Σε ευχαριστώ πολυ και εσυ να χαίρεσαι οτι εχεις !!Να σου ζήσει!!
Καλημέρα Alex_mps.να σου ζήσει ο μπορις...θες να μας πεις λίγα πραγματα για αυτόν..
Καλημέρα !! Ευχαριστώ . Όπως είπα ο Μπορις ειναι ενα Μαλινουα 18 μηνών τον πήρα απο τον Γιάννη Μακρη στον μαραθωνα .ειναι περιπου 37 κιλά .εχει όσα χαρακτηρίστηκα μπορει να εχει ενα Μαλινουα τρέλα αγάπη για την οικογένεια πιστός και πολυ ενεργητικότητα . Η απόφαση για ενα Μαλινουα παρθηκε κάτω απο περίεργες συνθήκες!! για να καταλάβεις έγινε μετα απο ενα βράδυ σαν αυτα που βλέπουμε στην τηλεόραση δηλαδή οταν μπήκαν κλέφτες σπιτι μου και καίγανε και βασάνιζαν την μάνα μου για πανω απο τρεις ώρες και σώθηκε απλα απο θαύμα οταν κατάφερε να λυθεί επειδη περίμεναν εμενα με πιστόλια στο ασανσέρ . Τεσπα αυτα ειναι περασμένα απλα το αναφέρω για να καταλάβεις τι κλίμα υπήρχε στην οικογενεια . Και φτάνουμε στον Μπορις ξανά . Τον πήρα σχετικά μεγάλο 4 μηνών αλλα απο την πρώτη στιγμή υπήρξε ενα απίστευτο δέσιμο . Περάσαμε παρα πολλές ώρες κάθε μέρα στην βόλτα ώστε να γινει κοινωνικός και γενικα να μην τον τρομάζει τιποτα μέσα στην καθημερινότητα αμάξια κτλ. Το μόνο που με προβλημάτιζε ηταν πως θα τα παει η μάνα μου μαζι του γιατι κάποτε ούτε που φανταζόταν οτι μπορει να ειναι μέσα στο ίδιο σπιτι με εναν σκυλο . Τελικά το αποτέλεσμα ειναι να ειναι αυτοκόλλητοι μεταξύ τους και φαντάσου οτι φταρνίζεται η μάνα μου και ας κοιμάται ο μπορις θα ξυπνήσει και θα τρέξει να την βρει μέσα στο σπιτι για να δει αν ειναι καλα .ειναι πραγματικά σαν άνθρωπος μαλλον και πολυ καλύτερος πολλές φορές . Ζούμε μέσα σε διαμέρισμα αλλα δεν ενοχλεί καθόλου βεβαια φροντίζουμε με τουλάχιστον τρεις βόλτες με πολλα παιχνίδια ώστε να κανει έξω την ανάγκη του αλλα και να ξεσπάει με παιχνίδια . Τρελαίνεται για τη θάλασσα για μπαλάκια και να πηδάει εμπόδια. Αυτα τα λίγα . Πραγματικά νιώθω πολυ τυχερός για αυτον τον σκυλο που μπήκε στην ζωή μας και ας ήρθε λιγο τυχαία αν το ξέραμε πως θα ηταν μαζι του θα το κάναμε πολλα χρόνια πριν αλλα δεν θα ηταν ο μπορις !!! ΧαχαΚαλημέρα Alex_mps.να σου ζήσει ο μπορις...θες να μας πεις λίγα πραγματα για αυτόν..
Ευχαριστώ και σε σενα εύχομαι τα καλύτερα !!Μπραβο...ευχομαι πολλα και καλα χρονια μαζι του.
Καλώς σας βρήκα.Όσο γίνεται το έχουμε ξεπεράσει βεβαια υπάρχουν κάποια σημάδια εσωτερικά και εξωτερικά που θα την ακολουθούν για πάντα βεβαια κρατάμε μόνο τα καλα απο αυτο που ειχε σαν αποτέλεσμα τον Μπορις !!Καλώς ήρθες στο φόρουμ!
Να τον χαίρεσαι τον μικρό και να ζήσετε στο εξής, μόνο καλά πράγματα, μαζί.
Ελπίζω να έχει συνέλθει η μαμά σου [και εσύ βέβαια], από το σοκ
Εννοείται όπως τα λες ειναι !! Συναγερμός υπήρχε και εκείνο το βράδυ !!! Ειναι πιο περίπλοκα τα πράγματα . Τα δύσκολα τα περάσαμε με τον μπορις εχω ασχοληθεί άπειρες ώρες μαζι του εγω και ο εκπαιδευτής τουΑλέξανδρε, ελπίζω ότι είσαι αρκετά διαβασμένος και προτίθεσαι να εξακολουθείς να ενημερώνεσαι, αλλά να σου πω το εξής...καταλαβαίνω, ότι η παρουσία του όποιου Μπόρις καταρχάς, δρα κατασταλτικά και θεραπευτικά, για την ψυχολογία πρωτίστως, ενός ανθρώπου που πέρασε τόσα. Το ότι είναι μαλινουά, δεν τον κάνει αυτομάτως, αποτελεσματικό φύλακα, με την έννοια που υποθέτω, σε ενδιαφέρει εσένα. Συναγερμό ίσως. Για φύλακα όμως, έχεις πάρα πολύ και ιδιαίτερο δρόμο μπροστά σου. Αν, βρεις και καλό δάσκαλο. Και στο μεταξύ, μπορεί να είναι το ίδιο ευάλωτος, με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ετσι;
Ευχαριστώ πολυ !! Και αυτα δεν ειναι ούτε τα μισά !!! Δεν ειναι τόσο η ομορφιά οσο ο χαρακτήρας του !!Ο Μπόρις είναι κούκλος κι η ιστορία σας κινηματογραφική όντως... Εύχομαι μόνο χαρές από δω και πέρα κι ο Μπόρις να είναι ο καλύτερος μεν, ο πιο αχρείαστος φύλακας!
Ευχαριστούμε εύχομαι και σε σας τα καλύτερα !!Θεούλης!!! Να τον χαίρεστε και μόνο καλά απο εδώ και πέρα!!!