Καλησπερα στο σκυλοφόρουμ -πρόταση για οικονομικότερη φιλοξενία ζωων

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά και ο ελεύθερος επαγγελματίας που προσφέρει υπηρεσίες ιδιωτεύει.
Την εταιρεία αποκλείει.
Ενταξει τωρα αν θες να παιξεις με τις λεξεις, η να φανταζεσαι το απιθανο, ειναι μια εκδοχη!

Οταν ενας ηλεκτρολογος θελει να παρει την δουλεια κ δεν εχει εταιρια, δεν λεει "εμπιστευτειτε την ηλεκτρολογικη σας εγκατασταση σε εναν ιδιωτη" :p

Ομοιως αν η κυρα Μαριω ηθελε να αποκλεισει τις πανσιον ως εταιριες αλλα ηταν επαγγελματιας θα εβαζε αγγελια "αφηστε το σκυλακι σας σε εναν pet sitter"

Απο την αλλη αν ηθελε να της εμπιστευτεις το σκυλο "στα μαυρα" μη εχοντας καμια επαγγελματικη εμπλοκη δεν μπορω να φανταστω πως αλλιως θα το εγραφε απο το "αφηστε το σκυλακι σας σε εναν ιδιωτη"......

joks

Well-Known Member
1 Μαϊου 2012
367
618
Ενταξει τωρα αν θες να παιξεις με τις λεξεις, η να φανταζεσαι το απιθανο, ειναι μια εκδοχη!

Οταν ενας ηλεκτρολογος θελει να παρει την δουλεια κ δεν εχει εταιρια, δεν λεει "εμπιστευτειτε την ηλεκτρολογικη σας εγκατασταση σε εναν ιδιωτη" :p

Ομοιως αν η κυρα Μαριω ηθελε να αποκλεισει τις πανσιον ως εταιριες αλλα ηταν επαγγελματιας θα εβαζε αγγελια "αφηστε το σκυλακι σας σε εναν pet sitter"

Απο την αλλη αν ηθελε να της εμπιστευτεις το σκυλο "στα μαυρα" μη εχοντας καμια επαγγελματικη εμπλοκη δεν μπορω να φανταστω πως αλλιως θα το εγραφε απο το "αφηστε το σκυλακι σας σε εναν ιδιωτη"......
Δηλαδή αν διάβαζες:" εάν βαρεθηκατε τις ατέλειωτες ουρές στον ΕΟΠΥΥ επιλέξτε εναν ιδιώτη γιατρό μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης." Θα έλεγες ότι ο γιατρός δεν είναι κανονικος και στο φέρνουν απέξω απέξω?

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Δηλαδή αν διάβαζες:" εάν βαρεθηκατε τις ατέλειωτες ουρές στον ΕΟΠΥΥ επιλέξτε εναν ιδιώτη γιατρό μέσω της ιδιωτικής ασφάλισης." Θα έλεγες ότι ο γιατρός δεν είναι κανονικος και στο φέρνουν απέξω απέξω?
Ξαναλεω οτι παιζουμε με τις λεξεις, αλλα θα σου απαντησω.
Μιλας για ιδιωτη ΓΙΑΤΡΟ, αρα προσδιδεις επαγγελματικη ιδιοτητα!
Δεν λες αν δεν σου κανει η ουρα στον ΕΟΠΠΥ ελα σε εναν ιδιωτη να σε κανει καλα.

Αν ελεγε για εναν ιδιωτη pet sitter η για μια ιδιωτικη πανσιον θα το συζηταγαμε σε αλλη βαση........

joks

Well-Known Member
1 Μαϊου 2012
367
618
Ξαναλεω οτι παιζουμε με τις λεξεις, αλλα θα σου απαντησω.
Μιλας για ιδιωτη ΓΙΑΤΡΟ, αρα προσδιδεις επαγγελματικη ιδιοτητα!
Δεν λες αν δεν σου κανει η ουρα στον ΕΟΠΠΥ ελα σε εναν ιδιωτη να σε κανει καλα.

Αν ελεγε για εναν ιδιωτη pet sitter η για μια ιδιωτικη πανσιον θα το συζηταγαμε σε αλλη βαση........
Επιτέλους συμφωνούμε πως η λέξη ιδιωτης δεν σημαίνει έλλειψη επαγγελματικής ιδιότητας. Αλλιώς η φράση ιδιωτης γιατρος θα σήμαινε αυστηρά επιστημονική επάρκεια χωρίς άσκηση επαγγέλματος.
Επειδή είμαι σίγουρος πως έχω κουράσει σταματάω εδώ.
Έτσι κι αλλιώς δεν μου έπεφτε λόγος και κακώς ανακατευτηκα εξαρχής.
Προς υπεράσπιση μου έχω ήδη ζητήσει συγγνώμη.:)