Καλησπέρα σε όλους

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Ευκολο!!! Για να πηγαινει να το βλεπει... :wink:

Πετ σοπ δεν ειναι...

ΒΥΒ δεν φανταζομαι, γιατι δυσκολα εως ποτε δεν εχουν τετοιες σχεσεις με τους υποψηφιους αγοραστες, εκτος αν τυχαινει να ειναι φιλοι....

Αρα μαλλον απο εκτροφεα ειναι.... 8)

Θα μαθουμε... Μπορει να κανω και λαθος!!!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Gogo said:
ΒΥΒ δεν φανταζομαι, γιατι δυσκολα εως ποτε δεν εχουν τετοιες σχεσεις με τους υποψηφιους αγοραστες, εκτος αν τυχαινει να ειναι φιλοι....
καλα,εγω δεν αναφερομαι στο συγκεκριμενο σκυλι,αλλα γιατι να μην εβαζε καποιος αγγελια στην ΧΕ πριν ακομη γεννηθουν ωστε να εχει χρονο να τα δωσει και να ειπε κιολλας "ναι,φυσικα,ελατε να το δειτε,μολις γεννηθηκε-ξεκινησε να περπαταει,οταν ειναι ετοιμο θα το παρετε"
ωστε να δημιουργησει συναισθηματα στον αγοραστη,μην χαθει εν τω μεταξυ απο πελατης :?:
(ειμαι πολυ κακια,το ξερω 8) :lol: )

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
:lol: :lol: :lol:

Σωστη η σκεψη! Μην τους βαζεις ιδεες!!! :lol: :lol: :lol: :roll:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ο ΧΕκτροφέας σιγά μην περίμενε να απογαλακτιστούν τα μωρά! Όσο ταχύτερο το ξεφόρτωμα, τόσο το καλύτερο. Δε μιλάμε για όλους βέβαια...
Βρε Rush δε μας απαντάς κι εσύ?

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Καλώς ήρθες, και καλώς να έρθει το μωράκι σου σπίτι σας!!!!!!!!

Περιμένουμε φώτο!

Rush

Member
8 Μαϊου 2008
11
0
Athens
Καλημέρα και καλή εβδομάδα :) . Ο "μπέμπης" μου προέρχεται απο εκτροφέα. Όταν αποφάσισα να προχωρήσω στην απόκτηση ενός dod, έκανα και τις σχετικές μου έρευνες. Κατέληξα λοιπόν μετά απο ψάξιμο σε κάποιον,είδα τα σκυλιά του, μου άρεσαν και οι γονείς κι έκλεισα ένα κουτάβι απο την επόμενη γέννα του. :D... Τα δικά μου "προβλήματα" θα ξεκινήσουν τον άλλον μήνα, παίρνοντας το κουτάβι στο σπίτι!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν