Καλησπερα και καλως σας βρηκα

alfie86

Member
11 Νοεμβρίου 2013
18
0
Νεα Περαμος
Καλησπερα και καλως σας βρηκα..Με λενε Νικο και εδω και σχεδον 5 χρονια ειμαι ευτυχης κατοχος ενος πανεμορφου,τρελιαρικου και παιχνιδιαρικου westie την minnie...Πλεον σκεφτομαι την αποκτηση ενος δευτερου σκυλου γιατι θα μεινω με την κοπελα μου και θα αποχωρηστω την μινουλα μου!Θα μενουμε σε διαμερισμα στην Καλλιθεα και δεν ξερουμε τι σκυλακι θα μας ταιριαζε..Ειμαστε και οι δυο σχετικα εμπειροι με σκυλια καθως εγω περαν την μινι εχω μεγαλωσει και ενα πιτ μπουλ και ενα διαστημα ενα αγιου βερναρδου και η κοπελα μου εχει μεγαλωσει με δυο λυκοσκυλα,ενα γιορκσαιρ και ενα κοκερ!Μας αρεσει παρα πολυ το τζακ ρασελλ αλλα εχω ακουσει πολλα για την απιστευτη ενεργητικοτητα του και ανησυχω για το αν λειπουμε για τις δουλειες μας απο το σπιτι αν θα το βρουμε στη θεση του ;)!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Καλώς ήρθες Νίκο στο φόρουμ :)

Πολύ σημαντικότερη ερώτηση είναι...ξέρεις από που πρέπει να πάρεις έναν καθαρόαιμο σκύλο;
Ξέρεις τι είναι ένας καθαρόαιμος σκύλος;

alfie86

Member
11 Νοεμβρίου 2013
18
0
Νεα Περαμος
Μηπως εννοεις το pedigree?Και γενικα εχω το τηλεφωνο του κοε και θα απευθυνθω εκει οταν αποφασισω τι θα παρω αλλα το κυριοτερο ειναι να αποφασισω τι ειναι αυτο που μας ταιριαζει καλυτερα!Εαν εννοεις βεβαια κατι διαφορετικο ευχαριστως να σε ακουσω :)

alfie86

Member
11 Νοεμβρίου 2013
18
0
Νεα Περαμος
Χεχε σε ευχαριστουμε!!Ζωη χωρις σκυλακι ειναι φαγητο χωρις αλατι για εμας!!Αχ αυτα τα ρασελακια μας εχουν κλεψει την καρδια απλα θελουμε να το ψαξουμε πολυ καλα και να μν βιαστουμε!!Καθε πληροφορια-βοηθεια ευπροσδεκτη φυσικα!!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Χεχε σε ευχαριστουμε!!Ζωη χωρις σκυλακι ειναι φαγητο χωρις αλατι για εμας!!Αχ αυτα τα ρασελακια μας εχουν κλεψει την καρδια απλα θελουμε να το ψαξουμε πολυ καλα και να μν βιαστουμε!!Καθε πληροφορια-βοηθεια ευπροσδεκτη φυσικα!!
δεν την ξερω την φυλη..στη χαλκιδικη που γνωρισα 2 μαζι τζακ...το ενα απο αυστραλια πανεμορφο.. δεν μου εδωσαν καλη εντυπωση,οχι για καποιο ασχημο λογο,απλα γαυγιζαν συνεχεια , εξω, ελευθερα σε βολτα με τον ιδιοκτητη στην παραλια,αλλα και στον κηπο,και μεσα.. μπορει να μην τα μεγαλωσαν σωστα,δεν ξερω..αν εισαι τυπος αντεχω το γαυγισμα ολα οκ.. αυτο με την προσωπικη ελαχιστη εμπειρια.. εγω π.χ το πολυ το κυριε ελεησον γαβ-γαβ..δεεενν.. <<αν βρεις πειρατη>> ολα τα μνημονια !

alfie86

Member
11 Νοεμβρίου 2013
18
0
Νεα Περαμος
Α οχι πολυ γαυγισμα δεν θελω επειδη το γουεστακι μου γαυγιζει πολυ αν και επειδη εχει κομμωτηριο ο αδερφος μου κατω απο το σπιτι μας βλεπει πολυ κοσμο και αναστατωνεται!Τωρα το σκυλι που θα παρω θα ειναι μεσα σε διαμερισμα και δεν θα εχει τοσο συναναστροφη με κοσμο περα απο τις βολτες που θα το βγαζω!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Λιγότερη συναναστροφή με κόσμο ----> λιγότερη κοινωνικοποίηση -----> περισσότερα νεύρα -----> περισσότερο γάβγισμα...Νίκο.

Από κει και πέρα...όχι pet shop, όχι αγγελίες για δήθεν καθαρόαιμο κουτάβι, σε τιμή ευκαιρίας. Pedigree και ΚΟΕ, είναι δυό σωστές έννοιες, που δείχνουν ότι είσαι σε καλό δρόμο.

alfie86

Member
11 Νοεμβρίου 2013
18
0
Νεα Περαμος
Όντως έχεις δίκιο σε αυτό που λες!!! Ίσως να είναι η ράτσα των γουέστι τέτοια.... Αυτό που θα ήθελα να μάθω, όταν το τζάκ ράσελλ μείνει μόνο του στο σπίτι για κάποιες ώρες θα το βρω όπως το άφησα(σπίτι)? Εννοείται πως θέλω να το εκπαιδεύσω και να ασχοληθώ μαζί του.. Αυτό μπορεί να το μάθει??? Έχω διαβΑσει αρκετά πάνω σε αυτό το θέμα αλλά θα ήθελα και μια άποψη από κάποιον που ξέρει από την συγκεκριμένη ράτσα!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.917
Όντως έχεις δίκιο σε αυτό που λες!!! Ίσως να είναι η ράτσα των γουέστι τέτοια.... Αυτό που θα ήθελα να μάθω, όταν το τζάκ ράσελλ μείνει μόνο του στο σπίτι για κάποιες ώρες θα το βρω όπως το άφησα(σπίτι)?
Καλώς ήρθες!
Ακόμα και τα παιδιά του φόρουμ που έχουν ρασσελάκια δεν μπορούν να σου απαντήσουν με βεβαιότητα σ'αυτό το ερώτημα σου το οποίο δεν εξαρτάται τόσο από την φυλή όσο από την προσωπικότητα του σκύλου σου και πολύ περισσότερο από την ανατροφή που θα του δώσετε και τα όρια που θα του βάλετε.

alfie86

Member
11 Νοεμβρίου 2013
18
0
Νεα Περαμος
Οχι η μινουλα μου μενει στο πατρικο μου μαζι με τους γονεις μου και τον αδερφο μου!Εγω θα φυγω και θα συζησω με την κοπελα μου σε δικο μας σπιτι και θα ειμαστε ορφανοι απο σκυλακι :(

alfie86

Member
11 Νοεμβρίου 2013
18
0
Νεα Περαμος
Ε δεν θελω να της αλλαξω περιβαλλον μιας και ειναι σε μεγαλο σπιτι με κηπο κτλ και εχει συνηθισει!εξαλλου θα στεναχωρηθουν και οι γονεις μου πολυ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.917
Και γιατί δεν την παίρνετε μαζί σας;
Γιατί είναι το σκυλάκι της οικογένειας όχι του φίλου μόνο που γράφει εδώ. Είναι πιο εύκολο για τον σκύλο να αποχωριστεί έναν άνθρωπο της παρά τρεις και το περιβάλλον του. Το ίδιο και για τους ανθρώπους του.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Ε δεν θελω να της αλλαξω περιβαλλον μιας και ειναι σε μεγαλο σπιτι με κηπο κτλ και εχει συνηθισει!εξαλλου θα στεναχωρηθουν και οι γονεις μου πολυ
Άμα δεν είναι δικό σου το σκυλάκι τότε εντάξει.

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Μια άλλη σκέψη - σε περίπτωση που δε σας έχει περάσει από το μυαλό - είναι να περάσετε από μια φιλοζωϊκή ή καταφύγιο και να υιοθετήσετε ένα σκυλάκι από τα τόσα που ψάχνουν σπίτι, είτε κουταβάκι είτε νεαρό ενήλικο! Υπάρχουν ακόμα και ημίαιμα jack russel αν σας αρέσει τόσο η συγκεκριμένη φυλή. Δες για παράδειγμα εδώ --> Αποτελέσματα Αναζήτησης &sim; Αγγελίες &sim; Παρατρίχα
Πέρα του ότι θα δώσετε ένα σπίτι σε ένα ζωντανό που τόσο το έχει ανάγκη, θα έχετε και το 'πλεονέκτημα', ειδικά αν επιλέξετε ενήλικο, να έχει περάσει την πολύ τρελοκουταβίσια φάση και να σας πουν και κάποια πράγματα παραπάνω για τον χαρακτήρα του.

Βεβαίως, αν οπωσδήποτε θέλετε καθαρόαιμο και διατίθεστε να ψάξετε για εκτροφέα, φυσικά και είναι απολύτω; κατανοητή η επιθυμία αυτή - απλά αναφέρω και την υιοθεσία ως εναλλακτική :)

alfie86

Member
11 Νοεμβρίου 2013
18
0
Νεα Περαμος
Εχεις απολυτο δικιο σε οσα λες για την υιοθεσια και ειναι μια πραξη που στην ιδεα και μονο μας γεμιζει πολυ!Απλα ειναι καποια κολληματα που εγω σαν Νικος θελω να ξεπερασω πρωτα οσων αφορα την αγορα καποιου καθαροαιμου ή του να αποκτησω ενα ημιαιμο!Πιστευω παντως ενα αδεσποτο ημιαιμακι θα δωσει αμεσα πιο πολυ αγαπη και αφοσιωση!Τωρα δεν ξερω τα ημιαιμα τζακ κατα ποσο εχουν χαρακτηριστικα τζακ τοσο φυσιογνωμικα οσο και σε θεμα χαρακτηρα!Παντως το σιγουρο ειναι οτι θελω μικροσωμο σκυλι και επειτα εχω μια αδυναμια στα τεριε λογω ισχυρου και εξυπνου χαρακτηρα!

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Εχεις απολυτο δικιο σε οσα λες για την υιοθεσια και ειναι μια πραξη που στην ιδεα και μονο μας γεμιζει πολυ!Απλα ειναι καποια κολληματα που εγω σαν Νικος θελω να ξεπερασω πρωτα οσων αφορα την αγορα καποιου καθαροαιμου ή του να αποκτησω ενα ημιαιμο!Πιστευω παντως ενα αδεσποτο ημιαιμακι θα δωσει αμεσα πιο πολυ αγαπη και αφοσιωση!Τωρα δεν ξερω τα ημιαιμα τζακ κατα ποσο εχουν χαρακτηριστικα τζακ τοσο φυσιογνωμικα οσο και σε θεμα χαρακτηρα!Παντως το σιγουρο ειναι οτι θελω μικροσωμο σκυλι και επειτα εχω μια αδυναμια στα τεριε λογω ισχυρου και εξυπνου χαρακτηρα!
και η ιδεα σε ημιαιμο κοκονι..καλη ειναι ! :cura: σου μιλαω εκ πειρας ! :mrgreen: :alien: :mrgreen:
εχει ολα αυτα που θες με ελληνικο κοπιραιτ..οχι εξωτερικου..
ροκακιας την ημερα,το βραδυ καμαριερα.. :don: