Ναι καλε, πιρουέτες κανω! Ασε που μουλαρώνει και παει σηκωτη μετά!Γιατι τραβαει στην βολτα το 3κιλο νιντζακι??? Πες μου το μου κι αυτο...και θα σκεφτω σοβαρα ενα μικρο τουρ ανα την επαρχια οπως προ-ειπε η HollywoodBRN
βγάλε μας όμως ενα κιλο....
Ναι καλε, πιρουέτες κανω! Ασε που μουλαρώνει και παει σηκωτη μετά!Γιατι τραβαει στην βολτα το 3κιλο νιντζακι??? Πες μου το μου κι αυτο...και θα σκεφτω σοβαρα ενα μικρο τουρ ανα την επαρχια οπως προ-ειπε η HollywoodBRN
Μην διώχνεις πελάτες βρε, απλά χρέωνε έξτρα το αυτόματο τρίμινγκ στα νύχια του νίντζαειδαλως αν τα 37 κιλα τραβηξουν τα 2 κιλα...νομιζω οτι το αποτελεσμα δεν θα ναι το αναμενομενο....
Αααα μου ξες και τον Οντά ε???? ρακομελα εκει και ουζο παραλια!Oκ, στο τουρ μου προς την πολη του τρελου καρναβαλιου θα σας συμπεριλαβουμε στην συνεδρια μας...και μιας και λεφτα δεν δεχομαστε,θα κερασετε τα ουζακια η τα ρακομελα στον "ωντα" και πατσισαμε!
Μα για την διόρθωση θέλω τη βοήθεια της! Αν και είναι βόιδ', δεν υπάρχει σωτηρία. Εδώ τον έχει αρπάξει και όχι λίγο, πολύ, φίλη του και δεν κατάλαβε χριστό, συνέχισε τις χαζοχαρουμενιές και τις απόπειρες σα να μην τον ακούμπησε μύγα. Μέχρι να πάμε μερικά μέτρα παραπέρα αφού τέλειωσε η συνάντηση μετά από ώρα και να δω ότι έτρεχε αίμα, και μάλιστα πάνω απ'το μάτι του, νόμιζα ότι απλά είχε δαγκώσει αέρα η κοπελιά. Και αυτός τίποτα, καταχαρούμενος.@Estranged ευχαριστως να στην φερω απο τα μερη σου για μια συνεδρια, αλλα αν ο ομορφαντρας σου ξεκινησει τπτ καβαληματα...θα φαει τρελη διορθωση,σε σημειο να τον αρπαξει κιολας λιγουλακι αν αποδειχτει επιμονος!