Καλησπέρα κι από εμάς. Rottie και Γιάννης!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Γιατι τραβαει στην βολτα το 3κιλο νιντζακι??? Πες μου το μου κι αυτο...και θα σκεφτω σοβαρα ενα μικρο τουρ ανα την επαρχια οπως προ-ειπε η HollywoodBRN
Ναι καλε, πιρουέτες κανω! Ασε που μουλαρώνει και παει σηκωτη μετά!

βγάλε μας όμως ενα κιλο....

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
2κιλα? Νομιζω οτι μια τετοια βολτα...θα μπορουσε να γινει μονο οπως παει βολτα το γατακι της @Anniegr με τον αιζακ (με σακο μεταφορας) ειδαλως αν τα 37 κιλα τραβηξουν τα 2 κιλα...νομιζω οτι το αποτελεσμα δεν θα ναι το αναμενομενο....απο την αλλη σε σακο μεταφορας...η Σελιν θα ναι "πρωτη μουρη"!

• Like
Reactions: Anniegr and ghelly

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σε πληροφορω ότι πιο πιθανό ειναι τα 37 κιλά να απορουν τι μπρελόκ δικιλο της κρεμάσατε, παρα να τραβηξει το νιντζα!

Piou

Well-Known Member
13 Απριλίου 2014
315
277
Θεσσαλονίκη
ειδαλως αν τα 37 κιλα τραβηξουν τα 2 κιλα...νομιζω οτι το αποτελεσμα δεν θα ναι το αναμενομενο....
Μην διώχνεις πελάτες βρε, απλά χρέωνε έξτρα το αυτόματο τρίμινγκ στα νύχια του νίντζα :p:D

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Oκ, στο τουρ μου προς την πολη του τρελου καρναβαλιου θα σας συμπεριλαβουμε στην συνεδρια μας...και μιας και λεφτα δεν δεχομαστε,θα κερασετε τα ουζακια η τα ρακομελα στον "ωντα" και πατσισαμε!

• Like
Reactions: Serge and ghelly

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Oκ, στο τουρ μου προς την πολη του τρελου καρναβαλιου θα σας συμπεριλαβουμε στην συνεδρια μας...και μιας και λεφτα δεν δεχομαστε,θα κερασετε τα ουζακια η τα ρακομελα στον "ωντα" και πατσισαμε!
Αααα μου ξες και τον Οντά ε???? ρακομελα εκει και ουζο παραλια!

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Ξερω καμποσα απο πατρα. καθοτι ειχα συμφοιτητες στην σχολη μου που ηταν απο εκει...ειχα επισκεφθει κατι καλοκαιρια το μερος για π-σ-κ οποτε με κανανε τουρ σε διαφορα μερη!

• Like
Reactions: ghelly

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.748
7.268
@Estranged ευχαριστως να στην φερω απο τα μερη σου για μια συνεδρια, αλλα αν ο ομορφαντρας σου ξεκινησει τπτ καβαληματα...θα φαει τρελη διορθωση,σε σημειο να τον αρπαξει κιολας λιγουλακι αν αποδειχτει επιμονος!
Μα για την διόρθωση θέλω τη βοήθεια της! Αν και είναι βόιδ', δεν υπάρχει σωτηρία. Εδώ τον έχει αρπάξει και όχι λίγο, πολύ, φίλη του και δεν κατάλαβε χριστό, συνέχισε τις χαζοχαρουμενιές και τις απόπειρες σα να μην τον ακούμπησε μύγα. Μέχρι να πάμε μερικά μέτρα παραπέρα αφού τέλειωσε η συνάντηση μετά από ώρα και να δω ότι έτρεχε αίμα, και μάλιστα πάνω απ'το μάτι του, νόμιζα ότι απλά είχε δαγκώσει αέρα η κοπελιά. Και αυτός τίποτα, καταχαρούμενος.

• Like
Reactions: Giannis_Rottie

Anniegr

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2014
776
1.125
Μ'έχετε μπριζώσει να διαβάσω ολόκληρο το θέμα από την αρχή, αλλά δεν γίνεται γιατί έχω φιλοξενούμενους και είμαι ευγενική, δεν κάθομαι πολύ στον υπολογιστή (από αύριο επανερχόμαστε, ελπίζω να έχω και τις φωτογραφίες από την έκθεση του Ιούνη -επαγγελματικές περικαλώ, αν και τα κάναμε λίγο θάλασσα). Αλλά ήθελα να πω, Rottie και νίντζα στο σακίδιο; Πώς λέμε "κουβαλάω το τσαντάκι του πικ νικ, ωπ, το σάντουίτς μου :cool: μόλις έβγαλε τη μουσούδα του"; Γι'αυτήν την εικόνα και μόνο σας το δανείζω/χαρίζω το τσαντί, η γάτα ξεπέρασε το νίντζα-μεζέ σε βάρος και δεν πολυβολεύεται πια :ROFLMAO::ROFLMAO:

ΥΓ. Όποιος νέοπας έρχεται στην τετράποδη παρέα μας για φιλοξενία, περνά μερικές μέρες σεμιναρίων με τους δικούς μου και τον παίρνω έτοιμο-στρωμένο, οι διορθώσεις πάνε σύννεφο ;)

Giannis_Rottie

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2013
1.207
1.243
Brakhami,Athens,Greece
Αυτη και ο Τζοκερ απο τα κομικ του Μπατμαν...τετοιο χαμογελο! χαχαχαχα!
Στην τελευταια παντως με το μπαλακι μπροστα της...απλα ανοιγει το στομα για να ανασανει γιατι εχει λαχανιασει...αν ηταν λιγο καλυτερη η εστιαση θα φαινοταν και το σαλακι στην ακρη της γλωσας!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σόρρυ αλλά και στη φώτο την τελευταία που παρέδωσες το μπαλάκι, μια χαρά φωτογραφία εβγαλε το κορίτσι...!

Κουκλα ειναι!!!:love:

Pitsinaki

Well-Known Member
23 Απριλίου 2014
449
1.015
Παλαιό Φάληρο
Πόση αφοσίωση και ανιδιοτελής αγάπη.. "Ποιος να συγκριθεί μαζί σου";; Το λέμε και θα το ξαναλέμε, να την χαίρεσαι την κούκλα και να σε χαίρεται!! :love::love::love::love::love:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν