Καλησπέρα σε όλους!!!

skoobyala

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
69
0
Παρόλα αυτά, ο άνθρωπος ανέφερε ότι τα κουτάβια είναι δηλωμένα στον ΚΟΕ!
ΑΝ έχει κάνει και τις απαραίτητες εξετάσεις τότε πια αλλάζει το θέμα!

παιδια τα σκυλια κανανε εξετασεις και ειναι δηλωμενα στον ΚΟΕ ολα οπως επρεπε ολα κομπλε:D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
ρε παιδια ο σκυλος ειναι ποιμενικος σετλαντ απλα στην κρητη για να καταλαβαινουμε για ποιον σκυλο λεμε τον αναφερουν ως σκοτζιζικο κολει. για αυτο σας μπερδεψα ολους......
Πες το ρε άνθρωπε μου να συνενοηθούμε.....:D:D:D
Λες ότι εχει pedigree και δήλωσες τα κουτάβια στον ΚΟΕ οπότε λέω κι εγώ ότι η ράτσα είναι αναγνωρισμένη από την FCI....ψάχνω στην FCI, ψάχνω στο ιντερνετ, τίποτα....πουθενα τα κολευ σετλαντ...τι χάνω λέω...:D:p

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μισο!!!! παιδία.... το "παιρνω καποιον απ τα μουτρα" σημαινει αααα εισαι byb αααα πηρες απο pet shop? καλα να παθεις! αλλο αυτο αλλο κανουμε κουβεντα να καταλαβουμε η να καταλαβουν και αυτοι που δεν ξερουν!!! η ομιλούσα δεν εξαιρειται!!!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πες το ρε άνθρωπε μου να συνενοηθούμε.....:D:D:D
Λες ότι εχει pedigree και δήλωσες τα κουτάβια στον ΚΟΕ οπότε λέω κι εγώ ότι η ράτσα είναι αναγνωρισμένη από την FCI....ψάχνω στην FCI, ψάχνω στο ιντερνετ, τίποτα....πουθενα τα κολευ σετλαντ...τι χάνω λέω...:D:p
Είναι αναγνωρισμενη ράτσα αλλα όχι σαν Collies..
Και είναι και καταπληκτικά σκυλιά...αλλά θέλουν τρομερη περιποιήση τριχώματος...αλλά..είναι πανέξυπνα.
Βέβαια εγω διαφωνω ΤΕΛΕΙΩΣ με το έξω...

skoobyala

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
69
0
Είναι αναγνωρισμενη ράτσα αλλα όχι σαν Collies..
Και είναι και καταπληκτικά σκυλιά...αλλά θέλουν τρομερη περιποιήση τριχώματος...αλλά..είναι πανέξυπνα.
Βέβαια εγω διαφωνω ΤΕΛΕΙΩΣ με το έξω...

παιδια συγνωμη απλα σας μπερδεψα εγω γιατι εδω κατω ετσι τα λεμε αυτα τα σκυλια οποτε ελπιζω τωρα να καταλαβατε γιατι λεμε......απλα ειδα τα χαρτια τους οσο μιλουσαμε και οντως ειναι ποιμενικα σετλαντ
οποτε καταλαβαινετε ποσο με ενδιαφερει να πουλησω τετοια σκυλια και να τα βαλω να γεννανε για να βγαλω λεφτα....
δεν με απασχολει το θεμα καθολου και ουτε ειμαι κολλημενος με τα καθαροαιμα.... ο ημαιμος που εχω ειναι ο οποιο εξυπνος απο ολα τα σκυλια που ειχα......
απλα μεγαλωσα με τετοια σκυλια (σετλαντ) οποτε ειναι ο ερωτας μου....
και οσον αφορα την γεννα διαφωνω με τη στειρωση καθετος......:cool:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Και για τις κληρονομικές παθήσεις των Shelties γνωριζες πριν αποφασίσεις να τα ζευγαρωσεις??
Έκανες τις εξετάσεις?

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
οχι ετσι δηλωθηκανε εσυ τι λες?
αν έχεις την καλοσύνη μην είσαι επιθετικός.... έχουμε ακούσει και δεί αρκετά εδώ...

παρ' όλα αυτά εγώ θα ήθελα να σε ρωτήσω και κάνα δυο πραγματάκια...
1/τι είδους εξετάσεις κάνατε στα σκυλιά που ζευγαρώσατε και που γίνανε?
2/ λες ότι δεν είσαι εκτροφέας (λες και οι εκτροφείς είναι εγκληματίες ...) στα pedigree των κουταβιών σου ποιανού το όνομα αναφέρεται στην στήλη''εκτροφέας''?
3/ τα έξοδα που έκανες για όλα τα παραπάνω ποιός τα ανέλαβε?

αν θέλεις μου απαντάς...ευχαριστώ

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εγώ τελικά όντας ξανθιά δεν εχω καταλάβει κάτι! σου αρκεί εσένα που βλέπεις τον έρωτα της ζωης σου με δόσεις??? γιατί θεωρεις οτι θα ειναι καλυτερα εκει και οχι μαζι σου???

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
δεν κάνω εκτροφή για να τα πουλάω.... Απλά μου αρέσει η ράτσα....
οποτε καταλαβαινετε ποσο με ενδιαφερει να πουλησω τετοια σκυλια και να τα βαλω να γεννανε για να βγαλω λεφτα....
:cool:
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::paja1::paja1::paja1::paja1::paja1:

skoobyala

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
69
0
Και για τις κληρονομικές παθήσεις των Shelties γνωριζες πριν αποφασίσεις να τα ζευγαρωσεις??
Έκανες τις εξετάσεις?

ναι ναι παιδια ολα κανονικα για δυσπλασιες κλπ
τα σκωτζιζικα κολει (ετσι θα τα λεω εγω και εσεις θα το πιανετε) παρουσιαζουν τα περισσοτερα προβληματα στην μουσουδα τους και γενικα στην μυτη με καμπυλες...
ολα γινανε οπως επρεπε...... τα σκυλακια ηταν ολα κανονικοτατα:):D:):p

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
ναι ναι παιδια ολα κανονικα για δυσπλασιες κλπ
τα σκωτζιζικα κολει (ετσι θα τα λεω εγω και εσεις θα το πιανετε) παρουσιαζουν τα περισσοτερα προβληματα στην μουσουδα τους και γενικα στην μυτη με καμπυλες...
ολα γινανε οπως επρεπε...... τα σκυλακια ηταν ολα κανονικοτατα:):D:):p
Άρα θα ξέρεις και για τη VWD??

skoobyala

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
69
0
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::paja1::paja1::paja1::paja1::paja1:

ταρα μαλλον υπαρχει καποιο θεμα με εσενα.....:mad:
να διαβαζεις καλα αυτα που γραφω.....:cool:
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να τα πουλω και να βγαζωωωωωωωωωωωωω αυτο λεω
αν ηθελα θα τα ειχα βγαλει... ολα τα κουταβια τα εδωσα και δεν πηρα ουτε ενα ευρω
αν θες το πιστευεις δεν με απασχολει.....

skoobyala

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2010
69
0
και για την δερματομυοσίτιδα...
εγω ξερω και θα σου πω;) απλα δεν μου αρεσει να το παιζεται ξερολες και εσυ και η κατερινα......:D

αν μου πεις τι ειναι ο υποθυρεοειδισμός θα σου πω και για την δερματομυοσίτιδα

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να τα πουλω και να βγαζωωωωωωωωωωωωω αυτο λεω
αν ηθελα θα τα ειχα βγαλει...
ωραία, σου ζητώ συγγνώμη που δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοούσες.
Θα μπορούσες να μου απαντήσεις σε παρακαλώ στις ερωτήσεις που σου έκανα? ξανά σε ευχαριστώ προκαταβολικά:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
ταρα μαλλον υπαρχει καποιο θεμα με εσενα.....:mad:
..
Μήπως να τα γράφεις καλύτερα; Η να γράφεις αυτό που εννοείς; Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων δηλαδή, γιατί κι εγώ το ίδιο με την Tara κατάλαβα και διαβάζω πολύ καλά αυτά που γράφεις.