Καλησπερα

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
μαλιστα.δεν ηξερα οτι βαριουνται τοσο.
και θεωρουσα οτι δεν ειναι ατσουμπαλα σκυλια.τουλαχιστον απο αυτα που εχω δει.
τα ροτ ας πουμε ειναι ατσουμπαλα

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.013
ΑΤΤΙΚΗ
καλώς ήρθες...!:)
αφού σου αρέσουν οι βέλγοι δες αυτά....
http://www.youtube.com/watch?v=qb8Kc7YMHOg
http://www.youtube.com/watch?v=Y7qUJa1PVdA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Yp46p62YFPc&feature=related
νομίζω ότι λόγω του χαρακτήρα ,του ταμπεραμέντου,της ευφυίας και της ενέργειας που έχει το γκρένενταλ ή και το τερβύρεν (για να μη μας δαγκώσει η Νατάσσα...:D)είναι μια απο τις πιο κατάλληλες φυλές για σπορ όπως το Agility.
Βάλε και την αφοσίωση και το συναισθηματικό δέσιμο που δημιουργεί με τον ιδιοκτήτη....και το γλυκό έδεσε!
Καλή επιλογή.....:)

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
εντυπωσιακο.
θα το σκεφτω απο ολες τις μεριες και θα δω.αν και δεν κρατιεμαι θα κανω υπομονη μεχρι να ειμαι σιγουρος.
''σπιτι χωρις σκυλο αδειο απιτι''

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Καλώς ήρθες!

Πιστεύω πως το Γκρένενταλ είναι έξυπνη επιλογή (εφ' όσον σου αρέσει και γενικώς).
Πολύ έξυπνοι σκύλοι αλλά και πολύ ευαίσθητοι (μπορείς να κάνεις πολύ "λεπτομερείς" εκπαίδευση σε πολλά διαφορετικά πράγματα).

Κρίμα να μην είσαι Χανιά. Έχω (μαζέψει από τον δρόμο) ένα ημίαιμο Γκρένενταλ 3ων μηνών με υπέρχο χαρακτήρα και μυαλό!
Αν την γνώριζες θα σε έπειθε σε λίγα λεπτά, πως θα ήσουν τυχερός να την είχες δική σου.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
καπου εβλεπα και τα μποσερον.δεν γνωριζω κανουν για τετοια σπορ?
αν και απο οτι ξερω δεν υπαρχουν πια εκτροφεις στην ελλαδα.γαλλια ομως εχει πολλα τετοια και καλους εκτροφεις.
αν και νομιζω πως ειναι κομματακι δυσκολο σκυλι:rolleyes:

cgri1976

Well-Known Member
μου αρεσουν καλσικα τα ροτ αλλα πολυ βαρια σκυλια για τετοια σπορ (αν και εχω δει)
θελω να βρω φυλες καταλληλες για agility και θα αποφασισω αναμεσα σε αυτες..
boxer,dogo argentino μου αρεσουν αρκετα εξυπνα και δραστηρια
+1000!!!!!!!!!!!!!! boxer!!!

cgri1976

Well-Known Member
ΧΡΩΜΑ : Πυρόξανθο η ραβδωτό. Το πυρόξανθο χρώμα συναντάται σε αποχρώσεις που ποικίλουν από το ανοιχτό υπόξανθο έως το σκούρο κοκκινωπό του ελαφιού, αλλά το πιο ωραίο είναι το μεταξύ αυτών (κοκκινωπό υπόξανθο). Μαύρη μάσκα. Η ραβδωτή ποικιλία, στις ανωτέρω αποχρώσεις του υπόξανθου, έχει σκούρες η μαύρες ραβδώσεις που διατρέχουν το σώμα παράλληλες προς την κατεύθυνση των πλευρών. Το βασικό και οι ραβδώσεις πρέπει να σχηματίζουν ξεκάθαρη αντίθεση. Τα λευκά σημάδια δεν χρειάζεται να απορρίπτονται, γιατί μπορεί να είναι πολύ ελκυστικά.
Απολύτως μαύρα μπόξερ είναι εκτός προτύπου απο το 1925 . Ακόμα και αυτά που δείχνουν πολύ σκούρα, φέρουν ραβδώσεις, έστω λίγες (1-2) ή πολύ αχνές.

cgri1976

Well-Known Member
αυτο αν δεν κανω λαθος και ετσι οπως φαινεται στην φωτο δεν ειναι boxer. ειναι αμερικανικο bulldog ή cane corso ή κατι αλλο με διασταυρωση boxer....Σιγουρα δεν υπαρχουν boxer εστω μαυρα με λευκα σημεια.....το ειχα ψαξει και εγω και ειχα ρωτησει και εκτροφεις που εκτρεφουν boxer.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
και εγω δεν το εκανα για μποξερ αλλα απο χρωμα και ομορφια σκιζει

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
[FONT=&quot]FCI-Standard N°144 Boxer[/FONT]

[FONT=&quot]COLOUR[/FONT][FONT=&quot] : Fawn or brindle : Fawn comes in various shades from light fawn to dark deer red but the most attractive shades are in the middle range (red fawn). Black mask. The brindle variety : fawn background of varying shades has dark or black stripes running parallel to ribs. Stripes must contrast distinctly to ground colour. White markings should not be discarded. They can be quite pleasant[/FONT]

[FONT=&quot]FAULTS[/FONT]
...
Colour of coat : Mask extending beyond muzzle. Stripes (brindling) too close together or too sparse.
Sooty ground colour. Mingled colours. Unattractive white markings such as a entirely white head or white on one side of the head. Other colours and white markings exceeding one third of the ground colour.