Ωραίο θέμα για το πώς ένα αδέσποτο κουτάβι γίνεται πανέμορφο γομάρι ....
Να την χαίρεσαι!
Να την χαίρεσαι!
Ευχαριστώ πολύ πολύ πολυΩραίο θέμα για το πώς ένα αδέσποτο κουτάβι γίνεται πανέμορφο γομάρι ....
Να την χαίρεσαι!
Ευχαριστώ πολύ @mareco . Προσπαθούσα πολλές φορές να προλάβω να την φωτογραφίσω ανάποδα με τα δοντάκια τα μικρά σε θέαΕντυπωσιακή Νόνι, να την χαίρεσαι
Η...τ'ανάσκελα φωτό, με τις δοντάρες, σούπερ
Ο Μάρκος είναι μια κατηγορία από μόνος του δεν συγκρίνεται με κανένανΕγώ έχω πολλές τέτοιες του Μάρκου, γιατί μας συμβαίνει συχνά και με διάρκεια
Ειδικά τη συγκεκριμένη πρέπει να τη δεις πώς γίνεται όταν από νεύρα σηκώνεται και γίνεται φουντωτήΟντως ενδιαφέρουσα, η θεωρία της ουράς
ειχα δει τοσες φορες το θεμα και φωτο και δεν την ειχα προσεξει ποτε την ουρα,στραβωμαρα, ειναι παντως ιδιαιτερη .Ειδικά τη συγκεκριμένη πρέπει να τη δεις πώς γίνεται όταν από νεύρα σηκώνεται και γίνεται φουντωτή
Δεν μου κάθεται και εύκολα προφίλ ακίνητη για να την έχω την ουρά πολλές φωτό Το πιο γλυκό είναι ότι όταν την κουνάει κουνιέται ολόκληρη στην κυριολεξίαειχα δει τοσες φορες το θεμα και φωτο και δεν την ειχα προσεξει ποτε την ουρα,στραβωμαρα, ειναι παντως ιδιαιτερη .
Πανέμορφο !!!!!!!!!Να σας ευχηθούμε καλό φθινόπωρο και καλό χειμώνα (μη βαράτε ) View attachment 69479
ΕυχαριστούμεΠανέμορφο !!!!!!!!!
Ευχαριστούμε Οι περισσότερες που είναι προφίλ είχαν ξεκινήσει με την επιθυμία να είναι φάτσα αλλά μετά από προσπάθειες παρέμειναν απλή επιθυμίαμ' αρεσουν πολυ οι ποζες της και οι φωτο που τη βγαζεις .