Καλησπερα και καλως σας βρηκα

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
προσωπικα τα ημιαιμα κοκονια εχουν και μια περηφανεια στο περπατημα... γνωρισμα ελληνικο.. τα τζακ δεν εχουν.. ειναι πιο βουρ στον πατσα σαν σκυλος-αντιδραση-κριση..

ειναι πιο αρχοντικα...δενουν με το κλιμα,συνθηκες,τροφη,χαρακτηρα των ανθρωπων,αλλα ζωα.. ισως το γεγονος οτι ολοι τους οι προγονοι εχουν ζησει και αυτοι στις ιδιες συνθηκες...

αρνητικα δεν εχω να σου πω γιατι ο δικος μου που ειναι διπλα μου, λει,να μην γραψω κανενα ! :D

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
:)) ntoulis, δεν έχω λόγια - είσαι θεός! έχεις εκπαιδεύσει τον αφεντικό σου άριστα -- ΑΞΙΟΣ!!! LOLOL

alfie86, ΠΑΡΑ πολύ καλά τα σκέφτεσαι! και αν θες εκτροφικό καθαρόαιμο, πολύ καλά θα κάνεις να το ζήσεις και αυτό... εγώ απλά σου προτείνω, έτσι για την ιστορία, να πας μια βόλτα σ' ένα καταφύγιο -- αν φυσικά είναι κάτι που δεν αποκλείεις σαν σκέψη -- και να δεις κάποια 'καθαρόαιμα' που περιμένουν :) όπως και να'χει, μπράβο σου που το σκέφτεσαι τόσο σοβαρά το θέμα και ψάχνεις. τα κοκόνια είναι λατρεία, συμφωνώ και εγώ!! (και τα παγκ και τα πάσης φύσεως κυνηγόσκυλα επίσης -- εεεεε, αν δε παινέσουμε το σπίτι μαςςςςςςς! -- τα οποία θα εκπλαγείς με το πόσο 'ευγενικά' και ευπροσάρμοστα είναι, ακόμα και σε διαμέρισμα...)

alfie86

Member
11 Νοεμβρίου 2013
18
0
Νεα Περαμος
Ειλικρινα σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας!Και πραγματικα θελω να ανοιξω τους οριζοντες μου στο θεμα κατοικιδιο σκυλακι!Το κοκονι ειναι πολυ ομορφο και εκφραστικο σκυλι απ οτι ειδα σε καποιες φωτο!Αυτο που ειναι το κυριο μελημα μου ειναι το σκυλι που θα αποκτησω να ειναι χαρουμενο και θελω να ασχοληθω παρα πολυ μαζι του και να το εκπαιδευσω και γενικα να περναω πολυ χρονο μαζι του!Γενικα πιστευω οτι η ενασχοληση με αυτα τα υπεροχα πλασματα ειναι μια σπουδαια ευκαιρια να γινω και λιγο καλυτερος σαν ανθρωπος!Αυτο με το καταφυγιο που λες δεν το γνωριζω!Τι ακριβως εννοεις?

Last edited:

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Να είσαι 100% σίγουρος ότι η επαφή σου και η ενασχόλησή σου με το σκύλο θα σε μάθει σίγουρα πολλά πράγματα και σε ένα μεγάλο βαθμό θα σου δώσει και νέα οπτική επί αυτών -- τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου εμπειρία. Και τολμώ να σου πω ότι για εμένα αυτό έγινε πολύ πιο έντονο όταν με υιοθέτησε η Αναστασία - και επειδή ήταν η πρώτη 'απόλυτα δική' μου σκυλίτσα (όπως και εσύ, μεγάλωσα με διάφορα σκυλιά στο πατρικό που λάτρευα, αλλά είναι ΑΛΛΟ πράγμα όταν νιώθεις ότι βασικά είσαι εσύ ο 'γονιός' και ο κύριος φροντιστής) αλλά και επειδή ήταν κακοποιημένο σκυλάκι που σώθηκε από καταφύγιο, ευαισθητοποιήθηκα πολύ περισσότερο σε τέτοιου είδους θέματα. Τα σκυλιά πάντα τα λάτρευα, αλλά τώρα τα βλέπω με ακόμη πιο ευαίσθητη ματιά, ειδικά αυτά στο δρόμο, ίσως επειδή σκέφτομαι ότι καθένα από αυτά θα μπορούσε να είναι σήμερα η Τασία.

Καταφύγια και φιλοζωικές υπάρχουν πολλές αν κάνεις ένα google search -- ένα από αυτά είναι και το Fazoo.gr | Φάρμα αδέσποτων ζώων από το οποίο πήρα εγώ την δικιά μου. Αξίζει να ρίξεις μια ματιά στο site!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
:)) ntoulis, δεν έχω λόγια - είσαι θεός! έχεις εκπαιδεύσει τον αφεντικό σου άριστα -- ΑΞΙΟΣ!!! LOLOL

alfie86, ΠΑΡΑ πολύ καλά τα σκέφτεσαι! και αν θες εκτροφικό καθαρόαιμο, πολύ καλά θα κάνεις να το ζήσεις και αυτό... εγώ απλά σου προτείνω, έτσι για την ιστορία, να πας μια βόλτα σ' ένα καταφύγιο -- αν φυσικά είναι κάτι που δεν αποκλείεις σαν σκέψη -- και να δεις κάποια 'καθαρόαιμα' που περιμένουν :) όπως και να'χει, μπράβο σου που το σκέφτεσαι τόσο σοβαρά το θέμα και ψάχνεις. τα κοκόνια είναι λατρεία, συμφωνώ και εγώ!! (και τα παγκ και τα πάσης φύσεως κυνηγόσκυλα επίσης -- εεεεε, αν δε παινέσουμε το σπίτι μαςςςςςςς! -- τα οποία θα εκπλαγείς με το πόσο 'ευγενικά' και ευπροσάρμοστα είναι, ακόμα και σε διαμέρισμα...)
ντουλης προς αναστασια με τα ματια σαχαρας..ευχαριστω :wink:

alfie86

Member
11 Νοεμβρίου 2013
18
0
Νεα Περαμος
Δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου :)!!Το fazoo το χαζευα εχθες πολυ ενδιαφερον site!Μηπως μπορειτε να μου πειτε ποια ειναι η διαφορα καθαροαιμου και ημιαιμου κοκονιου?

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Το κοκονι μπορει να κατσει μονο του καποιες ωρες μονο του ή θα το ''διαλυσει''??
θα εχει στρωσει και το τραπεζι..θα εχει ανοιξει και την τβ στο καναλι που βλεπεις ειδησεις..
μπορει να εχει πλυνει και τα πιατα αναλογα

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Χαχα εχω αρχισει και αναρωτιεμαι αν στελνει το ιδιο το κοκονι αυτες τις απαντησεις και οχι ανθρωπος ;)
το να θελεις να γινεις και λιγο καλυτερος ανθρωπος εχω να δω σε γραπτο λογο πανω απο 3-4 χρονια...
αυτο το γραφω εγω,ο ντουλης λει οτι εισαι στον σωστο δρομο για να κερδισεις τα παντα... πρεπει να χασεις τα παντα... και οτι αυτο θα το ανακαλυψεις σαν ενας ομηρικος ηρωας στην σημερινη εποχη...
αν σου πω οτι διαβαζω τα ομηρικα επη στον ντουλη μην γελασεις καλα ? :x:

alfie86

Member
11 Νοεμβρίου 2013
18
0
Νεα Περαμος
Να γελασω?Οχι βεβαια!Αυτο που εχω να πω ειναι οτι ο ντουλης σε εχει εκπαιδευση υπεροχα σε σημειο να μπορεις να διαβαζεις και τα ομηρικα επη!!Μπραβο ο σκυλακος εχει μεγαλη υπομονη :p(αστειευομαι φυσικα μν παρεξηγηθω :))

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
μονο αν ερθεις γυμνος, μπορεις να λαβεις βασιλικο ενδυμα.
ποσο αδειος ειναι ο νους σου απο παλιες πεποιθησεις ?

αυτο κανει και ο οδυσσεας μπροστα στην ναυσικα.. εχει και σχετικο πινακα στο λουβρο..

το ιδιο εκανε και ο μωυσης με τα σανδαλια στη φλεγομενη βατο αλλα ας μην παμε εκει..

στο τελος σε βλεπω με κοκονι πρωτη μουρη,να σου βγει και κανενας τζακ σπαροου θα κλαις !!! :D

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
καντο σαν ενα πειραμα στα χιλιαδες βιβλια που υπαρχουν και γραφονται..και διαβαζονται καθε χρονο...

η πραγματικη τεχνη ειναι ομως εκεινοι που βλεπουν σε ενα βιβλιο μια αγνωστη πλευρα του εαυτου τους..

αυτοι ειναι οι πραγματικοι αναγνωστες..που για καποιο λογο ανεξηγητο εχουν το κλειδι να το ξεκλειδωσουν...

δες το στις φυλες σκυλων και θα δεις..και κυριως στο πως εφτασε στα χερια σου αυτο το <<βιβλιο-φυλη>>

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Το κοκονι μπορει να κατσει μονο του καποιες ωρες μονο του ή θα το ''διαλυσει''??
Kαι για να απαντήσουμε και λίγο σοβαρά...

Μπορεί να κάτσει μόνο του, μπορεί και να στο κάνει καλοκαιρινό. Αυτό, εξαρτάται κυρίως από εσένα και πολύ λιγότερο από τον οποιοδήποτε σκύλο, που θα αποφασίσεις να πάρεις, οποιουδήποτε μεγέθους.

Πιο έγκυρες πληροφορίες για τα κοκονάκια, θα βρεις στο αντίστοιχο θέμα, που υπάρχει στο φόρουμ. Διάβασέ το και αν έχεις ακόμη απορίες, διατύπωσέ τες εκεί, για να τις δουν και να σου απαντήσουν. Γιατί εδώ, χάνονται.