Δε λες ευτυχώς που έχει απομακρυνθεί από το περιβάλλον μας και δεν συνεχίζει να τους συμβουλεύει;Ηταν ευτυχώς πρόσκαιρη γνωριμία,αλλά τη ζημιά του την έκανε εφόρου ζωής.Είναι καλοί άνθρωποι και δεν θα έκαναν ποτέ συνειδητά κακό σε ζώο.Α για την τροφή έπεσε το μεγαλύτερο γέλιο.Τους είπε να μην του δίνουν ξηρά τροφή και κονσέρβες,επειδή θα μυρίζει πολύ ο σκύλος.Γενικά τους είπε ότι είναι καλύτερο να τρέφεται με ότι τρώμε κι εμείς.Βέβαια από τη μία του βάζουν αυτοί φαγητά,από την άλλη του βάζω εγώ ξηρά,εναλλάξ για να μην παχύνει πολύ.Απλά είναι πολύ κουραστικό να προσπαθείς να τα κάνεις όλα κρυφά,επειδή κάποιος βλάκας ήταν ανεύθυνος και δεν σκέφτηκε πριν μιλήσει.Πάντως δεν ξέρω τι έλεγε ο εκτροφέας,εγώ με μπισκοτάκια σκύλων του έμαθα το "κάτσε" και το "μείνε" .Για τη βόλτα δεν μπορώ να τον μάθω,με σέρνει σαν πούπουλο δυστυχώς.
Τους φαίνεται απάνθρωπο που ταϊζω τον γάτο μου μόνο με ειδική ξηρά για μικρά γατάκια και μια κονσερβούλα που και που,και πολύ σκληρό που θα στειρώσω και αυτόν και τη θηλυκή γατούλα που θα πάρω τον Αυγουστο που θα μετακομίσω,όπως άλλωστε έκανα και με τον προηγούμενο γάτο μου.
Όσο για τον σκυλάκο μας,καταλαβαίνω ότι τον αγαπούν,αλλά του κάνουν κακό,έστω και άθελά τους.Τους μίλησα για τη γιατρό που πηγαίνω τώρα που επέστρεψα στο Βόλο τον γάτο μου,αλλά δεν μπήκαν στον κόπο καν να ακούσουν.Γι'αυτο σας ζήτησα αν γνωρίζετε κάποιον εκπαιδευτή υπεύθυνο στη Θεσσαλία,ώστε τώρα που θα φύγω αν έχουν κουτάβι,να τους καθοδηγησει και να μην κάνουν τα ίδια λάθη.
Αν το θες το σκυλακι σου να ζησει καποια ακομα χρονια πρεπει να σταματησει να τρωει οτι τρωτε ..
Πρεπει να αρχισει να τρωει αναλατα και πιστευω ειναι πλεον ωρα να αρχισει να τρωει φαρμακευτικα ... , που ειναι ειδικα για καθε περιπτωση ..
H hills εχει πολυ καλα ..
Βρες εναν καλο κτηνιατρο ..
Για μενα απο αυτα που ειπες πρωτευει η ευημερια του σκυλιου σου ..