Καλησπερα

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Ειμαι νεο μελος στο φορουμ.:)
αν και το ειχα βρει και πιο παλια σημερα αποφασισα να κανω εγγραφη.
αυτο τον καιρο δεν εχω σκυλο,προκειτε στο αμεσο μελλον να αποκτησω ομως.θα αχοληθω με καποιο σπορ (οχι εγω ο σκυλος:p) οποτε θα ειναι ενα κριτηριο για την ρατσα αυτο.
θα χαρω πολυ να μοιραστω τις εμπειριες μου που εχω απο τα τετραποδα μαζι σας

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Καλώς ήρθες στο φόρουμ και καλή συνέχεια να έχουμε.
Είσαι ενήμερος για bybs και pet shops/puppy mills ;
Ξέρεις ότι το σκυλάκι που ονειρεύεσαι πρέπει να είναι μόνο από σοβαρό εκτροφέα;

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
ευχαριστω πολυ.
ασχολουμαι αρκετο καιρο και ξερω τι συμβαινει καλα κανεις βεβαια και το επισημαινεις.
εχω παρακολουθησει εκθεσεις εχω μιλησει με εκτροφεις κτλπ και γενικα ασχολουμε απο παιδακι με σκυλια,οι μεγαλες αγαπες δεν κρυβονται:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Εύγε λοιπόν :)
Κατά τι ράτσα το βλέπεις; Γερμανικό ε; :p

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
Καλώς ήρθες! :)
Ποιο σπορ;
ευχαριστω καλως σας βρηκα!
αν και μου αρεσουν τα περισσοτερα σπορ ipo κτλπ..
με τραβαει πιο πολυ κατι σε στυλ agility.
πιστευω πως ειναι καλυτερα για τον σκυλο τετοια σπορ,τα αλλα θελουν πολλυ προσοχη αλλιως τον χαλανε.
αληθεια κανει κανεις απο εδω με τον σκυλο του agility?

Εύγε λοιπόν :)
Κατά τι ράτσα το βλέπεις; Γερμανικό ε; :p
αν ηταν κατι σε ποιμενικο θα προτιμουσα βελγικο,εχω καιρο να σκεφτω ακομα.θελω να το ψαξω λιγο καλυτερα.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
αυτος ο σκυλος που εχει η νοελα στο προφιλ τις ελληνικο ποιμενικος μου φανηκε!
με αυτον τον σκυλο κανει?
τις περισσοτερες φορες για τετοια σπορ διαλεγουν μικροσωμες φυλες,αν και θαπροτιμουσα κατι γυρω στα 40kg.

Last edited:

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Με τη θηλυκια κανει, που ειναι border collie.:D

φοβερα σκυλια τα ντοπερμαν αλλα δεν νομιζω οτι μου ταιριαζουν:)
Πες μας τι εχεις στο μυαλο σου τοτε? Μαλινουα, γκρενενταλ?

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
μου αρεσουν καλσικα τα ροτ αλλα πολυ βαρια σκυλια για τετοια σπορ (αν και εχω δει)
θελω να βρω φυλες καταλληλες για agility και θα αποφασισω αναμεσα σε αυτες..
boxer,dogo argentino μου αρεσουν αρκετα εξυπνα και δραστηρια

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
μου αρεσουν καλσικα τα ροτ αλλα πολυ βαρια σκυλια για τετοια σπορ (αν και εχω δει)
θελω να βρω φυλες καταλληλες για agility και θα αποφασισω αναμεσα σε αυτες..
boxer,dogo argentino μου αρεσουν αρκετα εξυπνα και δραστηρια
Να μαστε!!
Εμεις ξεκινησαμε για να κανουμε αλλα στο δρομο χαθηκαμε.. Δεν ειμαι σιγουρη οτι το dogo ειναι ιδανικο για agility...
Αντιθετως η Ιρινα (μποξερ-πιτ), πιστευω θα ηταν ιδανικη! Πηδαει σαν κατσικι, εχει αυτοελεγχο απιστευτο και υπακουη οσο δεν παει αλλο!

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
ενδιαφερον.
μπορεις να μου αναλυσεις λιγο το "στο δρομο χαθηκαμε"
θα με ενδιαφερε.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Ο κεφάλας της (diego) έχει τέσσερα αριστερά πόδια, οπότε για χορό δεν... :D Ασε, μην σε πατήσει ή σε σπρώξει...:D

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
η αληθεια ειναι οτι το σπορ δεν το θελω για να ασχοληθω 'επαγγελματικα' μονο για να μην βαριεμαι ουτε εγω ουτε ο σκυλος.οποτε το μερος του χορου δεν με απασχολει και τοσο.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ο κεφάλας της (diego) έχει τέσσερα αριστερά πόδια, οπότε για χορό δεν... :D Ασε, μην σε πατήσει ή σε σπρώξει...:D
Για χορο ο Ντιεγκο???? Αχαχαχα ουτε να το φανταστω δε μπορω! Δεν υπαρχει πιο αμπαλος απο αυτον!!!! Ετσι και πεσει πανω σου, πας κατευθειαν για ορθοπεδικο! Εδω περπαταει και μας παταει, ερχεται και "καθεται" κανονικα πανω μας.... ολο χαρη ειναι το καμαρι μας!!!:p

Ξεκινησαμε με ΒΥ, δωσαμε εξετασεις, περασαμε με αριστα. Μετα ειπαμε να συνεχισουμε με ΒΗ αλλα δεν... καναμε και μια δυο τραβηγμα βαρων αλλα βαριοταν απιστευτα. Προσπαθησαμε να περασουμε και απο ενα τουνελ αλλα δε χωρουσαμε :p, την τραμπαλα και τα γεφυρακια τα εχουμε αλλα μετα τη δευτερη φορα μουλαρωνουμε και μενουμε ακινητοι αρνουμενοι να συνεχισουμε:rolleyes:
Η αληθεια ειναι οτι τα dogo δεν ειναι τοσο προσηλωμενα, βαριουνται απιστευτα και γενικα δεν εκπαιδευονται και πολυ ευκολα.
Αυτο που του αρεσει παρα πολυ ειναι να τον αμολαω στο βουνο να τρεχει σαν κατσικι και να ξεθαβει καμια χελωνα! Α και οι βολτες με ποδηλατο! Μετα ειναι το ιδανικο σκυλι! Δεν υπαρχει μεσα στο σπιτι!

Last edited: