Καλησπέρα!!

bassethound

Active Member
22 Φεβρουαρίου 2011
26
0
Αθήνα
Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας!Γρηγορες και κατατοπιστηκες!Επικοινωνησα λοιπον με μερικους εκτροφεις σκυλων μεσω mail. Μολις τωρα πηρα απαντηση απο δυο! Ο ενας μαλιστα μου εκανε ερωτησεις σχετικα με τα basset και ακομη μου ειπε οτι μπορει να μου τα στειλει αλλα θα ηταν προτιμοτερο να παω στην χωρα του ( Νορβηγια!! ). Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω..Εμπιστοσυνη σε αυτους να εχουμε??

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Για να καταλαβω κατι. Μιλησες με τον ΚΟΕ και σου ειπε οτι δεν υπαρχει καποια δηλωμενη γεννα σωστα?
Δεν σου εδωσε το τηλεφωνο του εκτροφεα για να επικοινωνησεις εσυ μαζι του?
Μπορει να εχει προγραμματισμενη γεννα πχ σε 6 μηνες

Ψαξε ισως να βρεις καποιο εκτροφειο σε χωρα κοντα στην Ελλαδα. Θα σου ειναι ισως ποιο ευκολο να ταξιδεψεις για να παρεις το κουταβι.
Οσο για την εμπιστοσυνη που λες. Ετσι και αλλιως το να δεις εκτροφεα θελει πολυ ξεψαχνισμα. Θα πρεπει να του κανεις πολλες ερωτησεις και αντιστοιχα θα σου κανει και αυτος πολλες ερωτησεις για να ξερει που θα στειλει το κουταβι του. Αν δεν σε ρωτησει τιποτα (και δεν ξερει δλδ κατι για σενα) και σου πει να στο στελνω στειλε τα λεφτα κατι βρωμαει

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Θα έχεις εμπιστοσύνη σε αυτόν που θα σε πείσει με τις γνώσεις του, το ενδιαφέρον του για τα σκυλιά του, τους τίτλους των σκυλιών του, τις εγκαταστάσεις του, τις συνθήκες ζωής των ζώων του, το ιστορικό του κ.λπ. κ.λπ. κ.λπ. Η επιφυλακτικότητα απέναντι στον πελάτη είναι ένα καλό στοιχείο!
Η "πρεμούρα" να πουλήσει πάλι, όχι...
Όπως σου είπε κι ο Νορβηγός, το καλύτερο είναι να πας εκεί...

bassethound

Active Member
22 Φεβρουαρίου 2011
26
0
Αθήνα
Ναι το ξερω. Αλλα πολυ δυσκολο!Μακαρι να ειχα την δυνατοτητα να παω και να δω αλλα..Παντως ο τυπος με εχει τρελλανει στις ερωτησεις.Κυριολεκτικα.Πως που γιατι και τετοια.Τωρα ειλικρινα δεν ξερω. Ο ΚΟΕ μου ειπε οτι δεν εχει γεννες και δεν μου εδωσε ουτε στοιχεια ουτε τιποτα να επικοινωνησω.Λες να ξαναπροσπαθησω?

bassethound

Active Member
22 Φεβρουαρίου 2011
26
0
Αθήνα
Επειδη ειχα αδεσποτο στο σπιτι πριν χρονια. Δυστυχως ειχε περασει τοσα πολλα το καιμενο που ηταν αγριεμενο και ορμαγε σε ολους.Δυστυχως δεν μενω μονος μου να πω θα το αντιμετωπισω.Ειναι και η μητερα μου μαζι.Φοβαμαι πολυ την συμπεριφορα ενος σκυλιου που δεν το "ξερω" δεν το εχω μεγαλωσει εγω και τι μπορει να εχει περασει.Ασε που το αδεσποτο πεθανε μετα απο λιγο καιρο και κοντευα να παθω καταθλιψη...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
O ΚΟΕ ενημερώνει για δηλωμένες γέννες, όχι γενικά για εκτροφεία... μπορεί να υπάρχει κάποιος. Αλλά επειδή απ' ό,τι διαβάζω από δω κι από κει είναι όντως δύσκολο να βρεις εκτροφέα στην Ελλάδα (ΔΕΝ ΞΕΡΩ μη σε πάρω και στο λαιμό μου) μήπως να σκεφτείς τις εναλλακτικές σου?
Μία είναι το ταξίδι στο εξωτερικό ΟΠΟΤΕ μπορέσεις.
Κι αυτό γιατί την απόκτηση ενός συντρόφου ζωής δεν μπορείς να την πάρεις αψήφιστα (σκύλο θέλω, τώρα τονε θέλω!)
Άλλη εναλλακτική - γιατί καταλαβαίνω ότι θέλεις κουτάβι και καλής εκτροφής αλλιώς θα είχες ήδη δει τα αδέσποτα των αγγελιών - είναι να στραφείς προς μια άλλη φυλή απ' τις πολλές που εκτρέφονται στην ΕΛλάδα.
Να σε ρωτήσω, είσαι ενημερωμένος για τα αρνητικά του μπασέ?
Θέλεις αυτό το σκύλο σώνει και καλά? (Κι εγώ θέλω διάφορα σκυλιά που δεν θα αποκτήσω ποτέ για διάφορους λόγους...).
Αν τα γνωρίζεις όλα και θες μπασέ ο κόσμος να χαλάσει, φέρε τον κόσμο ανάποδα για να το αποκτήσεις. ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ όμως, και ΟΤΑΝ οι συνθήκες θα το ευνοούν...

bassethound

Active Member
22 Φεβρουαρίου 2011
26
0
Αθήνα
Δεν σηκωθηκα μια ωραια μερα και ειπα..Θελω σκυλο!Οχι.Το ψαχνω καιρο.Διαβασα ρωτησα και ρωταω.Εαν το ηθελα τωρα ντε και καλα θα πηγαινα στο pet shop θα εβρισκα και δικαιολογιες του τυπου ελα μωρε τι ξερουν αυτοι και τετοια και το ειχα σε 20 μερες!!Κατεληξα στην συγκεκριμενη ρατσα για πολλους και διαφορους λογους.Πιστευω οτι τα περισσοτερα αρνητικα η θετικα τα ξερω η μαλλον εχω ενημερωθει. Εχω και γνωστο που εχει μπασε και εχουμε μιλησει. Αλλα το να φτασω μεχρι την Νορβηγια , Ιταλια η ξερω εγω που θα το ηθελα αλλα ειναι δυσκολο.
Φιλικα παντα!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Δεν σηκωθηκα μια ωραια μερα και ειπα..Θελω σκυλο!Οχι.Το ψαχνω καιρο.Διαβασα ρωτησα και ρωταω.Εαν το ηθελα τωρα ντε και καλα θα πηγαινα στο pet shop θα εβρισκα και δικαιολογιες του τυπου ελα μωρε τι ξερουν αυτοι και τετοια και το ειχα σε 20 μερες!!Κατεληξα στην συγκεκριμενη ρατσα για πολλους και διαφορους λογους.Πιστευω οτι τα περισσοτερα αρνητικα η θετικα τα ξερω η μαλλον εχω ενημερωθει. Εχω και γνωστο που εχει μπασε και εχουμε μιλησει. Αλλα το να φτασω μεχρι την Νορβηγια , Ιταλια η ξερω εγω που θα το ηθελα αλλα ειναι δυσκολο.
Φιλικα παντα!
Στην περίπτωσή σου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μιλήσεις με το εκτροφείο που υπάρχει εδώ και να κάνεις υπομονή μέχρι να έχει γέννα.Είναι μια πολύ γλυκιά προσμονή ειδικά αν με τη συνεργασία και του εκτροφέα παρακολουθήσεις τη διαδικασία από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι και την ημέρα που θα αποκτήσεις το κουτάβι σου.:)

bassethound

Active Member
22 Φεβρουαρίου 2011
26
0
Αθήνα
@sevah Καλημερα φιλε μου. Αυτο που προτεινεις ειναι μια πολυ καλη ιδεα και θα το ψαξω.Βεβαια ηρθα σε επαφη με εκτροφεις του εξωτερικου και μιλαμε.Ο ένας μαλιστα μονο ιατρικους φακελους δεν μου εχει ζητησει να του πω :D , με ρωταω για τα παντα.Απο οτι εχω διαβασει ετσι συνηθιζεται..

bassethound

Active Member
22 Φεβρουαρίου 2011
26
0
Αθήνα
Μακαρι να μπορουσα. Δεν μπορω να παω.. Μου ειναι δυσκολο να ταξιδεψω. Δεν ειναι οικονομικος ο λογος αλλα ειλικρινα Φ Ο Β Α Μ Α Ι τα αεροπλανα η να το θεσω διαφορετικα Τ Ρ Ε Μ Ω ! Μια φορα στη ζωη μου μπηκα σε αεροπλανο και ειλικρινα η αεροσυνοδος νομιζε οτι ειχα παθει ανακοπη και ειχα μεινει στον τοπο...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
:D
Μακαρι να μπορουσα. Δεν μπορω να παω.. Μου ειναι δυσκολο να ταξιδεψω. Δεν ειναι οικονομικος ο λογος αλλα ειλικρινα Φ Ο Β Α Μ Α Ι τα αεροπλανα η να το θεσω διαφορετικα Τ Ρ Ε Μ Ω ! Μια φορα στη ζωη μου μπηκα σε αεροπλανο και ειλικρινα η αεροσυνοδος νομιζε οτι ειχα παθει ανακοπη και ειχα μεινει στον τοπο...

Bassethound έχεις μεγάλη πλάκα, γράφεις πολύ γλαφυρά. :DΚαταλαβαίνω τους λόγους που θέλεις να πάρεις τον σκύλο σου από μωρό και φοβάσαι να υιοθετήσεις ένα ενήλικο, αλλά εγώ θα σου έλεγα να δώσεις μία ευκαιρία στο basset που σου πρότεινε το xotikouli, αν φυσικά είναι ακόμη διαθέσιμο γιατί συνήθως τα καθαρόαιμα υιοθετούνται εύκολα. Δεν χρειάζεται να δεσμευτείς, πήγαινε να το δεις εκεί που το έχουν , ίσως σου κάνει κλικ, άσε που το ταξίδι θα είναι σίγουρα μικρότερο από το να πας Νορβηγία. ;)

bassethound

Active Member
22 Φεβρουαρίου 2011
26
0
Αθήνα
Εστειλα mail να ρωτησω σε αυτο που μου προτεινε το xotikouli αλλα απαντηση καμια..τιποτα..!Οποτε δεν υπαρχει αλλη λυση απο το να το φερω απο εξωτερικο. Οταν ερθει η ωρα να το παραλαβω θα δουμε. το πολυ πολυ να "λαδωσω" κανεναν να του πω να παει να μου το φερει!:D .Περιμενω προσφορες..:D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Κάνε μου τα έξοδα και πάω εγώ που δεν έχω και θέμα ..:D:D

bassethound

Active Member
22 Φεβρουαρίου 2011
26
0
Αθήνα
Χαχαχα..εγινε..αλλα μονο μην πας και μου γυρισεις με ΟΛΑ τα κουταβια..(αλλος ενας λογος που δεν παω εγω :p) κερναω και καφε στο αεροδρομιο οταν γυρισεις.. :D

bassethound

Active Member
22 Φεβρουαρίου 2011
26
0
Αθήνα
Να ρωτησω κατι αλλο. Μιλαει αυτη τη στιγμη μεσω mail με 2 εκτροφεις. Ο ενας μου λεει οτι θα γεννησει τον απριλη. Ο αλλος μου ειπε οτι τωρα τα κουταβια ειναι 3 εβδομαδων. Μαλιστα μου εδειξε και φωτογραφιες να διαλεξω ποιο θελω , και μου ζητησε να στειλω μια προκαταβολη για να το κλεισω. Το θεμα ειναι τωρα τι να κανω? Να τον εμπιστευτω?

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Πιος είναι, τι γεννεαλόγιο έχουν τα σκυλία, στη Κύπρο που είναι δίπλα μας μίλησες, στην Ελλάδα με τη Κυρία στον Ωροπό που έχει basset μίλησες?
Μη βιάζεσαι, το σκυλί δέν το παίρνεις απο το ράφι, περίμενε