"Καλομελέτα ... και έρχεται..."

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Nα ρωτήσω κάτι? Σε ποια ομάδα (FCI) ανήκουν τα boxer? Και μια ακόμα ερωτησούλα, τα boxer τα πάνε καλά με τα pug?

Στην ομάδα ΙΙ.

Οποιοσδήποτε ισορροπημένος κ καλά κοινωνικοποιημένος σκύλος (ειδικά θηλυκό, μια κ δεν τίθονται "ανταγωνισμοί", όπως στα αρσενικά) μια χαρά θα τα πάει!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Μα πως μου διέφυγαν εμένα αυτά τα νέα!!Να σου ζήσει η μεταξένια σου (πραγματικά σαν μετάξυ φαίνεται το τρίχωμά της) αφού αν έψαχνες όνομα θα σου έλεγα να τη βγάλεις Silky :p
Κάνει ζημιές σαν χαζοκούταβο ή ακόμα;
όχι ζημιές δεν μου κάνει !!! Παραδόξως το ΜΗ το έμαθαν και οι 2 τους μπαμ! χαχα! (γιατί άραγε...:-\")

Δεν ξέρω αν φταίει η πρόσφατη κουταβίσια εμπειρία μου... αλλά αυτό το πράγμα με την Sabi είναι απίθανο! Μιλάμε για τεράστια ποσοστά επιτυχίας όσον αφορά το θέμα "που τα κάνουμε" ! Από εχτές το πάμε με σερί επιτυχιών !!!!!!! :)

Επίσης επειδή δείχνει τρομερά έξυπνη και ειλικρινά και η Angie είναι πολύ fast learner, πειραματίστηκα για πλάκα.... στο Κάτσε και μου το κάνει !!!! Έχω τρελαθεί από χαρά!

Γενικότερα το καλό είναι πως έχω την Angie "κλαρίνο" στο σπίτι... (έξω με έχει σχεδόν γραμμένη- μερικές φορές αναρωτιέμαι αν είμαι αόρατη :p ) χαχα και όταν το πράγμα πάει να "φύγει" από εκεί που το θέλω, μπαίνει η μεγάλη μπαμ στην θέση της και ακολουθεί πολύ γρήγορα η μικρή...

Προς το παρόν δουλεύω πολύ με την angie κυρίως το να της δείξω ότι δεν έχει χάσει τίποτα απολύτως από αυτό που είχαμε!
Με κόβει κ με μετράει non stop... παρατηρεί το αν απλώσω έστω το χέρι μου να χαιδέψω την μικρή και απλά φεύγουν μαχαιριές αν τολμήσω να το κάνω! χαχαχαχαχα!!!! :D

Η αλήθεια είναι πως ειδικά τις στιγμές που την πετυχαίνω στα αγαπησιάρικα της και είναι χαλαρή, μετά από ύπνο, ξαπλώνω την χαϊδεύω και φέρνω σιγά σιγά και το μωρό δίπλα και μου αρχίζουν τα παιχνίδια και τις αγάπες !

Πάντως αυτό που λένε ορισμένοι ότι τα σκυλιά δεν ζηλεύουν... εγώ μόνο ως ζήλια μπορώ να το χαρακτηρίσω αυτό που ζω! Ζήλια μικρού παιδιού !!!! :D

Σε κάποια φάση άρχισε το μωρό να μου δίνει φιλιά στο πρόσωπο και πετάχτηκε η άλλη σαν ελατήριο κ ήρθε και με έκανε μπάνιο!!!!!!!!!!!! Η κατάληξη ήταν να μπερδευτούν στο τέλος τα φατσόνια τους και να δίνουν το ένα φιλάκια στο άλλο! χαχα!!!

Ζω την υπογραφή μου εις διπλούν !!!!!! Με λένε Ειρήνη και είμαι ΚΑΛΑ! :D

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
το.."μεγάλο παιδί" σου είναι απλά ένας έρωτας!Και το μικρό βέβαια δεν πάει πίσω:)

Όσκαρ

Active Member
20 Ιανουαρίου 2012
40
0
είναι κούκλαααα!! καλώς τη δέχθηκες! φαντάζομαι πόσο θα έχεις ξετρελαθεί !! φτου-φτου!

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Δεν υπάρχει η φάτσα της, απλά δεν υπάρχει!! Να τη χαίρεσαι και αυτή και το άλλο το τετραποδάκι σου!!!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Η ουρά είναι όλα τα λεφτά !!!! της δίνει τόση χάρη !!!! :D
μακάρι να είχε και η Angie, δυστυχώς το πετσόκοψαν λογικά όταν ήταν ημερών, αφού όταν την πήραμε ήδη έλειπε...
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια!!!

ΥΓ. Όσκαρ... ναι έχω !!! είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Εγω παλι προτειμω τις μουρες τους!εχω ενα θεμα με τα μαγουλα.ο Αλπεν εχει βγει εκτος προτυπου απο το τραβηγμα

απο εναν ''ειδικο'' σαν και αυτους που συζηταμε σε αλλο θεμα,ακουσα οτι την ουρα των μποξερ και των ροτ,την κοβουν επειδη γινεται πολυ σκληρη και οτι χτυπησει μετα το μελανιαζει η το διαλυει

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
απο εναν ''ειδικο'' σαν και αυτους που συζηταμε σε αλλο θεμα,ακουσα οτι την ουρα των μποξερ και των ροτ,την κοβουν επειδη γινεται πολυ σκληρη και οτι χτυπησει μετα το μελανιαζει η το διαλυει
άνοιξε το κουτάκι με τις μλκς ο ειδικός? χαχα!!! :p :D
Δικαιολογίες για να πάρεις το "νυστέρι" και να αρχίσεις να πετσοκόβεις... υπάρχουν πολλές τελικά! ;)

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Όταν τις είδα έτσι... απλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να μην τραβήξω πάλι φωτό!!!! έλιωσα η "μάνα" :) :D

"Ψιτ Sabi ... μας τα έχει κάνει τσουρεκάκια η μαμά" :D

"Σταμάτα να την κοιτάς μπας και σταματήσει..." :p

"Κάτσε να βγάλουμε μια με πόζα γιατί δεν θα μας αφήσει στην ησυχία μας.... " :p

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Mάνα, όχι μόνο είναι τέλεια τα φατσόνια σου, αλλά δεν παίζονται και τα σχόλια που έχεις κάτω από κάθε εικόνα! Κλαίω, όμως!!!! χεχεχεχεχεχεχε

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Mάνα, όχι μόνο είναι τέλεια τα φατσόνια σου, αλλά δεν παίζονται και τα σχόλια που έχεις κάτω από κάθε εικόνα! Κλαίω, όμως!!!! χεχεχεχεχεχεχε
Συμφωνώ,ειδικά η φωτο που λέει "σταμάτα να τη κοιτάς μπας και σταματήσει",δε παίζεται!!!χαχαχαχαχα...

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Τίποτα! Να απολαύσεις τον κεραυνοβόλο που ζεις! Και τα βλέπω έχουν δέσει! Μια χαρά! Εμάς με τον καιρό τα βρήκαν τόσο πολύ μεταξύ τους, που ο μικρός πάει στον μεγάλο (ηλικιακά πάντα, γιατί σωματικά είναι από μία σκατούλα όλα τους :) )και του καθαρίζει με τη γλωσσίτσα τα αυτιά και τα ματάκια! :) Για να μην θίξω το ότι όταν παίζουν μεταξύ μας, μας έχουν γραμμένους εντελώς!!! Άντε, και στα δικά σας! χεχε

IanKav

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2012
48
0
Εχω αρχισει να νιωθω λιγο πασας με τα 3 "ζημιαρικα" κοριτσια μου. . . !:macarra:

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλά, IanKav, είπαμε, εσύ περιμένεις τον συγχρονισμένο οίστρο!

Κουκλιά τα μωρά! Και το νήπιο και το προνήπιο! ;)

Mια χαρά τα πάνε τα ζουζούνια! Είδατε που ανησυχούσατε? Περισσότερο το άγχος σας παρά το κακό τους! Ποιός σας πιάνει τώρα...
Καλή ανατροφή και καλή συγκατοίκηση! :D :):D