Καλως σας βρηκα.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
fru_fru said:
Διαβασα ολα τα σχετικα.
Ειναι πιο εξυπνα απο αυτα που εχουν τιτλους και μπουρδες. απλα τα συγκεκριμενα ειναι πιο καλοκουρεμενα. Πιστευω η βαση του σαιτ θα επρεπε να ηταν στα ημιαιμα.
οι τιτλοι και μπουρδες ειναι αποτελεσμα μελετης και μοχθου ανθρωπων και ας ειμαστε ποιο φιδωλοι στις εκφρασεις μας! η βαση του φορουμ ειναι τα σκυλια ειτε ειναι καθαροαιμα ειτε ημιαιμα ! αν δεν σας αρεσει υπαρχουν και αλλα φορουμ !!

αυτο με την εξυπναδα των ημιαιμων δεν το καταλαβα ποτε!!!

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
amangos said:
Ο καθένας εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις, κανένας δεν εμποδίζει τους άλλους να πιστεύουν ότι θέλουν, αρκεί να συζητάμε τις απόψεις μας με επιχειρήματα και με ευπρέπεια.
συμφωνώ απόλυτα :!:

fru_fru

Member
24 Ιανουαρίου 2008
14
0
Πολυ κακο για το τιποτα..
Τελος παντων... δεν υπονοουσα τιποτα το κακο, η προθεση μου ηταν απλα γνησια..... (τοξοτης ειμαι, μη με πυροβολειτε!!!)

ζητω συγγνωμη αν εθιξα καποιον η καποιους, και ο.κ. αν θελετε αποχωρω απο το φορουμ αν και εμαθα καποια πραγματα για το σκυλακι μου με τις συμβουλες σας για το οποιο σας ευχαριστω πολυ.

με εκτιμηση
κατερινα

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
fru_fru said:
Πολυ κακο για το τιποτα..
Τελος παντων... δεν υπονοουσα τιποτα το κακο, η προθεση μου ηταν απλα γνησια..... (τοξοτης ειμαι, μη με πυροβολειτε!!!)

ζητω συγγνωμη αν εθιξα καποιον η καποιους, και ο.κ. αν θελετε αποχωρω απο το φορουμ αν και εμαθα καποια πραγματα για το σκυλακι μου με τις συμβουλες σας για το οποιο σας ευχαριστω πολυ.

με εκτιμηση
κατερινα
Δεν σου ζήτησε κανένας να φύγεις, εκτός κι αν σε ενοχλεί ότι το φόρουμ αυτό δεν έχει γραμμή, ούτε βάση, ούτε έδρα, ούτε καταστατικό με σκοπό και στόχους, ο "σκοπός" του φόρουμ αυτού είναι να ανταλλάξουμε απόψεις,γνώσεις και σχόλια σε όλα τα θέματα που αφορούν τους τετράποδους φίλους μας.Τις διάφορες φυλές,την εκπαίδευση και τα σπορ, τη συμπεριφορά τους,την διατροφή και την υγεία τους,κ.α.

Εαν μπορείς να συμμετάσχεις κάπου που ο καθένας εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις, κανένας δεν εμποδίζει τους άλλους να πιστεύουν ότι θέλουν, αρκεί να συζητάμε τις απόψεις μας με επιχειρήματα και με ευπρέπεια, τότε είσαι στο σωστό μέρος.

Εσύ αποφασίζεις.

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Δεν βλάπτεις κανέναν,
αλλά θα σε παρακαλούσα να ενημερωθείς για τα ζευγαρώματα.

Κακό δεν είναι αν απλά γνωρίσετε τα σκυλάκια.Κακό είναι να ζευγαρώσετε 2 τελείως διαφορετικές ρατσες,δημιουργώντας ημίαιμα σκυλιά προς υιοθεσία,την ώρα που υπάρχουν δεκάδες στο ΠΡΟΣΦΟΡΑ και χιλιάδες στους δρόμους..

Αυτό.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Strays' help said:
Δεν βλάπτεις κανέναν,

Κακό δεν είναι αν απλά γνωρίσετε τα σκυλάκια.Κακό είναι να ζευγαρώσετε 2 τελείως διαφορετικές ρατσες,δημιουργώντας ημίαιμα σκυλιά προς υιοθεσία,την ώρα που υπάρχουν δεκάδες στο ΠΡΟΣΦΟΡΑ και χιλιάδες στους δρόμους..

Αυτό.

θα αρχισω να ανησυχω αλλα συμφωνω μα μια χορτοφαγα[/u]

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Τράβα επειγόντως σε μια χασαποταβέρνα, παρήγγειλε μια κοκορέτσι, μια εξοχικό και ενα κιλό παϊδάκια, κι αν δεν τα φας, τότε να ανησυχήσεις!!!

Θα φέρουμε εξορκιστές, θα φέρουμε ξεματιάστρες, κάτι θα κάνουμε για σένα βρε αδελφέ, γιατί υπάρχουν οι φίλοι άλλωστε?

Και εγώ έχω συμφωνήσει κάποιες στιγμές μαζί της, αλλά... κάνω την πιο πάνω θεραπεία, και συνέρχομαι αμέσως μόλις η χοληστερόλη κατακλύσει το αίμα μου, μην ανησυχείς, η θεραπεία εκτός που είναι άμεση, είναι και νόστιμη!!!

fru_fru

Member
24 Ιανουαρίου 2008
14
0
Strays' help said:
Δεν βλάπτεις κανέναν,

Αυτό.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!
Ειναι κριμα να τα αφηνουμε μετα να περιφερονται ασκοπα...

Εχεις απολυτο δικιο. Απλα ειπα μια προσωπικη μου αποψη...

ROTTIE: Το κείμενο διορθώθηκε.
Θα ήθελα να μην παρακαλέσω να μην χρησιμοποιούνται διαφορετικού χρώματος χαρακτήρες στις δημοσιεύσεις, διότι είναι κουραστικό για όλους τους υπόλοιπόυς που μπαίνουν στον κόπο να διαβάσουν το κείμενο.
Ευχαριστώ