"Καλομελέτα ... και έρχεται..."

gazzy90

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
190
2
Χιχιχι τι φάτσες!! Φαντάζομαι δεν θα τη φέρετε τη μικρή αύριο να τη φάει ο Buddy, ε; :D

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Πάλι καλά που μου το θύμησες! :D
Αύριο λέμε για Χολαργό! (αν δεν ρίχνει τίποτα καρέκλες) :p
Κυρίως επειδή είναι περιφραγμένο το πάρκο αυτό και νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια για να την αφήσω!
Θα έρθετεεεεε ??? ε?? :)

και όχι... δεν θα φέρω μεζέ στον Buddy ! Θα αρκεστεί στην Angie πάλι :p χαχα!!!

gazzy90

Well-Known Member
12 Οκτωβρίου 2011
190
2
Ναι, μας έστειλε και η m@r@ μήνυμα!
Λέμε να έρθουμε κατά πάσα πιθανότις!

Με τόσα κρύα και χιόνια ο Buddy δεν έκανε καμιά αξιοπρεπή βόλτα μες στη βδομάδα οπότε το ΣΚ πρέπει να ξεδώσει!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Παιδιά, reply στο reply σαν chat ανάμεσα σε 2,3 άτομα, δεν είναι κ ό,τι καλύτερο σε 20+ σελίδες thread.
Υπάρχουν κ τα πμ, msn κ.λπ.

Ας μείνει το θέμα καθαρά ως παρουσίαση των μικρών κοριτσιών (καθημερινότητα, εκπαίδευση, συμπεριφορά κλπ)! ;-)

IanKav

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2012
48
0
Παιδιά, reply στο reply σαν chat ανάμεσα σε 2,3 άτομα, δεν είναι κ ό,τι καλύτερο σε 20+ σελίδες thread.
Υπάρχουν κ τα πμ, msn κ.λπ.
Χαλασαμε τοσο χαρτι και μελανι τσαμπα...σε μερες κρισεις...δεν λεει...:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Χαλασαμε τοσο χαρτι και μελανι τσαμπα...σε μερες κρισεις...δεν λεει...:D
Eίναι τουλάχιστον άδικο να ειρωνευόμαστε ανθρώπους που πάντα καλοπροαίρετα προσπαθούν να κρατήσουν μια τάξη στο dogforum. :rolleyes:

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
kyveli είναι επίσης λίγο άδικο κατά την άποψη μου σε άλλα τοπικ να μπορεί να γίνεται τσατ και καλαμπουράκι για πολλές σελίδες και να επιτρέπεται δίχως καμία παρατήρηση...
Συγχωρέστε μας που μοιραζόμαστε την χαρά μας με ορισμένα μέλη που χαίρονται και αυτά μαζί μας για το νέο μας κουτάβι!
Δεν θεωρώ ότι χαλάμε κανένα θέμα.. έτσι ώστε να χρειάζεται να επιβληθεί η "τάξη"... ;)

IanKav

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2012
48
0
Eίναι τουλάχιστον άδικο να ειρωνευόμαστε ανθρώπους που πάντα καλοπροαίρετα προσπαθούν να κρατήσουν μια τάξη στο dogforum. :rolleyes:
Κυβελη, μην ανεβαζεις θερμοκρασια.. Ο γραπτος λογος ειναι ευκολα παρεξηγησιμος...
Οξυμωρο αστειακι ειναι για καποιον χαλαρο ανθρωπο..
Για καποιον μη χαλαρο, ισως ειναι παρεξηγισιμο...
Αλλα ακομα και για αυτους, το emoticon θα επρεπε να προσφερει το καθαρο και οχι το παρεξηγημενο μηνυμα...! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
kyveli είναι επίσης λίγο άδικο κατά την άποψη μου σε άλλα τοπικ να μπορεί να γίνεται τσατ και καλαμπουράκι για πολλές σελίδες και να επιτρέπεται δίχως καμία παρατήρηση...
Συγχωρέστε μας που μοιραζόμαστε την χαρά μας με ορισμένα μέλη που χαίρονται και αυτά μαζί μας για το νέο μας κουτάβι!
Δεν θεωρώ ότι χαλάμε κανένα θέμα.. έτσι ώστε να χρειάζεται να επιβληθεί η "τάξη"... ;)
Μάλλον δεν κατάλαβες ότι με την παρατήρηση της η Νατάσσα το δικό σου thread διαφύλαξε...Ουδέν περαιτέρω σχόλιο από μένα.

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Μα πως μου διέφυγαν εμένα αυτά τα νέα!!Να σου ζήσει η μεταξένια σου (πραγματικά σαν μετάξυ φαίνεται το τρίχωμά της) αφού αν έψαχνες όνομα θα σου έλεγα να τη βγάλεις Silky :p
Κάνει ζημιές σαν χαζοκούταβο ή ακόμα;

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
οι φωτογραφίες είναι υπέροχες και τα σκυλάκια σας είναι το ένα πιο φατσούλα από το άλλο ..... εγώ προτείνω να συνεχίσετε να ανεβάζετε φωτογραφίες να τα καμαρώνουμε και εμείς οι μακρινοί ..... και αφήστε τις αψιμαχίες για άλλα τόπικ;) .... εδώ έχουμε χαρές .....:D