Καλησπέρα!!

bassethound

Active Member
22 Φεβρουαρίου 2011
26
0
Αθήνα
Ποια κυρια στον Ωρωπο? Δεν ξερω τιποτα. Στον ΚΟΕ που πηρα μου ειπαν μονο δεν εχουμε γεννες και εχουν μονο ενα εκτροφεα.Τπτ αλλο..Μπορεις να με βοηθησεις?Δεν ειναι οτι βιαζομαι το ψαχνω λιγο για αυτο και ρωταω πριν να κανω κατι..

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Συγνωμη που ανακατέβομαι, στον Ωρωπο μένει η Μπετυ Δημητριάδου, έχει basset, στη Κυπρο υπάρχει εκτροφείο basset, προσφατα έχει έλθει ένα φανταστικό αρσενικο, το έχω κρίνει, μη βιάζεσαι, που βρίσκεσαι? σε πιοα περιοχή?

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
ωραια, για να μη δινω τηλ απο εδω και μπορει να παρεξηγηθω κιόλας απο καποιους και ουδεμία διάθεση εχω, δίπα στο Δημαρχείο του Ωρωπου έχει ενα κτηνιατρείο, εκει δουλευει η Σιση Αδραμιτλη, μελλος του ΔΣ υου ΚΟΕ, εκει δίπλα μενει και η Μπετυ
Μετα μπές στους κριτες στο Κυνολογικό Ομιλο Κυπρου, βρες τη Σονια Φιλίπου και ρώτα τη να σου πεί τηλ του εκτροφέα στη Κύπρο, παρε ενε κατάλογο εκθεσης του ΚΟΕ πήγαινε στην ομαδα 6 δές πιος έχει basset και πάρε τον τηλεφωνο.
Καικάτι άλλο το βαρύ γαυγισμα το αντέχεις? Αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοω να έλθεις να δεις τον clumber μου και να τον ακούσεις
Αν θέλεις μου δίνεις το site που βλέπεις αφού έχω κρίνει basset καμποσες φορές και εντός και εκτός Ελλαδας.

bassethound

Active Member
22 Φεβρουαρίου 2011
26
0
Αθήνα
Εχεις pm. Σε ευχαριστω φιλε μου. Δεν εχω προβλημα με το γαυγισμα. Διπλα μου μενει ενας και ακουει βολανη συνεχεια και το αντεχω :p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Εχεις pm. Σε ευχαριστω φιλε μου. Δεν εχω προβλημα με το γαυγισμα. Διπλα μου μενει ενας και ακουει βολανη συνεχεια και το αντεχω :p
χαχαχαχααααααα!!!! Να σαι καλά φίλε μου έχω ψοφήσει στα γέλια :)

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Ελα σε επαφή με τον όμιλο της Γαλλίας, πηγαινε στο site της FCI www.FCI.be κατέβασε το πρότυπο , ομαδα 6, θα το βρείς, διάβασέ το και μετά δες και τίς φωτογραφίες απο τα διάφορα που βρίσκεις και θα καταλάβεις, θα βρείς πολλα που μάλον είναι basset artesien de normandie σαν και αυτά δηλ
http://www.basset-artesien-normand.fr/

bassethound

Active Member
22 Φεβρουαρίου 2011
26
0
Αθήνα
Μπουσουλας...Εχω αρχισει και χανω την μπαλα..Διαβαζω απο εδω..διαβαζω απο εκει..εχουν τρελλαθει τα ματια μου.Σε ευχαριστω φιλε μου για το χρονο σου..!!

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Nα είσαι καλά , και εμας κάποτε κάποιοι μας μάθανε πρίν πολλά χρόνια, και κάτι άλλο, ακου πολλά βάλε όμως και φίλτρο, όλοι είδικοι είναι , μάθαμε τη έκφραση εξετασεις πχ, και τη κοπανάμε συνέχεια, το θέμα είναι τι εξετάσεις, πότε και απο ποιόν, ποιά γίνεται με γεννετικό υλικό και μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον και τί γίνεται χωρίς αυτό οπότε εξετάζεις τη παρούσα στιγμή και δεν ξέρεις για το αύριο, άρα καλό θα είναι να ξέρεις και σε τι κατάσταση είναι και οι πρόγονοι ενός σκύλου και όχι μόνο οι γονείς.
Αυτά, και καλό διάβασμα, και ποτέ μη ξεχάσεις οτι ένα basset είναι πάντα ένα chien courant , προερχόμενο απο το basset d artois με αρχή τα σκυλία των μοναχών των Αρδεννών, και τα ωραία του αυτιά πχ τα εχει για κάποια αιτία και οχι μόνο για να τα βλέπουμε.

bassethound

Active Member
22 Φεβρουαρίου 2011
26
0
Αθήνα
Καλησπέρα παιδιά! Τι κάνετε;; Μετά από πολύ καιρό και ψάξιμο και με την βοήθεια του sapt υιοθέτησα επιτέλους ένα υπέροχο αρσενικό bassetακι τον Φοίβο. Σας ευχαριστώ όλους όσους με καλοδεχτήκατε και με βοηθήσατε και ελπίζω να με βοηθήσετε να μεγαλώσουμε παρέα...