Καλως σας βρηκα.

MEG

Member
8 Ιανουαρίου 2008
22
0
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΑΝΟ, ΚΑΛΕ ΤΙ ΒΛΕΠΩ; ΤΙ MEG ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΑ! ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ;

natascha

Active Member
21 Ιανουαρίου 2008
44
0
Καλώς ήρθες Μάνο!

Τι υπέροχο πλασματάκι είναι αυτό που είδαν τα ματάκια μου? Κουκλίτσα είναι! :)

ΜΑΝΟΣ

Active Member
22 Οκτωβρίου 2007
41
0
MEG said:
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΑΝΟ, ΚΑΛΕ ΤΙ ΒΛΕΠΩ; ΤΙ MEG ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΑ! ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ;
Της εδωσα ενα σπανιο ονομα..................irma :D :D :D Βρε,ουτε διδυμα να ηταν.....

ΜΑΝΟΣ

Active Member
22 Οκτωβρίου 2007
41
0
Strays' help said:
Kαλώς ήρθατε!
Κούκλα η Ιρμα...Αλλά αυτα τα κόκερ γιατί παντα μοιάζουν θλιμμένα μωρεεεεεεεε? :cry:
Ελα μου ντε????Οχι τιποτα αλλο,αλλα σε μπερδευουν κιολας,ασε που ξερουν να το χρησιμοποιουν προς ωφελος τους....

fru_fru

Member
24 Ιανουαρίου 2008
14
0
MANOS,

Η κοκερινα σου φερνει μηπως λιγο και σε σετερακι??? Αν ναι, σου βρηκα τον ΤΕΛΕΙΟ γαμπρο!!!! Τον κυριο Κοκο ( Απο Ερικοκο , αλλα βαριομασταν να το πουμε ολο, οποτε και στο σκετο "ΚΟ" ακουει!) Ειναι 4 ετων, απιστευτος και απεριγραπτα εξυπνος και ομορφος (τι καλη γιαγια που ειμαι!!!) και πολυ θα ηθελε μια γνωριμια με μια κυρια οπως ειναι η ιρμα!

αν τον δεις θα τον λατρεψεις! (αχ, εγινα και η τσατσα του εγγονου μου, τι αλλο θα καμω Θεε μου !!) :p

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
fru_fru, διάβασε πρώτα τους κανονισμούς του forum και μετά κάνεις την προξενήτρα!
Τα «παντρολογήματα» δεν προάγουν την υπευθηνη κυνοφιλια και γι’ αυτό το λόγο ΔΕΝ επιτρέπονται στο Dogforum!

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

fru_fru

Member
24 Ιανουαρίου 2008
14
0
Sorry, δεν το εκανα επιτηδες...
:?

αν το θεωρεις σωστο μπορεις να τα διαγραψεις. Αυτο που εγραψα ηταν μεταξυ σοβαρου και αστειου.

Διεγραψε τα, κανενα προβλημα !!! :D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS

fru_fru

Member
24 Ιανουαρίου 2008
14
0
Διαβασα ολα τα σχετικα.
ε...... Λοιπον αν καποιος ανθρωπος εχει κοκερ με σετερ γυναικα δε βλεπω τι το κακο στο να γνωριστουνε τα ζωακια. Ειναι πιο εξυπνα απο αυτα που εχουν τιτλους και μπουρδες. απλα τα συγκεκριμενα ειναι πιο καλοκουρεμενα. Πιστευω η βαση του σαιτ θα επρεπε να ηταν στα ημιαιμα.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
ΜΑΚΗΣ said:
ήρθες δεν σε φέραμε.

εαν δεν σου αρέσει

στο καλό
:p :p :p

Το φόρουμ δεν έχει γραμμή, ούτε βάση, ούτε έδρα, ούτε καταστατικό με σκοπό και στόχους, ο "σκοπός" του φόρουμ αυτού είναι να ανταλλάξουμε απόψεις,γνώσεις και σχόλια σε όλα τα θέματα που αφορούν τους τετράποδους φίλους μας.Τις διάφορες φυλές,την εκπαίδευση και τα σπορ, τη συμπεριφορά τους,την διατροφή και την υγεία τους,κ.α.

Ο καθένας εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις, κανένας δεν εμποδίζει τους άλλους να πιστεύουν ότι θέλουν, αρκεί να συζητάμε τις απόψεις μας με επιχειρήματα και με ευπρέπεια.

Εαν ήρθες για να συνταχθείς σε κάποια γραμμή, όντως είσαι σε λάθος μέρος.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
παιδια να φερουμε κανεναν παπα να μας αγιασει γιατι πολλα καλικαντζαρακια μπενουν τον τελευταιο καιρο και δεν καταλαβαινω το γιατι..!! :shock: :shock:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Falko said:
αχ μη μου πειτε οτι η Fru fru εχει σχεση και παλι με Marga n Stella..
Γιατι καπως ετσι την βλεπω την δουλεια..
Καλύτερα είναι να μην κυνηγάμε φαντάσματα και καλικάντζαρους.
Όταν αποκαλύπτονται τέτοια φαινόμενα, παίρνουν τον δρόμο για τα αποδυτήρια.
Μέχρι τότε, ας μη είμαστε καχύποπτοι, η συζήτηση ας γίνεται με επιχειρήματα, και όχι με εξορκισμούς.