Καλησπέρα

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Οταν μιλαμε σε αυτο το φορουμ ολοι μας εχουμε στο πισω μερος του μυαλου μας οτι μπορει να το διαβασει και καποιος που δεν ειναι μελος του αλλα και οτι μπορει να διαβαστει κατι πολλους μηνες ή και χρονια μετα αρα να μην εχει την γνωση ολων των γεγονοτων.
Εγινε παραθεση απο το προτυπο της φυλης των στοιχειων αποκλεισμου σχετικα με το χρωμα μετα απο αναλογη ερωτηση.
Δεν ηταν προσωπικη επιθεση σε σενα.
Ολους τους ρωταμε το ονομα του εκτροφειου. Εσυ γιατι παρεξηγηθηκες?
Θα μπορουσες να πεις εξαρχης (γιατι δεν ειμαστε και μαντεις) οτι ναι το πηρα απο εκτροφειο αλλα για τους προσωπικους μου λογους δεν θελω να αναφερω το ονομα και το θεμα θα εληγε εκει.

Να χαιρεσαι το σκυλουνι σου

efi2

Member
19 Φεβρουαρίου 2011
22
0
Athens
Σιγά μην παρεξηγήθηκα, χαχα

Είπαμε αγαπάω τα σκυλιά, αλλά δεν είμαι τόσο fruitcake να το πάρω προσωπικά επειδή μου είπε κάποιος ότι το σκυλί σου δεν είναι άσπρο :cool:

efi2

Member
19 Φεβρουαρίου 2011
22
0
Athens
χαχαχαχαχαχα

:D:D

Καλά από αυτό το σκυλί όλα να τα περιμένεις. Περισσότερο από όλα της αρέσει να πηγαίνει στο παντελόνι του άντρα μου, όταν το βγάζει για να κάνει μπάνιο, να χώνει τη μούρη της στην τσέπη και να μου φέρνει ότι έχει μέσα. Μέχρι τώρα έχω μαζέψει 2 εικοσάρικα και ένα πενηντάρικο.

Πιστεύετε ότι πρέπει να της κόψω αυτή την ωραία συνήθεια; παρακαλώ οι απαντήσεις να έχουν ισχυρά επιχειρήματα :D

efi2

Member
19 Φεβρουαρίου 2011
22
0
Athens
Βερόνικα
Όχι, τα φέρνει σε μένα. Εϊναι τζίνιους!

Berna
Έτσι και ξαναπεί κάποιος τη λέξη εκτροφείο θα αρχίσω να χοροπηδάω και να βγάζω καπνούς από τα αυτιά!!!!
...καλά που έχω γιόγκα σε λίγο. Μα με σκάσατε γιόγκι άνθρωπο!
:paja1: