Καλησπέρα και από μένα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Οτι δηλαδη ειχε κλεισμενο αλλο κουταβι απο αλλη γεννα και προσφερθηκε η κοπελια που θα το επαιρνε να στο δωσει σε σενα αντι να το παρει η ιδια?
Εγώ κατάλαβα ότι το ήθελε η εκτροφέας για δικό της και λόγω της εξέλιξης, προσφέρθηκε να του το δώσει αντί να το κρατήσει για τον εαυτό της.

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Εγώ κατάλαβα ότι το ήθελε η εκτροφέας για δικό της και λόγω της εξέλιξης, προσφέρθηκε να του το δώσει αντί να το κρατήσει για τον εαυτό της.
Και εγώ αυτό κατάλαβα, οπότε τυχερός είσαι, ενδεχομένως να είναι καλύτερο από αυτό που θα έπαιρνες .:)

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
st3li0s ναι άλλη γέννα. Το κουτάβι που θα πάρω το είχε η Αναστασία για τον εαυτό της (μια άλλη Κοπελίτσα εννοούσα το κουτάβι).
mareco και Alexia καλά καταλάβατε. Και αυτή αυτό μου είπε, ότι είναι καλύτερο (και ειλικρινά δεν έχω και λόγο να την αμφισβητήσω, άσε που αυτό δεν είναι και πρωτεύων κριτήριο για μένα ούτως η άλλος για ΜΕΝΑ θα είναι το ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ στον κόσμο :) ).

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Πολυ ωραια!

Ελπιζω να εκτιμησεις πολυ αυτη την κινηση γιατι ετσι φαινεται ο επαγγελματισμος!

Νομιζω τεθηκαν πολυ γερα θεμελια αναμεσα σε ιδιοκτητη-εκτροφεα-κουταβι και νομιζω οτι θα εχεις την αμεριστη συμπαρασταση της εκτροφεως!

Last edited:

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Λοιπών τα νέα μας είναι ότι μετά το Πάσχα θα είναι το μωρό μου σπίτι μου.
Ανεβάζω και κάποιες φωτογραφίες της που έλαβα.
(Προς τους διαχειριστές : αν οι φώτο είναι πολύ μεγάλες ας διαγραφή το Post και θα τις ανεβάσω πιο μικρές)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Δεν είναι ότι το λες εσύ οτι είναι κούκλα σαν χαζομπαμπάς!!! Καταπληκτική είναι!!!! Με το καλό!!!!

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Οχι κουκλα.
ΚΟΥΚΛΑΡΑ.
Ζηλεψα παλη.
Κώστα άσε, εγώ πήρα την δόση μου :) . Δεν την ρωτάς μήπως έχει και για σένα κάτι :) .
ΑΑΑ και αν έρθεις καμιά βόλτα να τον δεις τον δικό σου τον λεβέντη, πέρνα για καφέ το σπίτι μου είναι κάνα 10λεπτο από την Αναστασία.

kostas.larisa

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2010
156
0
Σε χωριο εξω απο τη Λαρισα
Κώστα άσε, εγώ πήρα την δόση μου :) . Δεν την ρωτάς μήπως έχει και για σένα κάτι :) .
ΑΑΑ και αν έρθεις καμιά βόλτα να τον δεις τον δικό σου τον λεβέντη, πέρνα για καφέ το σπίτι μου είναι κάνα 10λεπτο από την Αναστασία.
Μεσα.
Σου στελνω πμ.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αχ τι μου θυμησες!!!

Χνουδομπαλες...σνιφ...

Εννοειται μολις την παρεις πεφτουν και οι αναλογες σκυλοσυναντησεις για κοινωνικοποιηση!

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΤΑΤΑ!!! το κορίτσι μου σήμερα ήρθε σπίτι. Είναι κούκλα και κυρία. Στην εκροφέα την βρήκα να κάθετε και να προσέχει 5 κουταβάκια σαν μπαλίτσες.
Με το καλησπέρα ήρθε κοντά μου και όλα μια χαρά. Στον δρόμο το μόνο πρόβλημα που είχαμε ήταν το ότι ήθελε να έρθει αγκαλιά μπροστά,
σε όλο τον δρόμο μια χαρά και καθόλου ναυτία που βασικά το φοβόμουν. Περάσαμε και από τον γιατρό μιας και είναι λίγο πριν από το σπίτι,
και αυτό αφού δεν μου φάνηκε να είναι ζαλισμένη οπότε γιατί να την ταλαιπωρήσω αύριο ξανά.
Στον γιατρό κυρία, ούτε κουβέντα το μανάρι μου. Στο σπίτι όλα καλά, κατευθείαν στο γκαζόν και τρελίτσες :).
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι ενώ αυτή ήταν στο κήπο εγώ μπήκα για περίπου 20 δευτερόλεπτα για να αφήσω την τσάντα μου
και αμέσως πίσω μαζί της, ε λοιπόν από εκείνη την στιγμή συνεχώς ήθελε να μπει μέσα λες και και την έβγαλα από το σπίτι της.
Αφού έφαγε δεν έφευγε από την πόρτα μια κάτω για παιχνίδι μία πάνω στην πόρτα μέχρι που ξάπλωσε και άραξε.
Την άφησα λίγο μόνη για να δω αν θα κλάψει αλλά όλα ΟΚ. Μετά την άφησα λίγο παραπάνω μόνη (30 λεπτά) για να πάρω την γυναίκα μου.
Μαζί μπήκαμε στο σπίτι, το εξερεύνησε και μετά από λίγο μπήκε στο κρεβατάκι της μόνη. Τώρα κοιμάται το πουλάκι μου όμορφα και ωραία λίγο πιο πέρα.
Αυτά παιδιά ελπίζω να μην σας κούρασα αλλά ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας που θα με καταλάβετε :) .
Και το σίγουρο είναι ότι τελικά ποιο πολύ έχω κατουρηθεί εγώ παρά η μικρή μου.
Θα τις ανοίξω και σύντομα το δικό της Topic με το επίσημο όνομα που είναι " Uma von Schwarzaugen "

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Ελπίζω να μην χρειαστείς και εσύ εκπαίδευση τουαλέτας... :rolleyes:
Να σου ζήσει η πιτσιρίκα :)