Καλησπερα

SATNIKOS

New Member
23 Μαϊου 2009
3
0
ΚΡΗΤΗ
Γεια σαs παιδια,
Μολιs γραφτικα στο ομορφο σαs φορουμ,και σε λιγεs μερεs προκετε να αποκτησω ενα θυλικο Nεαs Γηs.
Εxω ξετρελαθει με αυτη τη ρατσα και παρολο που αχω διαβασει αρκετα θα ηθελα απο καποιο φυλο/η του φορουμ και αλλεs πληροφοριεs.
Π.χ. κανουν για φυλακεs?
εχουν προβλημα με την ζεστη μαs χωρα ?
κτλ.
Σαs ευχαριστω!!!!

harley

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2008
126
0
γεια satnikos η sophiaouda μπορει να σε βοηθηση μιας και εχει 2 σκυλια της ιδιας
ρατσας με το δικοσου και οχι μονο γι αυτο

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλώς ήρθες!!:)
Από που θα το πάρεις το κουτάβι σου;
Γενικά φημίζονται για τον πολύ καλό και φιλικό χαρακτήρα τους...Δεν είναι αυτό που λέμε σκυλιά φύλακες...
Η Sophiaouda, όμως, θα σου λύσει σίγουρα όλες σου τις απορίες!!!:)

harley

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2008
126
0
α και απο την αναζητηση μπορει να βρεθει κατι:cool::)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Καλώς ήρθες!!!:):)

Φοβερή επιλογή αν και δεν ξερω γιατι το θελεις..:)
Σοφιααααα ανέλαβε!!:)

SATNIKOS

New Member
23 Μαϊου 2009
3
0
ΚΡΗΤΗ
Σαs ευχαριστω παιδια ,
θα περημενω να με κατατοποιση καποιοs που εχει την ιδια ρατσα....μαλλον η sophiaouda.
Εψαξα και για βιβλια(στα ελληνικα) σχετικα με τα newfoundland αλλα.......τιποτα!

harley

Well-Known Member
6 Οκτωβρίου 2008
126
0
Σαs ευχαριστω παιδια ,
θα περημενω να με κατατοποιση καποιοs που εχει την ιδια ρατσα....μαλλον η sophiaouda.
Εψαξα και για βιβλια(στα ελληνικα) σχετικα με τα newfoundland αλλα.......τιποτα!
μην ανχωνεσε, δεν χανει ευκαιρια να πει για τα new f.

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Πολλα Νεας Γης βλεπω!!!!! :)
Σε 10 μερες θα ερθω Κρητη,αρα θα τα πουμε και απο κοντα!

Για φυλακες λίγα πραγματα.
Ζεστη? στην Κρητη δεν θα εχεις κανενα προβλημα (ήμουν το καλοκαιρι 35 μερες και περασαν ζαχαρη)

Καλως ήρθες!!!!!:)

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Σας βλέπω κι εσάς στο τέλος να κάνετε Subforum για τα νιούφυ σας!!!!:p:p:p

SATNIKOS

New Member
23 Μαϊου 2009
3
0
ΚΡΗΤΗ
Σαs ευχαριστω ολουs !!
Tελικα με κοροιδεψαν κατι πονηροι και μαλλον δεν θα παρω το ΝΕΑΣ ΓΗΣ.....
Βρηκα ενα εκτροφειο στον μαραθωνα για να παρω ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΡΙΤΡΙΒΕΡ(που μου αρεσουν πολλυ).
Σημερα τα κουταβια ειναι 7 ημερων........θα περημενω και θα αγορασω αυτη την υπερωχη ρατσα.
σαs ευχαριστω και παλι ολουs για το ενδιαφερον και τιs απαντισειs σαs!!

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Αν ησουν σιγουρος για την επιλογη σου δεν θα άλλαζες γνωμη,επιδη καποιοι σε κοροιδεψαν :rolleyes:...... τωρα το καποιοι θα ήθελα να μας αναφέρεις ποιοι είναι.

Όταν λες ότι εχεις διαβάσει κλπ για τα νεας γης,,,,,και ρωτας αν ειναι φυλακες:confused:;):confused:

Καλυτερα να αποφασησεις τι θελεις απο τον σκυλο και ετσι θα διαλεξεις μια φυλη......:)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Ουδεμία σχέση το νιουφι με το ρετριβερ! Πως και αποφάσισες να μεταπηδήσεις απο το ένα στο άλλο? Ξέρεις τίποτε για τα ριτριβερ? Πχ οτι έχουν απίστευτα επίπεδα ενέργειας που πρεπει να εκτονώνεται κάπου? Εχεις χρόνο να του δώσεις για την άσκηση που του χρειάζεται? :)

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
καλα και απο εκει που θες να τα παρεις παιζει να σου βγει και λαμπραντορ-με γκολντεν

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ελάτε μωρέ, πριν πάρω σκύλο κι εγώ έκανα τέτοια. Αφού μια φορά είδα είνα χάσκυ, μ' άρεσε και είπα ότι τέτοιο θα πάρω σε άσπρο!:eek::eek: Μ' άκουσε και μια φίλη μου και άρχισε να μου φωνάζει ότι σκύλο θα πάρω και όχι αυτοκίνητο!:p:p