Καλησπερα κ απο μενα!

faih_ch

Member
16 Ιουνίου 2008
14
0
Καλησπερα παιδια...ειμαι νεα στην παρεα σας! σας διαβαζω κοντα μια βδομαδα τωρα κ ομολογω οτι μαθαινω πολλα..
καταρχην να σας πω οτι δεν εχω ακομα σκυλο..αλλα προγραμματιζω να αποκτησω ενα σε 2-3 μηνες...
τα σκυλια τα λατρευω, αλλά επειδη ειμαι φοιτητρια κ ζω σε διαμερισμα θα προτιμουσα να αποκτησω ενα μικροσωμο κ ησυχο σκυλακι(αν κ το ησυχο ειναι παντα σχετικο) :D
θα ήθελα λοιπον τη γνώμη σας και τις συμβουλες σας για τη ρατσα... :?:
ειμαι αναμεσα σε yorkshire, westie k maltese...

καθως και πως μπορω να βρω εκτροφείς(μιας κ για pet shop δεν το συζητω καν)

(μη θεωρησετε οτι θελω σκυλο ρατσας για επειδηξη..στο πατρικο μ εχουμε 2 ημιαιμα..απλα δινω σημασια στο μεγεθος γιατι μενω μονη κ σε μικρο χωρο) :)

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Καλώς ήρθες!:D
Εκτροφείς θα βρείς από τον ΚΟΕ.
Αν δεν έχεις πρόβλημα με ράτσα δες και αυτά που χαρίζονται.Σίγουρα θα υπάρχει και κάποιο μικρόσωμο.

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Γειά σου!

Πήγαινε μια βόλτα στην ενότητα "Διαλέγοντας σκύλο" για να δείς ότι είναι ήδη γραμμένο και ύστερα πές μας τις απορίες σου :wink:
Πάντως και τα 3 σκυλάκια που αναφέρεις θέλουν πολύ περιποίηση/καλλωπισμό!

Αυτά απο μένα!

faih_ch

Member
16 Ιουνίου 2008
14
0
σας ευχαριστω πολυ.... :D
βασικα διαβασα τις φυλλές σκύλων...απλα ζητω από δικη σας εμπειρια, οσοι απο σας ειχαν καποιο τετοιο σκυλακι, να μου πειτε καποια βασικα απο την προσωπικη σας τριβη... αυτα νομιζω ειναι γενικα...

στον κοε απλα περνω τηλ κ ζηταω εκτροφεις γι αυτες τις ρατσες?

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Έχω westie και πιστεύω πως μόνο αυτή την ράτσα θα θέλω να έχω απο'δώ και πέρα. όχι οτι δεν υπάρχουν άλλες ράτσες που με "τραβάνε" απλά.....κόλλησα.

Πήγαινε στην ενότητα για τα σκυλιά της ομάδας 3. Εκεί η συμφορουμίτισσα Kango1 έχει αρχίσει τόπικ για το West Highland Terrier. :wink:

faih_ch

Member
16 Ιουνίου 2008
14
0
οντως πολυ καλο.....
οπως και για το yorkshire.....

ειναι πολυυυυ δυσκολο να αποφασισω.....

να σε ρωτησω κατι για τα westie...εσυ το εχεις μεσα στο διαμερισμα?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες στο Dogforum faih_ch!
Απ’ ότι είδα, οι συμφορουμιτες σε κατατόπισαν πλήρως!

Καλές συζητήσεις! :D

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Καλώς ήρθες και από μένα, να πω ότι και γω έχω ένα Westie το οποίο το πήρα γιατί από παλιά μου άρεσε αυτή η ράτσα πολύ και πραγματικά έχω κολήσει πολύ μαζί του.Είναι καταπληκτικός... :wink: :wink:

faih_ch

Member
16 Ιουνίου 2008
14
0
8) πιστευω οτι ο καθένας από δω θα ειναι κολλημένος με τη ράτσα του σκλου που εχει.....κ απολυτα λογικο!! χαχα...

παντως...δυσκολευομαι παιδια....

νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να κανω μια βολτα...να τα δω....κ οποιο αγαπήσω εκείνη τη στιγμη.... :roll: :roll:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Λάθος - διάβασε αναλυτικά τον χαρακτήρα τους αν η εμφάνιση σου φαίνεται ίδια ... τα 3 σκυλιά δεν έχουν καμία σχέση - όποιο αγαπήσεις την πρώτη στιγμή μπορεί να γίνει το μςεγαλύτερο μαρτύριο σου και τελικά να το χαρίσεις κάπου ή να το παρατήσεις στον δρόμο ...

faih_ch

Member
16 Ιουνίου 2008
14
0
denis said:
Λάθος - διάβασε αναλυτικά τον χαρακτήρα τους αν η εμφάνιση σου φαίνεται ίδια ... τα 3 σκυλιά δεν έχουν καμία σχέση - όποιο αγαπήσεις την πρώτη στιγμή μπορεί να γίνει το μςεγαλύτερο μαρτύριο σου και τελικά να το χαρίσεις κάπου ή να το παρατήσεις στον δρόμο ...
εννοείται denis οτι εχω διαβασει κ για τα 3 σκυλακια.... ξερω πιο εχει περισσοτερες απαιτησεις(βολτες, παιχνιδια, εκπαιδευση)... δεν θα επαιρνα ποτε σκυλο για να τον παρατησω μετα...(αντιθετως εχω μαζεψει 2 αδεσποτακια...στο 3ο ο πατερας μου ειπε πως θα με σκοτωσει :p μιας κ τα φοντιζει αυτος τωρα που λειπω...)

δεν ειμαι επιπολαια...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Μα δεν ξέρω τί θα έκανες εσύ ακριβώς ούτε 'εχω κάτι μαζί σου ούτε με νοιάζει ... αυτό είναι το πρόβλημα, όλοι το παίρνουν προσωπικά - εγώ το λέω γιατί είναι ΛΑΘΟΣ :wink:

faih_ch

Member
16 Ιουνίου 2008
14
0
δεν το πηρα στραβα...εχω διαβασει κ αλλες απαντησεις σου σε ποστ... κ ξερω τον τροπο με τον οποιο απαντας... 8)

καθε αποψη δεχτη κ σεβαστη... αλλιως δεν θα εβαζα θεμα σε forum...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλώς όρισες!
Απ' αυτά που είπες κανένα δε μου φαίνεται ιδιαίτερα ήσυχο.
Γαλλικό μπουλντόγκ ή μπασέ θα σου πρότεινα.
Γενικά θυμίσου, όποιο σκυλί έχει τη λέξη "τεριέ" στο όνομά του μπορεί να σου βγει και λίγο διαβολάκι :p :p :p

LaMb0fGod

Well-Known Member
25 Απριλίου 2008
156
0
33
Salonica City
Ψαχνεις σκυλακι μικροσωμο,παιχνιδιαρικο,ησυχο,εξυπνο,ομορφο,που δεν αφηνει πολυ τριχα αλλα ειναι αρκετα ευαισθητο?Παρε Γαλλικο Μπουλντογκ

faih_ch

Member
16 Ιουνίου 2008
14
0
ευχαριστω παιδια....καλως σας βρηκα!

μμμ....λετε κ για γαλλικο μπουλντογκ ε? θα το κοιταξω κ αυτο...θα ψαξω πληροφοριες!!!
κι ελεγα οτι κατασταλαξα σε 3.... :? χμ.....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν