εχεις σωστα επιχειρηματα και δεν εχω κανενα λογω να αντιτεινω..ας δουμε σιγα σιγα πως θα αντιδραει στο φιμωτρο και βλεποντας και κανοντας....εισαι υποχρεωμενος να προστατεψεις εσυ το ζωο σου..γιατι στο δικαστηριο δεν θα δικαστεις εσυ ουτε θα θανατωθεις εσυ ...το ζωο σου θα θανατωθει και αυτο θα πληρωσει την νυφη...
εμεσως πλην σαφως εσυ θα δικαστεις αλλος θα την πληρωσει ομως.και δεν μιλαω για ευρο.
και οσο για την αυτοπροστασια του μην μου πεις οτι την αφηνεις ελευθερη και κυνηγαει για να ζησει .... της παρεχεις τα παντα ... ε τωρα να της παρεχεις και την παρουσια σου για ολη της την υπολοιπη ζωη της.
και εγω γνωριζω μια πολεμικη τεχνη δεν δερνω οποιον με ενοχλει...παιρνω τα μετρα μου να μην φτασω εκει... και οσο για το φιμωτρο οταν στην πεσει αλλο σκυλι απλα ασε το λουρι και πιασε τον αλλο σκυλο απο το καρυδι και σηκωσε τον αν το παμε ετσι....γιατι και να τσακωθει μην νομιζεις οτι θα νικαει παντα θα φαει αρκετες εκει θα ειναι καλυτερα...? και εκει ξεκινανε αλλα προβληματα φοβιες κτλπ κτλπ και θελουν αλλους χειρισμους.
εγω την γνωμη μου στην ειπα ευχομαι την καλυτερη συμβιωση.