Καλησπερα κ απο μενα!

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Εμένα πάντως το Westie μου είναι πάρα πολύ ήσυχο και καλόβολο.Όπου και να τον βάλω κάθεται ο κακομοιρούλης μου, φτου φτου να μην το ματιάξω... :D

faih_ch

Member
16 Ιουνίου 2008
14
0
φτου φτου νταλι....να το χαιρεσαι το κουκλακι σου.....!!! :D

καλως σας βρηκα μανου

faih_ch

Member
16 Ιουνίου 2008
14
0
:D :D χαιρομαι τοτε....!!

που ειναι ομως τωρα που τους χρειαζομαι??? :p :p

εχω ακούσει οτι τα μαλτεζακια ειναι πιο ηρεμα απο τα yorkie...αυτο ισχύει?

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό αλλά το maltese μιας φίλης μου μπορώ να πω ότι είναι σκέτος διάολος.Δεν έχω δει πιο υπερκινητικό σκυλί.
Αυτό στο λέω για να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να κοιτάς τα στατιστικά γιατί σε μένα και οι δύο περιπτώσεις που σου είπα είναι άκρως αντίθετες από αυτά που λένε.Εγώ πάντως όταν διάλεξα το σκύλο μου (από pet shop, γιατί τότε δεν ήξερα το forum :oops: ) διάλεξα το πιο ήσυχο απ' όλα και έτσι μου βγήκε. :wink:

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Αυτό μπορεί να το πει κάποιος που έχει ζήσει και με τα δύο. Και πάλι δεν μπορείς να βασιστείς σε μια μόνο περίπτωση. Και εγώ ήξερα ότι τα κοκερ είναι τερατάκια αλλά η δικιά μου είναι σα να μην υπάρχει μέσα στο σπίτι, έξω του δίνει και καταλαβαίνει..

Αυτό που σε νοιάζει πιο πολύ είναι να είναι ήσυχο το σκυλάκι?

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
εγω εχω γιορκι...
αυτο που εχω να πω ειναι οτι ο δικος μου μπορει ανετα και κουμανταρει τα 2 αφγκανια και ειναι ο αρχηγος..ειναι ζωηρος και πραγματικα ειναι ενας μεγαλος σκυλος σε μικρη συσκευασια..
τα γιορκι θελουν στιβαρο αφεντικο οσο κι αν ακουγεται τρελο αυτο ..δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο απο ενα κακομαθημενο γαυγισιαρικο γιορκι...ειναι πολυ συντροφικα και πολυ εκπαιδευσιμα αλλα δεν πρεπει να κανεις το λαθος του γουτσου γουτσου συνεχως και του αχου το μωρε τι μικρουλι!!

faih_ch

Member
16 Ιουνίου 2008
14
0
dali...χμ...εχει να κανει με το χαραχτηρα του καθενος νομιζω... λες να κοιταξω κ εγω το ποιο ησυχο? βασικα σκεφτομουν οτι μπορει να μην ειναι καλο σημαδι αυτο....
:?:
vaso...βασικα ναι...δεν περιμενω να μην ακουγεται.... :p αλλα οχι να γαβγιζει ολη την ωρα...μενω σε πολυκατοικια κ δεν θεω να εχω προβληματα με τους γυρω μ... αν κ ολοι(σχεδον)εχουν σκυλια, τα οποια δεν ακουγονται πολυ....

evi...ναι το ξερω αυτο για τα γιορκι...ειναι μεγαλος πειρασμος τα ατιμα αλλα θελει να δειξεις χαραχτηρα :p 8) ... υπαρχει κατι αλλο που μπορεις να μου πεις να προσεξω? δεν μιλαω για τα γενικα που εχω διαβασει...μηπως υπαρχει κατι αλλο που διαπιστωσες εσυ στην καθημερινοτητα....

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Φυσικά και έχει να κάνει με το χαρακτήρα του καθενός, εγώ πιστεύω ότι τα σκυλιά παίρνουν και στοιχεία από το χαρακτήρα του ιδιοκτήτη τους και προσαρμόζοντε μαζί τους. Σε όλες τις περιπτώσεις είναι ρίσκο πάντως γι αυτό δεν υπάρχει λόγος να σε απασχολεί τόσο πολύ αυτό το ζήτημα.Η ουσία είναι να το αγαπάς και να είναι καλά... :wink:

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
faih_ch said:
evi...ναι το ξερω αυτο για τα γιορκι...ειναι μεγαλος πειρασμος τα ατιμα αλλα θελει να δειξεις χαραχτηρα :p 8) ... υπαρχει κατι αλλο που μπορεις να μου πεις να προσεξω? δεν μιλαω για τα γενικα που εχω διαβασει...μηπως υπαρχει κατι αλλο που διαπιστωσες εσυ στην καθημερινοτητα....
εχω γιορκι τα τελευταια 15 χρονια..δεν κανουν ζημιες,δεν ειναι κλαψιαρικα,το μονο που εχουν δυσκολο ιδιως τα αρσενικα ειναι η εκμαθηση της τουαλετας τους..σιγουρα ενα αρσενικο δεν θα χασει την ευκαιρια να μαρκαρει την κουρτινα σου με απιστευτη ανεση.. και μπροστα στα ματια σου με αναιδια...γιαυτο αν το αποφασισεις για γιορκι θα σου προτεινα κοριτσακι..ειναι πιο συνετα :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν