Καλησπέρα σας! Καλώς σας βρίσκω

katia 29

Member
2 Φεβρουαρίου 2010
8
0
το θεμα σκυλια ειναι ολοι η ζωη τα λατρευω και προσπαθω να κανω τα παντα εχω βρει πολλα αδεσποτα τα εχω παει για εξετασεις και στειρωση και μετα εφοσον ειναι ολα οκ τους βρισκ σπιτια!!!μακαρι να μπορουσα να τα κρατουσα ολα αλλα εχω ειδη 6 αξιολατρευτους σκυλους!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθες Γιαννη και καλη τυχη με το καινουργιο σου κουταβι. Τοσες μερες δεν ειχα δει το ποστ σου αλλιως θα ειχα γραψει νωριτερα. Περιμενω να δω φωτογραφιες απο την Μοκα (ωραιο ονομα),
μιας και ειναι αδερφη του δικου μου κουταβιου.Οτι βοηθεια θελεις ή ανταλλαγη εμπειριων, απλα στειλε μηνυμα.Το ονομα μου ειναι Θοδωρης(οχι ο γνωστος :p:D:D:D)
Καλώς σε βρίσκω και εγώ Θοδωρή! Σαφώς και θα ανεβάσω φωτογραφίες της Μόκας, πολύ σύντομα. Να είσαι σίγουρος ότι θα σου γράψω τις εμπειρίες μου από τη Μόκα, αλλά και θα ζητήσω αρκετή βοήθεια. Ας πούμε, κάτι που με απασχολεί πολύ είναι η πρωτεΐνη (34%) της Giant Puppy (Royal Canin) που τρώει. Υποψιάζομαι ότι δεν είναι το κατάλληλο σημείο για τέτοια ερώτηση, αλλά εσύ τι δίνεις στο κουτάβι σου (αρσενικό ή θηλυκό; - πως είναι το όνομά του;). Επίσης, πόσο και πως το προστατεύεις από υπερβολική άσκηση και γλύστρες, τις στιγμές που "αφηνιάζει" και αρχίζει τα τρεξίματα και τα σπιναρίσματα; Αυτές οι ...ολίγες ερωτήσεις, για την ώρα:)