ γιαγιά να ζητάει από πετ σοπά κάτι "που να ψοφάει γρήγορα για να του περάσει..."
Δεν έχεις ακούσει εσύ μάνα να εξανίσταται μπροστά το παιδί της γιατί δεν της δίνουν άλλο κουτάβι γιατί αυτό "...μας βγήκε ελαττωματικό"
Οϋτε έχεις δει γατιά ημερών πεταμένα στα σκουπίδια σε χαρτοσακούλα...
Ούτε έχει δει αδέσποτο κουτάβι να αφρίζει και να χτυπιέται λίγο πριν πεθάνει σε φρικτούς πόνους από φόλα...
Η' μήπως έχεις δει σκυλιά να ψήνονται στον ήλιο ή να ξεπαγιάζουν στα μπαλκόνια σαν τους κατάδικους...
Ούτε φυσικά έχεις δει πανέμορφα και υγιέστατα κατά τα άλλα "καθαρόαιμα" κατά τον Ιούλιο να γεμίζουν τους δρόμους...
Ούτε κυνηγόσκουλα επίσης παρατημένα μετά το πέρας της κυνηγετικής περιόδου από φιλόδοξους της μίας σεζον κυνηγούς...

Μάλλον δεν τα έχεις δει... ε, λοιπόν πολλοί από εμάς εδώ μέσα τα έχουμε δει, τα έχουμε ζήσει και καλά θα κάνεις να ανοίξεις τα μάτια σου, να δεις σε τι κόσμο ζεις. Και αν το καταλάβεις ίσως και εσύ κάνεις κάτι...

Για τα παιδιά τώρα είναι συζήτηση άλλου forum...

Σε ενα θα διαφωνήσω , ότι τα σκυλιά από petshop είναι φτηνά, καθόλου φτηνά δεν είναι , μικρή η διαφορά από εκτροφείο αλλά ευκολότερη πρόσβαση ίσως, και πιο εύκολη λύση.Επιπλεον στο πετσοπ κανείς δεν θα εξετάσει αν είσαι κατάλληλος να πάρεις σκύλο...
Να δεις, L.kyveli μου, όταν φοβούνται κάτι συνοικιακά ότι θα τους μείνει το κουτάβι κάτι ωραίες φανταχτερές ταμπελίτσες "Προσφορά Πεκινουά μόνο 250 €"

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Έχεις τη εντύπωση ότι ζεις σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο μου φαίνεται... όλα μα όλα είναι από προσωπικές εμπειρίες...

Δεν έχεις ακούσει εσύ γιαγιά να ζητάει από πετ σοπά κάτι "που να ψοφάει γρήγορα για να του περάσει..."
Δεν έχεις ακούσει εσύ μάνα να εξανίσταται μπροστά το παιδί της γιατί δεν της δίνουν άλλο κουτάβι γιατί αυτό "...μας βγήκε ελαττωματικό"
Οϋτε έχεις δει γατιά ημερών πεταμένα στα σκουπίδια σε χαρτοσακούλα...
Ούτε έχει δει αδέσποτο κουτάβι να αφρίζει και να χτυπιέται λίγο πριν πεθάνει σε φρικτούς πόνους από φόλα...
Η' μήπως έχεις δει σκυλιά να ψήνονται στον ήλιο ή να ξεπαγιάζουν στα μπαλκόνια σαν τους κατάδικους...
Ούτε φυσικά έχεις δει πανέμορφα και υγιέστατα κατά τα άλλα "καθαρόαιμα" κατά τον Ιούλιο να γεμίζουν τους δρόμους...
Ούτε κυνηγόσκουλα επίσης παρατημένα μετά το πέρας της κηνυγετικής περιόδου...

Μάλλον δεν τα έχεις δει... ε, λοιπόν πολλοί από εμάς εδώ μέσα τα έχουμε δει, τα έχουμε ζήσει και καλά θα κάνεις να ανοίξεις τα μάτια σου, να δεις σε τι κόσμο ζεις. Και αν το καταλάβεις ίσως και εσύ κάνεις κάτι...
Μπράβο βρε Χρυσούλα δεν θα μπορούσες να περιγράψεις καλύτερα την ελληνική πραγματικότητα, δυστυχώς :(

Όσο για το πετσοπ, ναι φαντάζομαι όταν τους μένουν βάζουν τα κουταβάκια σε προσφορά....:mad:

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
αυτο με την προσφορα πραγματικα δεν ειχα προσεξει οτι συμβαινει
σημερα το απογευμα λοιπων γυρνοντας σπιτι ειδα στο πετ της πολης μου την εξης ταμπελα
-μονο για λιγες μερες προσφορα 280 ευρω -
ηταν ενα μινι πινσερ.δεν αντεξα και πηγα μεσα να μου εξηγησει τι εννοει με το λιγες μερες,
και μετα τι?
τελικα ακρη δεν εβγαλα ο τυπος που ελεγε κατι ασχετα.
το λυπηθηκα παρα πολυ ,τοσο που μου ηρθε να το παρω
δεν το εκανα βεβαια,αλλα πραγματικα θελω να δω τι θα γινει σε λιγες μερες

Last edited:

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
κάποιος θα βρεθεί να το πάρει, είμαι σίγουρη :(

μόνο σκέψου ΠΟΣΟ αισχροκερδεί όταν από 500+ που θα το πούλαγε πριν τώρα το έχει 280...και ακόμα βγάζει κέρδος.

ούτε θέλω να σκέφτομαι ποσα προβλήματα συμπεριφοράς θα έχει αυτό το σκυλάκι :(

απελπισια ρε γαμωτο:(:(:mad::mad:

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
ασχετο! αλλα, σημερα περασα εξω απ ενα πετσοπ και μιας και θα πηγαινα βολτα στον κολλητο μου ειπα να παρω ενα "δωρακι" για το παιδι του (ενα λαμπραντορακι ημιαιμο εχει) μιας και ειμαι "ο θειος Τσακι" και μολις με δει κατουριεται ακομα, 6 μηνων! τες πα, ειπα να του παρω μπουκιτσες να τρωει να χερεται! παω μεσα, η τυπισσα σπαστα ελληνικα...ειχε κατι "κανισακια", λεω "τα πουλας αυτα? "
μου λεει "οχι οχι ειναι δικα μου, τα εχω φερει απο ρουμανια, τα ζητησανε πολλοι, αλλα δε τα δινω, ειναι δικα μου, κανονικα κανουν 300 ευρω αλλα επειδη τα φερα απο μακρια, αμα τα δωσω ποτε, γυρω στα 450.."
"αρα τα πουλατε". λεω εγω!
"ε οχι, μονο αμα βρεθει καποιος καλος! γιατι ειναι καλα σκυλια και ακριβα"
οτι να ναι.....
ουτε μπουκιτσες πηρα τελικα..
πηγα σε αλλο πετ σοπ που δεν πουλαει ζωα και πηρα!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Καλά κρασιά... Τα πηρε σε αντιστοιχη αξία των 50 ευρω το ανώτερο στη Ρουμανια και θα τα δωσει 450....

Αν θέλεις, γραψε τη διευθυνση και το όνομα του πετ σοπ που δεν πουλάει ζώα στο θεμα εδω.

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
Καλά κρασιά... Τα πηρε σε αντιστοιχη αξία των 50 ευρω το ανώτερο στη Ρουμανια και θα τα δωσει 450....

Αν θέλεις, γραψε τη διευθυνση και το όνομα του πετ σοπ που δεν πουλάει ζώα στο θεμα εδω.
αλλα και καλα, δε τα δινει, μονο αμα ειναι κανενας "καλος" ...ακου εδω...που καλος = 450 ευρω..οτι να ναι
θα το βαλω, απλα ειναι αλεξ/πολη..πειραζει?

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Γιατι να πειραζει; Μπορει να διαβάζουν κι άλλοι απο την πόλη σου.
Να ξαναπας στην κυρια αυτη και να της πεις για τα puppy mills κλπ. Αν εχει ιντερνετ εκει στο μαγαζι, ας ριξει και μια ματια.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ε, σίγουρα, αλλα εκει βλέπει καλοσύνη; Τέλος πάντων, εχουν ενδιαφερον οι απαντησεις τους. Οπως ο ιδιοκτήτης του πετ σοπ που πηρα τη Βερόνικα μού ειπε ότι ειναι καλος ο προμηθευτης, προσεχει απο πού τα φέρνει....:eye:

panos chow

Well-Known Member
21 Φεβρουαρίου 2011
575
27
της αδερφης μου οταν πηγε να παρει το samoyed
ο τυπος της ειπε οτι ειναι εκπαιδευμενο στην τουαλετα 50 ημερων σκυλακι ,
πραγμα που δεν ισχυει γιατι η μικρη μετα απο 5 μηνες ακομα δεν μπορει να μαθει την τουαλετα,λογο ανασφαλειας και φοβιας μας ειπε ενας εκπαιδευτης που ρωτησαμε
και οτι εχει τσιπακι ,που η κτηνιατρος μας δεν βρηκε ποτε

Christie

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2011
64
0
Αθήνα
δεν ηξερα οτι υπαρχουν *ανωτερα* και *κατωτερα* σκυλια
και επισης δεν ηξερα οτι τα φιλοζωικα μας αισθηματα σταματουν εξω απο την πορτα των πετ
λες και αυτα που ειναι εκει μεσα δεν εχουν ψυχη, ειναι απο αλλο θεο ,δεν εχουν αναγκη απο φροντιδα
λες και φταινε αυτα που βρισκονται εκει.
θα τα αγαπαμε μονο οταν τελικα δεν πουληθουν και καταξηξουν σε καποιο βαθυ και ωραιο πηγαδι,
η πεταχτουν στο δρομο.
τοτε θα λεγονται αδεσποτα και ολοι μας θα τα αγαπαμε

γιατι εμεις πρεπει να αγαπαμε μονο τα αδεσποτα και τους πρωταθλητες των εκτροφεων.

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ..Καλώς ή κακώς (τείνω στο κακώς) οι πετσοπαδες κοιτάνε το κέρδος σχεδόν όλοι!!!Το θέμα είναι ότι τα σκυλάκια αυτά γεννιούνται και είναι ψυχούλες και αυτά και θέλουν και αυτά αγάπη...Θεωρώ ότι το ''μην παρεις σκυλί απο πετ σοπ'' δεν είναι δραστική λύση...

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Το θεμα ειναι οτι οταν παρεις ενα ζωακι απο πετσοπ ειτε απο λυπηση ειτε απο αγνοια συμβαλεις στην συνεχιση αυτου του εμποριου ψυχων.

Christie

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2011
64
0
Αθήνα
Και προτιμάς να τα σκοτώσουν ή να τα παρατήσουν στον δρόμο ?? Γιατί αν τους μείνουν αυτό θα κάνουν.... Δεν είναι λύση αυτή!!!!
Η λύση είναι να απαγορευτεί να πουλανε σκυλιά σε καταστήματα!!!!

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Τιποτα απο τα 2 δεν θα κανουν, γιατι ειναι μια "επενδυση" για αυτους και δεν θα την πεταξουνε ετσι απλα. Ενημερωση χρειαζεται και τις πωλησεις θα τις κοψουνε απο μονοι τους αν βλεπουν πως οι πωλησεις πεφτουν δραματικα.
Το κρατος ποτε δεν θα απαγορευσει κατι απο το οποιο εχει κερδος.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Και προτιμάς να τα σκοτώσουν ή να τα παρατήσουν στον δρόμο ?? Γιατί αν τους μείνουν αυτό θα κάνουν.... Δεν είναι λύση αυτή!!!!
Η λύση είναι να απαγορευτεί να πουλανε σκυλιά σε καταστήματα!!!!
όσο υπάρχει ζήτηση θα συνεχίσουν να πουλάνε. Απλό είναι. Για αυτό δεν αγοράζουμε από αυτούς ούτε από λύπηση, ούτε από άγνοια, και τους πολεμάμε με όποιο μέσο έχει ο καθένας. Στην λύπηση την δικιά μου και την δικιά σου πατάνε αυτοί , και να απαγορευτεί δια νόμου αυτοί θα βρουν τρόπο να πουλάνε από το "πίσω" δωμάτιο. 'Οσο υπάρχει αγορά...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Σεβαστή και δεκτή η γνώμη σου!!! Θα κρατήσω όμως την δική μου! φιλιά!
Θα πάρεις το κουτάβι, θα ξαναγεννήσει η μάνα σε ένα κλουβί 0.50x0.50, θα το ξανααγοράσεις εσύ το κουτάβι επειδή το λυπάσαι, θα ξαναγεννήσει η μάνα σε ένα κλουβί 0.50x0.50, θα το ξανααγοράσεις εσύ το κουτάβι επειδή το λυπάσαι, θα το ξανααγοράσεις εσύ το κουτάβι επειδή το λυπάσαι, θα το ξανααγοράσεις εσύ το κουτάβι επειδή το λυπάσαι, θα το ξανααγοράσεις εσύ το κουτάβι επειδή το λυπάσαι, θα το ξανααγοράσεις εσύ το κουτάβι επειδή το λυπάσαι...

...και τι θα γίνει θα ξεπατωθεί εκείνη η μάνα επειδή εσύ λυπάσαι το κουτάβι!Έτσι κρατάς αυτό το εμπόριο ζωντανό!Επίκληση στο συναίσθημα σου κάνουν για να κερδίσουν τα 500 ευρώ σου!

Και για να πούμε και μια αλήθεια που πολλοί την σκέφτονται μέσα τους αλλά δεν την λένε είναι ότι καλύτερα να θανατώσουν 2 "παρτίδες" κουτάβια που παρήγγειλαν από το εξωτερικό και δεν ενδιαφέρεται κανείς γιατί ενημερώθηκαν οι υποψήφιοι αγοραστές και έτσι να σταματήσει σιγά σιγά αυτό το εμπόριο παρά να...

...ξαναγεννήσει η μάνα σε ένα κλουβί 0.50x0.50, θα το ξανααγοράσεις εσύ το κουτάβι επειδή το λυπάσαι, θα ξαναγεννήσει η μάνα σε ένα κλουβί 0.50x0.50, θα το ξανααγοράσεις εσύ το κουτάβι επειδή το λυπάσαι, θα το ξανααγοράσεις εσύ το κουτάβι επειδή το λυπάσαι, θα το ξανααγοράσεις εσύ το κουτάβι επειδή το λυπάσαι, θα το ξανααγοράσεις εσύ το κουτάβι επειδή το λυπάσαι, θα το ξανααγοράσεις εσύ το κουτάβι επειδή το λυπάσαι...

Πες μου ποιο είναι πιο βάναυσο?Η συνενοχή ή η θυσία?

Αν με ρωτήσεις, προτιμώ την θυσία!