ποιο ελληνικο κρατος? χαχαχα.. ξερω και ενα αλλο.. ειναι ενας ποντιος.....χαχαχα
ο πόντιος ελπίζω να είναι από "εκτροφείο"..... χαχαχα
ποιο ελληνικο κρατος? χαχαχα.. ξερω και ενα αλλο.. ειναι ενας ποντιος.....χαχαχα
Έχεις τη εντύπωση ότι ζεις σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο μου φαίνεται... όλα μα όλα είναι από προσωπικές εμπειρίες...ναι ναι ,και μετα γυρνανε πισω στο σπιτι και βαζουν και τα παιδια τους στο καζανι και φτιαχνουν μια ωραια σουπα.
τα ισοπεδωσες ολα ρε χρυσουλα
Να δεις, L.kyveli μου, όταν φοβούνται κάτι συνοικιακά ότι θα τους μείνει το κουτάβι κάτι ωραίες φανταχτερές ταμπελίτσες "Προσφορά Πεκινουά μόνο 250 €"Σε ενα θα διαφωνήσω , ότι τα σκυλιά από petshop είναι φτηνά, καθόλου φτηνά δεν είναι , μικρή η διαφορά από εκτροφείο αλλά ευκολότερη πρόσβαση ίσως, και πιο εύκολη λύση.Επιπλεον στο πετσοπ κανείς δεν θα εξετάσει αν είσαι κατάλληλος να πάρεις σκύλο...
Μπράβο βρε Χρυσούλα δεν θα μπορούσες να περιγράψεις καλύτερα την ελληνική πραγματικότητα, δυστυχώςΈχεις τη εντύπωση ότι ζεις σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο μου φαίνεται... όλα μα όλα είναι από προσωπικές εμπειρίες...
Δεν έχεις ακούσει εσύ γιαγιά να ζητάει από πετ σοπά κάτι "που να ψοφάει γρήγορα για να του περάσει..."
Δεν έχεις ακούσει εσύ μάνα να εξανίσταται μπροστά το παιδί της γιατί δεν της δίνουν άλλο κουτάβι γιατί αυτό "...μας βγήκε ελαττωματικό"
Οϋτε έχεις δει γατιά ημερών πεταμένα στα σκουπίδια σε χαρτοσακούλα...
Ούτε έχει δει αδέσποτο κουτάβι να αφρίζει και να χτυπιέται λίγο πριν πεθάνει σε φρικτούς πόνους από φόλα...
Η' μήπως έχεις δει σκυλιά να ψήνονται στον ήλιο ή να ξεπαγιάζουν στα μπαλκόνια σαν τους κατάδικους...
Ούτε φυσικά έχεις δει πανέμορφα και υγιέστατα κατά τα άλλα "καθαρόαιμα" κατά τον Ιούλιο να γεμίζουν τους δρόμους...
Ούτε κυνηγόσκουλα επίσης παρατημένα μετά το πέρας της κηνυγετικής περιόδου...
Μάλλον δεν τα έχεις δει... ε, λοιπόν πολλοί από εμάς εδώ μέσα τα έχουμε δει, τα έχουμε ζήσει και καλά θα κάνεις να ανοίξεις τα μάτια σου, να δεις σε τι κόσμο ζεις. Και αν το καταλάβεις ίσως και εσύ κάνεις κάτι...
αλλα και καλα, δε τα δινει, μονο αμα ειναι κανενας "καλος" ...ακου εδω...που καλος = 450 ευρω..οτι να ναιΚαλά κρασιά... Τα πηρε σε αντιστοιχη αξία των 50 ευρω το ανώτερο στη Ρουμανια και θα τα δωσει 450....
Αν θέλεις, γραψε τη διευθυνση και το όνομα του πετ σοπ που δεν πουλάει ζώα στο θεμα εδω.
δεν ηξερα οτι υπαρχουν *ανωτερα* και *κατωτερα* σκυλια
και επισης δεν ηξερα οτι τα φιλοζωικα μας αισθηματα σταματουν εξω απο την πορτα των πετ
λες και αυτα που ειναι εκει μεσα δεν εχουν ψυχη, ειναι απο αλλο θεο ,δεν εχουν αναγκη απο φροντιδα
λες και φταινε αυτα που βρισκονται εκει.
θα τα αγαπαμε μονο οταν τελικα δεν πουληθουν και καταξηξουν σε καποιο βαθυ και ωραιο πηγαδι,
η πεταχτουν στο δρομο.
τοτε θα λεγονται αδεσποτα και ολοι μας θα τα αγαπαμε
γιατι εμεις πρεπει να αγαπαμε μονο τα αδεσποτα και τους πρωταθλητες των εκτροφεων.
όσο υπάρχει ζήτηση θα συνεχίσουν να πουλάνε. Απλό είναι. Για αυτό δεν αγοράζουμε από αυτούς ούτε από λύπηση, ούτε από άγνοια, και τους πολεμάμε με όποιο μέσο έχει ο καθένας. Στην λύπηση την δικιά μου και την δικιά σου πατάνε αυτοί , και να απαγορευτεί δια νόμου αυτοί θα βρουν τρόπο να πουλάνε από το "πίσω" δωμάτιο. 'Οσο υπάρχει αγορά...Και προτιμάς να τα σκοτώσουν ή να τα παρατήσουν στον δρόμο ?? Γιατί αν τους μείνουν αυτό θα κάνουν.... Δεν είναι λύση αυτή!!!!
Η λύση είναι να απαγορευτεί να πουλανε σκυλιά σε καταστήματα!!!!
Θα πάρεις το κουτάβι, θα ξαναγεννήσει η μάνα σε ένα κλουβί 0.50x0.50, θα το ξανααγοράσεις εσύ το κουτάβι επειδή το λυπάσαι, θα ξαναγεννήσει η μάνα σε ένα κλουβί 0.50x0.50, θα το ξανααγοράσεις εσύ το κουτάβι επειδή το λυπάσαι, θα το ξανααγοράσεις εσύ το κουτάβι επειδή το λυπάσαι, θα το ξανααγοράσεις εσύ το κουτάβι επειδή το λυπάσαι, θα το ξανααγοράσεις εσύ το κουτάβι επειδή το λυπάσαι, θα το ξανααγοράσεις εσύ το κουτάβι επειδή το λυπάσαι...Σεβαστή και δεκτή η γνώμη σου!!! Θα κρατήσω όμως την δική μου! φιλιά!