Συμφωνω μαζι σου, μακαρι να πεσει σε καλα χερια!!!
Θα περιμενουμε λοιπον δυο μερουλες για να μαθουμε αν αυτα τα "χερια" ειναι τα δικα σου!!!
Να 'μαι και πάλι!
Δυστυχώς αλλά δεν ήταν γραφτό "αυτά τα χέρια" να είναι τα δικά μου. Το ευχάριστο είναι οτι κατά πάσα πιθανότητα ο φιλαράκος μας θα έχει βρει σπίτι. Το "κακό" είναι οτι ζούμε στην Κρήτη και όσα κουτάβια έχουμε δει και θέλουμε να υιοθετήσουμε, είναι εκτός νησιού... με οτι αυτό συνεπάγεται. Δεν μπορώ να επιμείνω γιατί έχουν δίκιο, που ξέρουν ποιός είμαι για να μου στείλουν κουτάβι άλλωστε...
Τις μέρες που μεσολάβησαν, ψάχνουμε αρκετά και καθημερινά σχετικά με τις φυλές, τα χαρακτηριστικά αλλά και τις ιδιαιτερότητές τους. Έτσι, καταλήξαμε να προσπαθήσουμε να βρούμε κάποιο κουτάβι Σαρπει. Έστειλα μειλ στον ΚΟΕ να ρωτήσω για εκτροφείς, βρήκα και 3 site όπου αναφέρουν πως είναι εκτροφείς και έκανα το ίδιο.
Απάντηση δεν έλαβα ούτε απο τον μεν, ούτε απο τους δε. Και πολύ φοβάμαι οτι και απάντηση αν πάρω, απο τη στιγμή που δεν είναι εφικτή η επαφή απο κοντά, θα είναι αρνητική.
Τι θα κάνατε στη θέση μου;
Μια λύση είναι να ανέβω στην Αθήνα ή την πόλη που βρίσκεται ο χ εκτροφέας. Όμως με δεδομένο οτι και τα χρήματα που θα χρειαστώ για να πάρω ένα τέτοιο κουτάβι θα τα στερηθώ απο κάποιες άλλες βασικές ανάγκες μου, θα βγω εκτός προυπολογισμού...
Άλλη λύση είναι να βρω κάποιο αδέσποτο εδώ, και σίγουρα είναι μια λύση που δεν έχουμε αποκλείσει, όμως επι του παρόντος θα ήθελα να επικεντρωσουμε στην συγκεκριμένη φυλή.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!