Καλησπερα στην ομορφη παρεα.Με λενε Δημητρη και εχω το εξης προβλημα.Τους τελευταιους 2 μηνες εχουν προσπαθησει 2 φορες να μπουνε στο σπιτι που διαμενω σε χωριο με την γιαγια μου 2 φορες. Την 1η φορα ηταν η γιαγια μου παρουσα( εγω ημουν στη δουλεια μου) και απο καθαρη τυχη δεν την χτυπησαν για να μπουνε μεσα.Την 2η φορα προσπαθησαν να διαρηξουν μια πορτα αλλα τους καταλαβε η γειτονησα και αφησαν στη μεση τη προσπαθεια τους.Να σημειωσω πως υπαρχει συναγερμος και ενεργοποιειτε οταν λειπουμε απο το σπιτι.Στην 1η προσπαθεια ομως που ηταν η γιαγια μου παρουσα,αν υπηρχε σκυλος,σιγουρα δε θα σκεφτοντουσαν καν να μπουνε στον μεγαλο περιβαλλοντα χωρο του οικοπεδου και να πλησιασουν το σπιτι.Σκεφτομαι σοβαρα να αποκτησω σκυλο μεγαλο σε διαστασεις για προστασια αλλα και για συντροφια μιας και υπαρχει ο χωρος για κατι τετοιο.Οι πρωτες μου σκεψεις ειναι σε Ασιατικο ποιμενικο και Καυκασου μιας και οπως πιστευω αν τυχων δουνε κατι μεγαλο σε ογκο θα σκεφτουν περισσοτερο να προσπαθησουν ξανα για μια ακομα διαρηξη αλλα και σε εμενα μου αρεσουν τα σκυλια μεγαλου μεγεθους.Αν εχετε καμια συμβουλη να δωσετε ,ειμαι ολος αυτια...
Φιλικα Δημητρης......
Φιλικα Δημητρης......