Καλώς σας βρήκαμε!!

Iraki maria

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2015
368
791
37
Thessaloniki
Ξερεις ποσες φορες μας εχουν πει και εμας ασχημες;
Μην δινεις σημασια, ειναι κουκλακι:love:!Εξαλλου η ομορφια αλλου βρισκετε...;).
Να την χαιρεσαι!

• Like
Reactions: myEnzo

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Πω πω η τελαυταια φωτο ειναι να λιωνεις!!

Και σεις ασχημοι ε;; και για το δικο μου το χω ακουσει αυτο. να μαζευτουμε ολοι οι ασχημομουρηδες του φορουμ να παρηγορουν η μια τον αλλο. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
Ματάκι δεν χρειάζεται, οι περισσότεροι μου τη λένε άσχημη (κακόγουστοι παντού...) :mad:
Βρε βάλτης ματάκι! Κούκλα είναι! Και εντελώς τρελοκομείο πρέπει να είναι επίσης..

Πω πω η τελαυταια φωτο ειναι να λιωνεις!!
Και σεις ασχημοι ε;; και για το δικο μου το χω ακουσει αυτο. να μαζευτουμε ολοι οι ασχημομουρηδες του φορουμ να παρηγορουν η μια τον αλλο. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Δεν έχεις δει βλέμμα κατάφωρης απογοήτευσης, όταν τους "χαλάς" την πεποίθηση ότι ο σκύλος που έχεις δίπλα σου (όχι εσύ συγκεκριμένα) δεν είναι καθαρόαιμο.. :LOL:

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Βρε βάλτης ματάκι! Κούκλα είναι! Και εντελώς τρελοκομείο πρέπει να είναι επίσης..

Δεν έχεις δει βλέμμα κατάφωρης απογοήτευσης, όταν τους "χαλάς" την πεποίθηση ότι ο σκύλος που έχεις δίπλα σου (όχι εσύ συγκεκριμένα) δεν είναι καθαρόαιμο.. :LOL:
Και κούκλα και τρελοκομείο, αμέ!! Αλλά δεν κινδυνεύει από μάτι λόγω της κακογουστιάς που δέρνει τον κόσμο... :D:D

Δεν ξέρω για την @betty coltrane , εγώ μια φορά το βλέμμα αυτό το έχω βιώσει πολλάκις, με τον Enzo. Ειδικά εδώ στην ξωτικιά Άρτα αρνούνται πολλοί να πιστέψουν ότι το αγόρι αυτό απλά ΔΕΝ είναι γουρουνόσκυλο, δεν θα κυνηγήσει ποτέ αγριογούρουνα γιατί απλά ΔΕΝ είναι ακριβώς γκριφόν... Μιλάμε για δυσκολία, όχι αστεία...

• Like
Reactions: betty coltrane

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Πύρρος; Μπάρμπα-Άρης; New entries? Που το έχασα το επεισόδιο;
Καλή Ανάσταση και σε εσάς, χωρίς απρόοπτα από τα βεγγαλικά λ, σας εύχομαι

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Πύρρος; Μπάρμπα-Άρης; New entries? Που το έχασα το επεισόδιο;
Καλή Ανάσταση και σε εσάς, χωρίς απρόοπτα από τα βεγγαλικά λ, σας εύχομαι
Αυτά είναι τα σκυλιά μιας θείας μου. Ο Πύρρος ήταν η δεύτερη διάσωση του Enzo, τον είχαμε βρει πέρσι στα σκουπίδια και τώρα κάνει ζωάρα στην πρωτεύουσα!

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Χτες γιορτάσαμε τα πρώτα γενέθλια της Κίρας με βόλτα κινγκ σάιζ, που ο καθένας ασχολήθηκε με το αγαπημένο του χόμπι: ο Enzo με το φρίσμπι του και η εορτάζουσα με την εξερεύνηση και την καταδίωξη αγροτικών εχθρών...

IMG_20170425_182248.jpg IMG_20170425_190451.jpg IMG_20170425_190515.jpg