Καλησπερα...καινουργιος

xrhstos

New Member
25 Ιουλίου 2010
4
0
για σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω....θα ηθελα τη βοηθεια σας....θα ηθελα να μου πειτε καποιες ρατσες σκυλων που εχουν τα παρακατω χαρακτηριστικα ...να ειναι μικροσωμο και εως 10 κιλα ...να ειναι παιχνιδιαρικο να μν χρειαζεται αρκετο καλοπισμο ...να μην μαδαει και βεβαια να ειναι χαριτωμενο...ευχαριστω εκ των προτερων....!:)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Καλώς ήρθες!!!:)
Αν θες πες μας μερικά στοιχεία της καθημερινής σου ζωής για να σε βοηθήσουμε όσο γίνεται πιο πολύ.

Όσον αφορά για τον καλλωπισμό να ξέρεις πως όλα χρειάζονται καλλωπισμό άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο.., αλλά συνήθως τα μακρύ τρίχα είναι αυτά που δεν μαδάνε..όπου όμως χρειάζονται έντονο καλλωπισμό και τα κοντό τρίχα αυτά που μαδάνε και θέλουν λιγότερο.

Σημαντικό στοιχειο είναι να μας αναφέρεις αν πρόκειται για τον πρώτο σου σκύλο ή όχι.

:)

Last edited:

xrhstos

New Member
25 Ιουλίου 2010
4
0
ναι ειναι ο ππρωτος μου σκυλος ειμαι μαθητης αλλα σιγουρα 8α βρισκω χρονο να τον βγαζω βολτα ...αν δν μπορω εγω ενα αλλο μελος της οικογενειας....

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Xrhstos η Οικογένεια σου θέλει να φροντίσει ένα σκυλάκι ? Δεν είναι μόνο η βόλτα.. είναι παρά πολλά που πρέπει να λάβειϛ υπόψιν σου για να υιοθετίσειϛ ένα ζώο εσύ και όλη η οικογένια σου.., κάνε μια αρχή να διαβάσειϛ αυτά :

Να υιοθετήσω σκυλάκι;

ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΩ ΖΩΟ ??

ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΦΥΛΗ

ΠΩΣ ΔΙΑΛΕΓΩ ΕΚΤΡΟΦΕΑ ?

PET- SHOPS - PUPPY MILLS

Τι πρεπει να προσεξω σε ενα PEDIGREE;

Θέλω κουτάβι ράτσας...αλλά

και στην συνέχεια ρωτάϛ ότι θέλεις.

:)

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
για σας παιδια ειμαι καινουργιος εδω....θα ηθελα τη βοηθεια σας....θα ηθελα να μου πειτε καποιες ρατσες σκυλων που εχουν τα παρακατω χαρακτηριστικα ...να ειναι μικροσωμο και εως 10 κιλα ...να ειναι παιχνιδιαρικο να μν χρειαζεται αρκετο καλοπισμο ...να μην μαδαει και βεβαια να ειναι χαριτωμενο...ευχαριστω εκ των προτερων....!:)
Καλως ήρθες Χρηστο!

(Αν βρεις αυτον το σκύλο που περιγράφεις, θελω κι εγω εναν! )

xrhstos

New Member
25 Ιουλίου 2010
4
0
διαβασα ολα αυτα που μου εδωσες ....καταλαβα οτι απετει ιδιαιτερη φροντιδα ..ας πουμε θα ηθελα μια ρατσα που να εχει λιγοτερη απαιτηση στον καλοπισμο ....τα παπιγιον ειναι καλη λυση?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Δεν μου απάντησες σε αυτήν την ερώτηση?

Xrhstos η Οικογένεια σου θέλει να φροντίσει ένα σκυλάκι ?

τα παπιγιον ειναι καλη λυση?
Τι εννοείς λύση?

xrhstos

New Member
25 Ιουλίου 2010
4
0
ναι δειχνουν θετικοι σε σχεση με παλια μαλλον γτ εχουμε μεγαλωσει....

λαθος το εγραψα οχι λυση...
βρηκα καποια που να μου αρεσουν και φενονται ιδανικα....γουεστ χαμ τεριερ pug king charles spangol

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τα παπιγιόν...θέλουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλλωπισμό!!!
Αλλά οι σκύλοι γενικά δεν θωρούνται "λύσεις"...
έχω την εντύπωση ότι η οικογένεια μάλλον δεν θέλει σκύλο...κατά πάσα πιθανότητα η μαμά..έχει αντιρρήσεις(λόγω τρίχας κλπ), οπότε εσύ προσπαθείς να βρεις μία ράτσα που να μην είναι "πρόβλημα" για να τους πείσεις?
Αν είναι έτσι...σε καταλαβάινουμε...είναι κρίμα να αγαπάς τόσο τα σκυλιά , να θέλεις ένα σκύλο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και οι γονείς σου να λένε όχι...

Rotweiler

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2010
50
0
athens
xrhsto καλως ηρθες και απο εμενα αν δεν θελουν οι γονοις σου σκυλοι ψαξε βρες τα κουμπια τους :) και εγω που πιρα το ροτβαιλερ μιλησα με τα παιδια και μου ειπαν καλητερο ειναι να το εχεις αθηνα και οχι στο εξοχικο σου..Ετσι και εγω τα μιλησα με τους δικους μου στην αρχη ψηλοτσακοθηκαμε αλλα στο τελος καταφερα να τον πησω:p αυτο ξεχασα να σας το πω παιδια!!!