Καλησπέρα και από μένα

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Να πω και εγώ με την σειρά μου μια καλησπέρα.
Να πω την αλήθεια σας βρήκα (σαν Forum) ψάχνοντας για PetShop μιας και θέλαμε να πάρουμε σκυλί σαν σύντροφο (και όχι Security).
Ειλικρινά δεν είχα καθόλου ιδέα το τι συμβαίνει.
Οπότε ασυζητητί για μένα έκλεισε το θέμα PetShop (μόνο για κανένα παιχνιδάκι και αξεσουάρ). Βρήκα εκτροφείο για Γερμανικό Ποιμενικό που θέλω στην περιοχή μου, και μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από την πληροφόρηση αλλά και από την υπομονή στις στις ερωτήσεις μας.
Οπότε με το καλώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας γενάμε :) και σε περίπου 2 μήνες θα είναι το ΝΕΟ μέλος της οικογένειάς κοντά μας.
Το δύσκολο τώρα είναι πως περνάνε 2 μήνες.
Αυτό θα μου δώσει την ευκαιρία για παραπάνω θεωρητικής μελέτης για την ζωή μαζί της και να ετοιμάσω και καλύτερα τον χώρο της.
Αυτά. Εύχομαι να μην σας κούρασα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Χρήστο καλώς ήρθες. Ισως κάνεις και ποδαρικό ως νέο μέλος στο ανανεωμένο site του φόρουμ μας. Ευτυχώς λοιπόν, που πρόλαβες και διάβασες όσα έπρεπε για να μην κάνεις το λάθος. Εύχομαι με το καλό να υποδεχτείς το φιλαράκι σου και για ότι απορία έχεις που δεν θα την βρεις στην αναζήτηση, μην το σκεφτείς να ρωτήσεις.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως ηρθες και με το καλο να δεχτεις το μωροσκυλουδι σου:)

baiz

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2009
143
0
Καλως τους! Εύχομαι να πάνε όλα καλά....

Γράψε μας αν θες και απο ποιόν εκτροφέα θα πάρεις το κουτάβι :)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com

gropius

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2009
153
0
Πειραιάς
Καλησπερα και καλως ηρθατε!Οσο για τα 2 μηνακια μεχρι να παρετε τον κουταβο θα σου πω οτι ειστε και τυχεροι που εχει γεννα ο εκτροφεας συντομα γιατι εμεις περιμενουμε για το Βελγικο μας 8 (!!!) μηνες και θα γεννησει μεσα στον μαρτιο.Λιιιιγο υπομονη,και οπως ειπες ειναι ευκαιρια να μαθετε και ακομα περισσοτερα μεσα απτο forum!Εμεις τοσους μηνες διαβαζουμε,ενημερωνομαστε και ειμαστε πιο ετοιμοι πια να γινουμε γονεις!;):)

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Ευχάριστό όλους.
Alexia το διάβασα ΑΚΡΙΒΟΣ έτσι νιώθω και εγώ τώρα (απλός ντράπηκα να δείξω τόσο χαρά :) ).
Αφού να φανταστείς εκτός από το διάβασμα σε Ελληνικά και Ξένα φόρουμ έκανα και το Γενεαλογικό της Δέντρο μέχρι το 1980.
Το εκτροφείο είναι το SHEPHERDLAND.
Αν είναι και κάποιος από την περιοχή μου (Πλαγιάρι) και ξέρει κάποιον καλώ Κτηνίατρο ας στείλει PM.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Καλώσηρθες

Παιδιά-παιδιά
έχετε ξαναδεί μέλος να λέει στο πρώτο του πόστ ότι έψαχνε για πέτσοπ/βρήκε το φόρουμ/και τώρα τέρμα τα πετσοπ???????

Τρομερό σου λέω!!!!!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ευχάριστό όλους.
Alexia το διάβασα ΑΚΡΙΒΟΣ έτσι νιώθω και εγώ τώρα (απλός ντράπηκα να δείξω τόσο χαρά :) ).
Αφού να φανταστείς εκτός από το διάβασμα σε Ελληνικά και Ξένα φόρουμ έκανα και το Γενεαλογικό της Δέντρο μέχρι το 1980.
Το εκτροφείο είναι το SHEPHERDLAND.
Αν είναι και κάποιος από την περιοχή μου (Πλαγιάρι) και ξέρει κάποιον καλώ Κτηνίατρο ας στείλει PM.
Η Αναστασια εχει πολυ ωραια σκυλια και αγαπαει παρα πολυ την δουλεια της!Δινει πολυ καλα κουταβια!!!

Εκανες πολυ καλη επιλογη!!!;)

Καλως Ηρθες και καλο διαβασμα!

Να κρατας επαφες με την εκτροφεα σου και να ρωτας οτι σε απασχολει!

Ειμαστε τυχεροι που στην Θεσσαλονικη εχουν εδρα 2 δραστηρια ΝΕΑΡΑ παιδια που ασχολουνται πραγματικα με την εκτροφη του Γερμανικου Ποιμενικου και φερνουν οντως καλους γεννητορες και δινουν απιστευτα κουταβια!!!Ο ενας εκτροφεας ειναι ο δικος μου και ο αλλος η δικη σου!;)

Για ο,τι αλλο θελησεις εδω ειμαστε...

XPHSTOS

Well-Known Member
2 Μαρτίου 2010
241
0
ΠΛΑΓΙΑΡΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Να 'στε καλά παιδιά.
st3li0s όντος με μπέρδεψες με το όνομα Alexia :) .
Και τώρα δυστυχώς τα άσχημα νέα. Εχτές ήταν η γέννα αλλά προέκυψαν επιπλοκές και δυστυχώς μόνο ένα κουτάβι μάλλον τα κατάφερε.
Την μάννα την σώσανε αλλά δεν θα μπορέσει να ξαναγεννήση (που νομίζω αυτό είναι και το πιω βαρύ σε αυτό το δυσάρεστο γεγονός).
Προς τιμή της προσφέρθηκε να μου δώσει μια άλλη Κοπελίτσα από άλλη γέννα που την είχε κρατήσει για τον εαυτό της.
Και που θα έρθει ΕΝΑ μήνα πιο μπροστά, οπότε τρέχω για να προετοιμάσω το έδαφος (και ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ :) ).
Ελπίζω κάθε εμπόδιο σε καλώ και να είναι της μοίρας γραφτώ ότι θα έχω την συγκεκριμένη κουταβίτσα.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Να 'στε καλά παιδιά.
st3li0s όντος με μπέρδεψες με το όνομα Alexia :) .
Και τώρα δυστυχώς τα άσχημα νέα. Εχτές ήταν η γέννα αλλά προέκυψαν επιπλοκές και δυστυχώς μόνο ένα κουτάβι μάλλον τα κατάφερε.
Την μάννα την σώσανε αλλά δεν θα μπορέσει να ξαναγεννήση (που νομίζω αυτό είναι και το πιω βαρύ σε αυτό το δυσάρεστο γεγονός).
Προς τιμή της προσφέρθηκε να μου δώσει μια άλλη Κοπελίτσα από άλλη γέννα που την είχε κρατήσει για τον εαυτό της.
Και που θα έρθει ΕΝΑ μήνα πιο μπροστά, οπότε τρέχω για να προετοιμάσω το έδαφος (και ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ :) ).
Ελπίζω κάθε εμπόδιο σε καλώ και να είναι της μοίρας γραφτώ ότι θα έχω την συγκεκριμένη κουταβίτσα.
Οχι δεν σε μπερδεψα!

Η Αλεξια παρεθεσε ενα θεμα που ειχα ανοιξει εγω οταν περιμενα τον δικο μου Γερμανο!

Διευκρινησε λιγο, τι εννοεις οτι σου ειπε η εκτροφεας οτι προσφερθηκε να σου δωσει κουταβι μια αλλη κοπελιτσα απο αλλη γεννα?

Οτι δηλαδη ειχε κλεισμενο αλλο κουταβι απο αλλη γεννα και προσφερθηκε η κοπελια που θα το επαιρνε να στο δωσει σε σενα αντι να το παρει η ιδια?

Δηλαδη θα παρεις κουταβι απο αλλη γεννα?