Nα ρωτήσω κάτι? Σε ποια ομάδα (FCI) ανήκουν τα boxer? Και μια ακόμα ερωτησούλα, τα boxer τα πάνε καλά με τα pug?
Nα ρωτήσω κάτι? Σε ποια ομάδα (FCI) ανήκουν τα boxer? Και μια ακόμα ερωτησούλα, τα boxer τα πάνε καλά με τα pug?
όχι ζημιές δεν μου κάνει !!! Παραδόξως το ΜΗ το έμαθαν και οι 2 τους μπαμ! χαχα! (γιατί άραγε...:-\")Μα πως μου διέφυγαν εμένα αυτά τα νέα!!Να σου ζήσει η μεταξένια σου (πραγματικά σαν μετάξυ φαίνεται το τρίχωμά της) αφού αν έψαχνες όνομα θα σου έλεγα να τη βγάλεις Silky
Κάνει ζημιές σαν χαζοκούταβο ή ακόμα;
άνοιξε το κουτάκι με τις μλκς ο ειδικός? χαχα!!!απο εναν ''ειδικο'' σαν και αυτους που συζηταμε σε αλλο θεμα,ακουσα οτι την ουρα των μποξερ και των ροτ,την κοβουν επειδη γινεται πολυ σκληρη και οτι χτυπησει μετα το μελανιαζει η το διαλυει
Συμφωνώ,ειδικά η φωτο που λέει "σταμάτα να τη κοιτάς μπας και σταματήσει",δε παίζεται!!!χαχαχαχαχα...Mάνα, όχι μόνο είναι τέλεια τα φατσόνια σου, αλλά δεν παίζονται και τα σχόλια που έχεις κάτω από κάθε εικόνα! Κλαίω, όμως!!!! χεχεχεχεχεχεχε
Καλέ εδώ έχω πάθει εγώ που δεν μπορώ να πω οτι τρελαίνομαι για το μποξερΑφού ρε παιδιά... έχω πάθει ζημιά... τι να κάνω...