Μεγάλωσε η άτιμη και είναι γαμάτη!!!
Ματάκι δεν χρειάζεται, οι περισσότεροι μου τη λένε άσχημη (κακόγουστοι παντού...)
Ματάκι δεν χρειάζεται, οι περισσότεροι μου τη λένε άσχημη (κακόγουστοι παντού...)
Βρε βάλτης ματάκι! Κούκλα είναι! Και εντελώς τρελοκομείο πρέπει να είναι επίσης..Ματάκι δεν χρειάζεται, οι περισσότεροι μου τη λένε άσχημη (κακόγουστοι παντού...)
Δεν έχεις δει βλέμμα κατάφωρης απογοήτευσης, όταν τους "χαλάς" την πεποίθηση ότι ο σκύλος που έχεις δίπλα σου (όχι εσύ συγκεκριμένα) δεν είναι καθαρόαιμο..Πω πω η τελαυταια φωτο ειναι να λιωνεις!!
Και σεις ασχημοι ε;; και για το δικο μου το χω ακουσει αυτο. να μαζευτουμε ολοι οι ασχημομουρηδες του φορουμ να παρηγορουν η μια τον αλλο.
Και κούκλα και τρελοκομείο, αμέ!! Αλλά δεν κινδυνεύει από μάτι λόγω της κακογουστιάς που δέρνει τον κόσμο...Βρε βάλτης ματάκι! Κούκλα είναι! Και εντελώς τρελοκομείο πρέπει να είναι επίσης..
Δεν έχεις δει βλέμμα κατάφωρης απογοήτευσης, όταν τους "χαλάς" την πεποίθηση ότι ο σκύλος που έχεις δίπλα σου (όχι εσύ συγκεκριμένα) δεν είναι καθαρόαιμο..
Αυτά είναι τα σκυλιά μιας θείας μου. Ο Πύρρος ήταν η δεύτερη διάσωση του Enzo, τον είχαμε βρει πέρσι στα σκουπίδια και τώρα κάνει ζωάρα στην πρωτεύουσα!Πύρρος; Μπάρμπα-Άρης; New entries? Που το έχασα το επεισόδιο;
Καλή Ανάσταση και σε εσάς, χωρίς απρόοπτα από τα βεγγαλικά λ, σας εύχομαι
Σας μερσούμε όλοι ιδιαιτέρως!Πολύχρονη, γερή κι ευτυχισμένη
ΥΓ. Το αυτό και τον Enzo βεβαίως-βεβαίως