Καλησπέρα

giorgos8181

Active Member
18 Ιουλίου 2010
32
5
το ειδα και πριν μαλλον blanca ειναι απλα δεν εχω και την τρελη εμπειρια γι αυτο ειπα να ρωτησω.
δικιο εχεις για τις θηλες τωρα κατα μπερδευτικα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
skylakos παιδί μου, για τιμωρία θα αποστηθίσεις τα link της xotikouli και αύριο με τον κηδεμόνα σου :) Επίσης, υποχρεούσαι να φωτογραφίσεις καμμιά 10αριά κουτάβια και να μας στείλεις τις φωτό με σημείωση επάνω, ποιά είναι κοριτσάκια και ποιά αγοράκια. Χωρίς σκονάκι ε; :D

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
skylakos παιδί μου, για τιμωρία θα αποστηθίσεις τα link της xotikouli και αύριο με τον κηδεμόνα σου :) Επίσης, υποχρεούσαι να φωτογραφίσεις καμμιά 10αριά κουτάβια και να μας στείλεις τις φωτό με σημείωση επάνω, ποιά είναι κοριτσάκια και ποιά αγοράκια. Χωρίς σκονάκι ε; :D
Ε...χμ...μα...μαλιστα κυρια...:rolleyes:

Παντως ο δικος μου αγορακι ειναι... Η' μηπως να τον φωτογραφισω κι αυτον;Λετε να ξεκινησω να τον φωναζω Εκτωρελα;:p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Καλά, αν έχεις αμφιβολία για το αλογάκι, θα τρελλαθώ :p

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Οχι,οχι, πλακιτσα...Εμενα εχει και μπαλακια(καλα,απο αυτο το καταλαβα;:cool: )...Ασε που ειναι και ερωτιαρης!Ολο ναζια ειναι στα κοριτσια!

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
συγνωμη αν ακουστει καπως αλλα ειναι δυνατον να μην ξεχωριζει το αρσενικο με το θηλυκο???και γω δεν ειχα ιδεα οταν πηρα την μικρη απο σκυλια αλλα βρε παιδια αυτο φαινεται δεν θελει και ντοκτορα:D:D...

giorgos8181

Active Member
18 Ιουλίου 2010
32
5
συγνωμη αν ακουστει καπως αλλα ειναι δυνατον να μην ξεχωριζει το αρσενικο με το θηλυκο???και γω δεν ειχα ιδεα οταν πηρα την μικρη απο σκυλια αλλα βρε παιδια αυτο φαινεται δεν θελει και ντοκτορα:D:D...
ναι ειναι δυνατον.

giorgos8181

Active Member
18 Ιουλίου 2010
32
5
ειπα να πω ενα γεια. η bianca ειναι πλεον μια ομορφη στειρωμενη κοπελιτσα φανταστικο σκυλι με ακομα πιο φανταστικο χαρακτηρα :) Φωτογρ. 0307..jpgΦωτογρ. 0275..jpgΦωτογρ. 0280..jpgΦωτογρ. 0306..jpg