Ναι της προσδίδει ένα μυστήριο Ε ντάξει δεν είχαμε καλό φωτισμό, ήταν απόγευμα, δεν με ήθελαν τα άστρα Επόμενη φορά θα φαίνονται οι φάτσες και ελπίζω να μην υπάρχει αυτό το μπλεδάκιπολυ μου αρεσει αυτη η μπλε αποχρωση που εχει η φωτο.
κυνομαχίαΤόοοοοοοσες φορές το έχουμε πει. Θα το κανονίσουμε σύντομα
Τωρα δεν θελω να κανω καταχρηση του τοπικ της αμπυ, αλλα πρεπει να πω οτι η Νεφελη ειναι πολυ καλο πλασματακι, το ιδιο και οι κηδεμονες της. Τωρα που καναμε την αρχη και πηγαμε σε ενα σκυλοπαρκο, μπορουμε να παμε και στου Χολαργου που εχει και ωραια παιχνιδια μεσα. Να μας φερει και η Νονη την αμπυ να κανουμε λιγο σαματα!!!!! χαχαχαΝαι, να είναι ο καλά ο @Giannis_Rottie που μας πήγε μέχρι το Φλοίσβο και παίξαμε στο σκυλοπάρκο!
Είπε να αφήσει το σημάδι της η κοκόνα μου εκεί!
Eυχαριστούμε και οι τρεις για τα καλά σου λόγια! Και η Rottie είναι άψογο κορίτσι και της γεμίσαμε και το μέσο μεταφοράς της άσπρες τρίχες!Τωρα δεν θελω να κανω καταχρηση του τοπικ της αμπυ, αλλα πρεπει να πω οτι η Νεφελη ειναι πολυ καλο πλασματακι, το ιδιο και οι κηδεμονες της. Τωρα που καναμε την αρχη και πηγαμε σε ενα σκυλοπαρκο, μπορουμε να παμε και στου Χολαργου που εχει και ωραια παιχνιδια μεσα. Να μας φερει και η Νονη την αμπυ να κανουμε λιγο σαματα!!!!! χαχαχα
Κάντε όσες καταχρήσεις θετε . Εννοείται πως είμαι μέσα, εννοείται πως θα φέρω την αμπυ αλλά θα κάνουμε πολύ σαματάΤωρα δεν θελω να κανω καταχρηση του τοπικ της αμπυ, αλλα πρεπει να πω οτι η Νεφελη ειναι πολυ καλο πλασματακι, το ιδιο και οι κηδεμονες της. Τωρα που καναμε την αρχη και πηγαμε σε ενα σκυλοπαρκο, μπορουμε να παμε και στου Χολαργου που εχει και ωραια παιχνιδια μεσα. Να μας φερει και η Νονη την αμπυ να κανουμε λιγο σαματα!!!!! χαχαχα
Κατέληξε μέσα στο σπίτι για την ακρίβεια Από τότε το έχουμε για επαναφορά όταν παίζουμε.Σου ζητούσε να υιοθετήσετε αυτό το κλαδί;
Επίσης, έδεσε πολύ ωραία το σωμα της. Πόσα κιλά είναι τωρα;