Καλησπερα στο σκυλοφόρουμ -πρόταση για οικονομικότερη φιλοξενία ζωων

barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
48
για την ιστορία, η @Mara boo δεν ανακάλυψε τον τροχό.. Αυτά τα πράγματα γίνονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης
Άλλοι παραχωρούν το σπίτι τους σε αγνώστους με την προϋπόθεση να προσέχει το ζωάκι τους.
Άλλοι ψάχνουν να εξυπηρετηθούν από κάποιον στην περιοχή τους.
Το που θα αφήσει ο καθένας το κατοικίδιο του είναι μια επιλογή που είναι ελεύθερος να την κάνει με τα δικά του κριτήρια. Μπορεί να απευθυνθεί και να ρωτήσει και αν δεν του κάνει ας μην πάει.

Mara boo

Member
6 Μαϊου 2019
7
1
Καλησπέρα και πάλι, επειδή βλέπω πως εκτροχιαστηκε λίγο η κουβέντα και κατάντησε γραφική, θέλω να κλείσω με το ότι εμείς προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καλό, και πάνω απολα με γνώμονα το καλό των ζώων, τώρα καταλαβαίνω τις αμφιβολίες και την έλλειψη εμπιστοσύνης κάποιων, και Είναι απόλυτα σεβαστή, εδώ λοιπόν,θέλω να τονίσω , πως με αυτό το ποστ ουδέποτε πιεσαμε κανέναν να ακολουθήσει αυτό τον τρόπο φύλαξης. Η πρόταση υπάρχει εκεί για να την ακολουθήσει και να την ασπαστεί οποίος θέλει και τον καλύπτει, με τα δικά του κριτήρια. Όπως είπε πολύ σωστά και ο-η @barouf, τέτοιες εναλλακτικές υπάρχουν παντού πλέον, από airbnb, μέχρι freelance photography μέχρι και στο Pet sitting, για το οποίο συζητάμε. Απο κει κ πέρα ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του, και νομίζω το αν κάποιος είναι τελικά έμπιστος φαίνεται απτην δουλειά του, και απτις κριτικες που εισπράττει από άτομα που τον έχουν εμπιστευτεί, και σίγουρα όχι από κάποιον άγνωστο στο ίντερνετ που ουδεμία σχέση έχει με εμάς, η την δουλειά μας.
Ευχαριστώ

• Like
Reactions: mareco

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Το που θα αφήσει ο καθένας το κατοικίδιο του είναι μια επιλογή που είναι ελεύθερος να την κάνει με τα δικά του κριτήρια.
Είπε κάποιος το αντίθετο;
Την γνώμη μας εκφράζουμε...
Εδώ άλλοι τα παρατάνε και στον δρόμο. Ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια, προφανώς.
Ούτε είδα να σχολιάζει κάποιος , ότι είχαμε ανακάλυψη του τροχού. Αντιθέτως μάλιστα, εγώ είπα ότι από την στιγμή που υπάρχουν πελατάκια, τέτοιου είδους "έξυπνα" μεροκάματα παίζουν και θα παίζουν.
Γενικά δεν κατάλαβα το νόημα όλου του post σου...

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Μάλλον αρχίζω και τα παίρνω λίγο, ιδιαίτερα όταν βλέπω θράσος.
@Mara boo μπήκες σε φόρουμ. Τα φόρουμ είναι ηλεκτρονικά καφενεία, είτε μας αρέσει είτε όχι! Το πως σε βολεύει εσένα να γίνει μια κουβέντα απέχει παρασάγκας από το "κατάντησε γραφική".
Το αν κάνετε καλό ή όχι (μιας και θέλεις να κλείσεις το θέμα) το κρίνουν αυτοί οι υπόλοιποι και όχι εσείς. Και τουλάχιστον αυτό το καλό δεν είναι και τσάμπα. Εκτός αν εννοείς καλό για σας.
Η πρόταση υπάρχει στην διαφήμισή σας στα σοσιαλ. Όταν μπαίνεις σε φόρουμ να ανοίξεις συζήτηση για αυτό που κάνεις και προτείνεις, να περιμένεις ερωτήσεις και αντιδράσεις.

Αν αύριο έκανες παιδί, και είχες ανάγκη λόγω εργασίας να το αφήσεις κάπου, θα σε ικανοποιούσε μια σελίδα φβ με λουλουδάκια και η δια στόματος και φβ διαβεβαίωση ότι "εγώ αγαπάω όλα τα παιδάκια και φροντίζω για το καλό τους, οπότε καταθέτω την πρόταση για το καλό σου, να φέρνεις το παιδί σου στο σπίτι μου να στο κρατάω τις ώρες που λείπεις";;;;
Θα άφηνες το παιδί σου για 2-3-10 ημέρες σε ένα άγνωστο σπίτι με μόνη διαβεβαίωση ότι "εμείς το λέμε για το καλό σας και αγαπάμε όλα τα παιδάκια".

Ε, λοιπόν μερικοί από μας τα ζώα μας τα βλέπουμε σαν παιδιά μας και έχουμε ΚΑΘΕ δικαίωμα, σε όποιον προσφέρει τις υπηρεσίες του για αυτά, να του κάνουμε όσες ερωτήσεις θέλουμε.

και πριν πεταχτεί καμιά π@@@@ από τον οποιονδήποτε, έχω ήδη μεγαλώσει παιδί και το σκυλί μου δεν το έχω ως αντικατάσταση του παιδιού που δεν έκανα!

Όσο για τα λοιπά σχόλια, φυσικά ο καθένας κάνει ότι θέλει και οι επιλογές είναι δικαίωμά του. Μην παίρνουμε λοιπόν κανένα από τα μούτρα για οποιαδήποτε επιλογή για άλλα θέματα, κατά πως μας βολεύει κάθε φορά να διυλίζουμε τον κώνωπα.

vasilis_mike

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2016
1.681
3.903
ΑΘΗΝΑ
Και τέλος, για να κλείσω κι εγώ, όσον αφορά το θέμα "σκύλος" τι είναι ηθικό και τι το ορίζει σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά/ερασιτεχνικά με τον σκύλο;
Ποιός είναι και ποιός όχι ηθικός εκτροφέας, κτηνίατρος, εκπαιδευτής, γκρουμερ, πετσοπας, σιττερ ή όπως αλλιώς θέλετε να τους πείτε όλους αυτούς που ασχολούνται με το θέμα σκύλος και βγάζουν έστω και 1 ευρώ κέρδος από όλους εμάς που το γουστάρουμε το "άθλημα";;;;
Ή όλος μας ο αγώνας περί ηθικής και οι προτροπές για πολύ ψάξιμο, διάβασμα κλπ κλπ περιορίζονται αξιωματικά στην εύρεση και μόνο του κατάλληλου σκύλου σύμφωνα με την επικρατούσα άποψη του φόρουμ;;;

Mara boo

Member
6 Μαϊου 2019
7
1
@vasilis_mike δεν θέλω να το συνεχίσουμε άλλο, καθώς πάντα προσπαθώ να είμαι πολιτισμένη και ευγενική, καθώς και να κρατάω την ψυχραιμία μου και να βλέπω το καλό στους άλλους...! Καλό βράδυ εύχομαι σε όλους και καλό καλοκαιράκι παιδιά μου peace☮

Σίμος.

Member
5 Μαϊου 2019
10
2
26
Hello σε ολους! Είδα τυχαία κάποιο παλιό ποστ που ανέφερε πως η φιλοξενία ζώων σε πανσιόν είναι πανάκριβη και δεν συμφέρει γενικά και κατ'επεκταση, πως οι τιμές θα έπρεπε να πέσουν...για να ακολουθήσουν έτσι τις ανάγκες των ζωωφιλων!

Πήρα το θάρρος λοιπόν μαυτο το ποστ να σας προτείνω μια οικονομικότερη και πιο ανθρώπινη λύση για φιλοξενία των αγαπημένων κατοικίδιων, και αυτό δεν είναι άλλο παρά, την φιλοξενία από ιδιωτες, όπου το κατοικίδιο σας όχι μόνο βρίσκεται μέσα στο σπίτι με ανθρώπινη συντροφιά αλλά έχει και την άνεση και την τροφή που του αρμόζει :). Εκτός αυτού όταν εμπιστεύεσαι το σκυλάκι σου σε κάποιον ιδιώτη, υπάρχει πιο άμεση επαφή, μέσω μηνυμάτων η viber με αποτέλεσμα να ξέρετε ανά πάσα στιγμή πως είναι το ζωάκι σας, και τις πραγματικές συνθήκες διαβίωσης του.
Αν θέλετε τσεκάρετε την σελίδα μας, στο Facebook. https://www.facebook.com/Connectimals/
Και αν ενδιαφέρεστε για φιλοξενία του κατοικίδιου σας ακόμα και εκτός θερινής σεζόν, μπορείτε να απευθύνθητε σε εμάς μεσω μηνύματος στη σελίδα μας!

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Δεν τον εμπιστευομαι τον σκύλο μου στην αδερφή μου...πόσο μάλλον σε ξένο σπίτι! Και στο χέσιμο μαζί (που λέει ο λόγοςλόγος)

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Ειναι απιστευτο το οτι δεν μπορει να γινει μια κουβεντα ηρεμα και πολιτισμενα και αρχιζει σκυλοκαβγας απ το πουθενα.

Φανταζομαι οτι τους πολλους καθησυχαζει το ξερουν οτι ο σκυλος τους θα ναι με αλλα σκυλακια και δε θα ναι μονος του. Και το καταλαβαινω. Αν και προσωπικα, δε θελω να ειναι ο σκυλος μου με σκυλακια οταν εγω δεν ειμαι παρουσα. Εκτος αν σας γνωριζα, εσας και τα σκυλια σας, προσωπικα και γω κι ο σκυλος μου
:)

Αυτο που με ενοχλησε στην πρωτη δημοσιευση για να ειμαι ειλικρινης ειναι το οτι ξεκινησατε με το οικονομικο. Δεν το παιζω Μανταμ Σουσου, προφανως και ειναι σημαντικο αλλα θα προτιμουσα να ηταν πιο κατω στη λιστα σας με τους λογους γιατι καποιος να σας προτιμησει. Και οχι, γιατι πρωτα απ ολα, "ειμαστε πιο φτηνοι". Φιλικα το λεω. :)

Last edited:

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Αν αναγκαστώ να αφήσω σε τρίτο τον σκύλο μου ( πανσιόν - ιδιώτη ) βασικό ζητούμενο είναι "να τον παραλάβω σώο και υγιή όπως τον άφησα".

Μιας και προχώρησε η κουβέντα αλλά δεν βρίσκω θέμα σχετικό με την φιλοξενία σκύλου είναι καλό να καταγράψουμε τα σημεία που πρέπει να προσέχουμε. Ας πούμε αγαπητή @Mara boo πως δεν ήσουν ιδιώτης αλλά αδειοδοτημένη πανσιόν και μας έκανες παρουσίαση της επιχείρησης πιστεύεις πως δεν θα υπήρχαν ανάλογες ερωτήσεις ; Το θέμα δεν είναι επι προσωπικού.

Και φεύγω από το αυστηρό πλαίσιο της νομιμότητας και πάω σε κάτι πιο πρακτικό: αν συμβεί το οτιδήποτε στον σκύλο πως μπορώ να είμαι εξασφσλισμενος ότι θα βρω το δίκιο μου?
Αν συμβεί το κακό νομίζω πως μπλέξαμε άσχημα. Δες παρακάτω γιατί το λέω.

Ε, λοιπόν μερικοί από μας τα ζώα μας τα βλέπουμε σαν παιδιά μας και έχουμε ΚΑΘΕ δικαίωμα, σε όποιον προσφέρει τις υπηρεσίες του για αυτά, να του κάνουμε όσες ερωτήσεις θέλουμε.
ΠΑ.Σ.ΙΔ.Ε.Ζ ( Πανελλήνιος Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενδιαιτημάτων Ζώων )

Έχουν κάποιους όρους όταν παραλαμβάνουν ένα σκύλο, τα σχόλια δικά σας για το ποιόν καλύπτει το παρακάτω κείμενο.

11. Παραλαμβάνονται και φιλοξενούνται αποκλειστικά και μόνον σκύλοι που έχουν κάνει τα απαραίτητα εμβόλια, είναι απολύτως υγιείς, δεν πάσχουν από λοιμώδεις, μολυσματικές ή μεταδοτικές νόσους και δεν φέρουν τραύματα ή πληγές. Ο παραδίδων σκύλο οφείλει να γνωστοποιήσει την κατάσταση της υγείας του σκύλου, ευθυνόμενος άλλως κατά την παράγραφο 12 του παρόντος.

12. Κατά την παραλαβή δεν γίνεται ιατρική εξέταση του σκύλου. Σε περίπτωση που χωρίς να γίνει αντιληπτό, παραδοθεί σκυλί ασθενές, τραυματισμένο ή μη εμβολιασμένο, ο παραδόσας φέρει άμεση και αποκλειστική ευθύνη για κάθε συνέπεια και ζημιά (θάνατος σκύλου, μετάδοση ασθενειών). Η επιχείρηση δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη έναντι του παραδώσαντος σκύλου κατά παράβαση των ανωτέρω.

Θα βγάλω φωτογραφίες την στιγμή της παράδοσης για να φανεί πως δεν είχε εμφανές σωματικό πρόβλημα ; Μπορεί μετά απο μία ώρα να τραυματιστεί ο σκύλος και να μου λένε πως τον πήγα εγώ τραυματισμένο.

13. Σε περίπτωση ασθένειας σκύλου κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας, ο ιδιοκτήτης ή ο αντίκλητος του οφείλει να παραλάβει το σκύλο του αμέσως, ευθυνόμενος άλλως ο ίδιος σύμφωνα με την παράγραφο 12 του παρόντος. Η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη έναντι αυτού σε περίπτωση που δεν παραλάβει ή βραδύνει να παραλάβει τον σκύλο του. Εάν τα παραπάνω για κάποιο λόγο δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν θα καταβάλουμε πάλι κάθε προσπάθεια να προσφέρουμε τις πρώτες βοήθειες στο σκύλο σας, από το γιατρό του Kennel ή εξωτερικούς κτηνίατρους που συνεργαζόμαστε. Σε αυτή την περίπτωση θα παραλάβετε το σκύλο σας από το Kennel μας. Εάν ο σκύλος σας χρειαστεί κλινική θεραπεία και πάλι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να τον οδηγήσουμε το ταχύτερο δυνατόν σε κτηνιατρική κλινική όπου και θα παραμείνει εκεί. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να τον παραλάβετε εσείς ή ο αντίκλητος από την κλινική και θα αναλάβετε να πληρώσετε τα ιατρικά του έξοδα, απευθείας στην κλινική.

Τι θέλει να πει ο δικηγόρος που το συνέταξε ; Πως θα αποδείξω οτι ενημερώθηκα εγκαίρως και δεν υπήρξε αργοπορεία απο την μεριά τους ; Όπως και να έχει δεν θα μπορώ να αποδείξω πως κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια.

14. Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού ή θανάτου του σκύλου, που οφείλεται στον ίδιο το σκύλο (αυτοτραυματισμός) ή τον ιδιοκτήτη, είτε σε δολιοφθορά ή ανωτέρα βία.

Αν πέσει η μάντρα και τον πλακώσει μπορούμε να πούμε πως ο δυνατός σκύλος την έριξε (αυτοτραυματισμός).

19. Η Επιλογή Σας

Θέλω ο σκύλος μου να μένει και να προαυλίζεται μόνος του.
Δέχομαι για τον σκύλο μου όποιους πιθανούς κινδύνουs τηs φυσιολογικής κοινωνικής ζωής, όπως και του παιχνιδιού (π.χ.: λερώματα, δαγκώματα, ορθοπεδικά ατυχήματα, γρατζουνιές κλπ)

Εγώ ξέρω πως ο δικός μου σκύλος έχει κοινωνική ζωή με άλλα σκυλιά και δεν έχει ούτε ορθοπεδικά ατυχήματα ούτε δαγκώματα. Μπας και δεν έχει φυσιολογική ζωή ή προσέχω ;
Μονόδρομος λοιπόν να πω : Ο σκύλος μου να μένει και να προαυλίζεται μόνος του.

• Like
Reactions: vasilis_mike

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Για ποιον σκυλοκαβγά μιλάς;
Εμφανίζεται κάποια από το πουθενά, ανοίγει νέο θέμα και ξεκινάει από τον τίτλο την διαφήμιση της μπίζνας της , μιλώντας για "οικονομικότερη" πρόταση.
Τέθηκαν ξεκάθαρα και εύλογα ερωτήματα και πήραμε απαντήσεις τύπου "αγάπη μόνο" και άλλα ωραία γενικά λογάκια. Αντί να έχει κλείσει το θέμα εξ αρχής, δεχόμαστε και ηθικές συστάσεις επειδή εκφράζουμε την κάθετη αντίθεση μας σε κάτι που στην τελική είναι παράνομο;;
Τελικά υπάρχει συγκατάθεση του @admin για το συγκεκριμένο διαφημιστικό νήμα ή όχι;
Που είναι όλοι αυτοί που σκίζουν τα ιμάτια τους περί ηθικής εκτροφής, σωστού τρόπου απόκτησης σκύλου και πάει λέγοντας, που εδώ δεν παίρνουν θέση; σα να έχει λίγο δίκιο ο Βασίλης μου φαίνεται... Η κυρία Κούλα στα Σεπόλια δεν έχει δικαίωμα να ζευγαρώσει το Μπουμπούκο της, αλλά η κυρία Μαίρη στα Πατήσια έχει δικαίωμα να παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας σκύλων εντός του σπιτιού της;;;; χωρίς καμία ευθύνη, καμία άδεια, καμία φορολογική υπόσταση κτλ.
Μάλιστα...

Last edited:

Mara boo

Member
6 Μαϊου 2019
7
1
Φίλε @Haris Drazen, είχα πει πως δεν θα απαντησω, αλλά εφόσον συνεχίζεις μόνος σου την επίθεση θα σου πω απλά, ότι εγώ ακριβως επειδή είδα ότι παίρνει έκταση το θέμα, χωρίς λόγο, και πίστεψε με ποσώς με ενδιαφέρει αν θα διαφημιστώ τελικά η όχι, είχα στείλει μήνυμα στον αντμιν απτην αρχή, πριν καν απαντήσω εδώ , με σκοπό να σβηστεί απτην αρχή το ποστ μου, ώστε να μην συνεχιστεί το θέμα και πάρει εκτάσεις, εφόσον είδα ότι μερικούς τους πείραξε, και το σέβομαι. Οπότε μην μου τσαμπουνας περί διαφήμισης και ότι άνοιξα θέμα για την μπιζνα μου, είναι τουλάχιστον προσβλητικό. η πρόθεση απτην αρχή ήταν να σβηστεί να τελειώνουμε. Τώρα γιατί δεν εισακουστηκε το αίτημα μου, μόνο ο αντμιν το ξέρει. Καλό απόγευμα

@ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ , έχετε δίκιο σαύτα που λέτε.
Γιαυτό κ δεν πιεσαμε κανέναν να ακολουθήσει αυτόν τον τρόπο φύλαξης, όπως είπα κ παραπάνω... Εφόσον υπάρχουν όμως site τύπου keepet καθώς κ αμέτρητες σελίδες φιλοξενίας στο Facebook, δεν πιστεύω να θεωρείται παράλογο αυτό που πρότεινα (κακώς τελικά, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία)
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και είναι απόλυτα σεβαστό το ότι δεν θα αφηνατε το σκύλο σας έτσι σε κάποιον που δεν ξέρετε ούτε και σας παρέχει την ασφάλεια που θα θέλατε.
Ευχαριστώ

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Φίλε @Haris Drazen, είχα πει πως δεν θα απαντησω, αλλά εφόσον συνεχίζεις μόνος σου την επίθεση θα σου πω απλά, ότι εγώ ακριβως επειδή είδα ότι παίρνει έκταση το θέμα, χωρίς λόγο, και πίστεψε με ποσώς με ενδιαφέρει αν θα διαφημιστώ τελικά η όχι, είχα στείλει μήνυμα στον αντμιν απτην αρχή, πριν καν απαντήσω εδώ , με σκοπό να σβηστεί απτην αρχή το ποστ μου, ώστε να μην συνεχιστεί το θέμα και πάρει εκτάσεις, εφόσον είδα ότι μερικούς τους πείραξε, και το σέβομαι. Οπότε μην μου τσαμπουνας περί διαφήμισης και ότι άνοιξα θέμα για την μπιζνα μου, είναι τουλάχιστον προσβλητικό.
Αντε παλι...φιλη @Mara boo ,επειδη παρατηρω μια παρεξηγηση οσων γραφω, να στα ξεκαθαρισω:
1. Επιθεση σε σενα δεν εχω κανει σε κανενα σημειο. Δεν εχω κανεναν λογο, δεν σε ξερω προσωπικα και ουτε θελω να σε μαθω. Εγω σχολιαζω πανω στο θεμα που εσυ η ιδια ανοιξες και απαντω στις δημοσιες τοποθετησεις οσων εχουν σχολιασει στο θεμα αυτο. Αν οι αποψεις μου δεν σου αρεσουν, ειναι δικαιωμα σου. Οπως ειναι δικαιωμα μου να εκφραζω την εντονη δυσαρεσκεια μου για αυτο που μας παρουσιασες.
2. Προσβλητικο ειναι αυτο που κανεις εσυ. Μπηκες εδω μεσα για να κανεις διαφημιση, μιας παροχης υπηρεσιων που ασχετως αν καποιος την εγκρινει ή οχι, ειναι παρανομη 100%. Εριξες άδεια στην αρχη, να πιασεις γεματα, με το ευγενικο και γλυκουλι υφος σου, οταν ομως ειδες πως εδω μεσα δεν ειναι facebook και πως ξεσηκωσες (εστω απο λιγους) αντιδρασεις, απλα προτιμησες να αποσυρθεις απο το ολο θεμα, για να μην σηκωθει περισσοτερο σκονη.
Και ξερεις τι ειναι πιο ενοχλητικο απ' ολα; Να υποτιμας τη νοημοσυνη των συνομιλητων σου...
Εγω το κλεινω εδω το θεμα, ασχοληθηκα παρα πολυ. Νομιζω οτι το ιδιο συμφερει να κανεις κι εσυ...

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
@Haris Drazen που πας ρε καραμητρο;;;;
Ξέχασες ότι βρίσκεσαι στο Ελλαδιστάν;;;;
Στην χώρα που ότι δηλώσεις είσαι;;;;
Στην χώρα που μπορείς να λες και να διαφημιζεις φορα παρτίδα ότι φοροδιαφευγεις και να μην κουνιέται φύλλο;;;;
Που τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει και μια ζωή σαν χώρα θα ήμαστε μπουρδελο;;;;;
Χαρηηη ξεκόλλα :D

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.395
10.570
Athens
Η κυρία Κούλα στα Σεπόλια δεν έχει δικαίωμα να ζευγαρώσει το Μπουμπούκο της, αλλά η κυρία Μαίρη στα Πατήσια έχει δικαίωμα να παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας σκύλων εντός του σπιτιού της;;;; χωρίς καμία ευθύνη, καμία άδεια, καμία φορολογική υπόσταση κτλ.
Μάλιστα...
H κυρία Κούλα στα Σεπόλια ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ πρόβλημα γιατί συμβάλλει ενεργά στη αύξηση αδεσπότων. Η κυρία Μαίρη δεν δημιουργεί προβλήματα. Άμα σου κάνεις πας. Αν δεν σου κάνει, απλά δεν πας.

• Like
Reactions: Solvap and Mara boo

Mara boo

Member
6 Μαϊου 2019
7
1
H κυρία Κούλα στα Σεπόλια ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ πρόβλημα γιατί συμβάλλει ενεργά στη αύξηση αδεσπότων. Η κυρία Μαίρη δεν δημιουργεί προβλήματα. Άμα σου κάνεις πας. Αν δεν σου κάνει, απλά δεν πας.
Επιτελους,ένας λογικός άνθρωπος! Ευχαριστώ

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Η κυρία Μαίρη δεν δημιουργεί προβλήματα.Αν δεν σου κάνει, απλά δεν πας
Αληθεια τωρα;;;;;;;;
Για να σου απαντησω γελοιωδως απλοϊκα και απο την κα Κουλα, αν θες παιρνεις κουταβι,αν δεν σου κανει δεν παιρνεις, μαζευεις ενα αδεσποτο... Ποια η διαφορα τοτε;
@manolo εχεις δικιο φιλε...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.395
10.570
Athens
Αληθεια τωρα;;;;;;;;
Για να σου απαντησω γελοιωδως απλοϊκα και απο την κα Κουλα, αν θες παιρνεις κουταβι,αν δεν σου κανει δεν παιρνεις, μαζευεις ενα αδεσποτο... Ποια η διαφορα τοτε;
Διαλέξω δεν διαλέξω κουτάβι από την κα Κούλα, η κα Κούλα δημιουργεί νέα αδέσποτα ή στερεί θέση υιοθεσίας από τα υπάρχοντα αδέσποτα.
Η κα Μαίρη δεν δημιουργεί πρόβλημα σε βάρος κανενός.
Ελπίζω να είναι τώρα κατανοητή η διαφορά.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Διαλέξω δεν διαλέξω κουτάβι από την κα Κούλα, η κα Κούλα δημιουργεί νέα αδέσποτα ή στερεί θέση υιοθεσίας από τα υπάρχοντα αδέσποτα.
Η κα Μαίρη δεν δημιουργεί πρόβλημα σε βάρος κανενός.
Ελπίζω να είναι τώρα κατανοητή η διαφορά.
Εγώ πάλι πιστεύω πως η κυρά Μαίρη δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα και σε βάρος περισσοτέρων από την κυρά κούλα.
Όπως για μένα πρόβλημα είναι και πως κάποιοι εδώ μέσα τάσσονται με την μια την την άλλη κυρατσα και δεν βλέπουν πως και οι δύο έχουν την ίδια κωλονοοτροπία.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.395
10.570
Athens
Εγώ πάλι πιστεύω πως η κυρά Μαίρη δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα και σε βάρος περισσοτέρων από την κυρά κούλα.
Όπως?
Όπως για μένα πρόβλημα είναι και πως κάποιοι εδώ μέσα τάσσονται με την μια την την άλλη κυρατσα και δεν βλέπουν πως και οι δύο έχουν την ίδια κωλονοοτροπία.
Όλοι έχουν δικαίωμα γνώμης.
Εγώ πάλι πιστεύω ότι έχουμε πιάσει την τρίχα και την έχουμε κάνει τριχιά για το συγκεκριμένο θέμα.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Όπως?
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε και όποιος θέλει να καταλάβει θα καταλάβει.
Να σου πω την αλήθεια βαριέμαι να απαντήσω και συμφωνώ με αυτό που έγραψες:
Εγώ πάλι πιστεύω ότι έχουμε πιάσει την τρίχα και την έχουμε κάνει τριχιά για το συγκεκριμένο θέμα.
Καλή συνέχεια στο τόσο ενδιαφέρον θέμα και καλές δουλειές εύχομαι στην θεματοθετρια..

• Like
Reactions: Haris Drazen